Upadok

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

pinco napísal:asi to nebude celkový úpadok fóra a zelovoc má pravdu. Hlavnou príčinou úpadku, ktorý sa poniektorým javí (takisto aj mne) bude v tom, že vo väčšine témach svoj príspevok alebo diskusiu už mám rozobratú a tým pádom nemám viac čo k danej téme dodať. Vzhľadom k tomu, že vekový priemer sa dosť znížil (aspoň mne sa tak zdá) a vzhľadom k tomu, že pribúdajú buď duplicitné alebo stupidné témy, získavam pocit, že je tu nuda a že fórum upadá. Pre nového usera je to ok, pretože takmer do každej témy môže niečím prispieť, ale čo ľudia ktorí sú tu trochu dlhšie?!
Nám neostáva nič iné len krútiť hlavami a čakať na ozaj zaujímavú tému alebo dať si chvíľu pauzu.
V mnohom mas pravdu, len s tym znizenim vekoveho priemeru ide aj to, ze nemam chut hadat sa(diskusiou sa to da malokedy nazvat) s tymi, co len opakuju svoje a utocia na ostatne nazory typicky detskym stylom.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ja som si vsimol, ze aj ked mam cas, tak len precitam nove prispevky a zase upalujem kade lahsie :D preco? lebo nepribudla ziadna tema pre mna zaujimava, do ktorej by som mal co zmysluplne napisat. A ked pribudli nove prispevky v uz existujucich temach, tak to byva v takych temach, kam som uz raz pisal, svoj nazor vyjadril, tak nemam potrebu pisat znova (ved co by som aj napisal, zejo). Ale urcite by som nedokazal do jednej temy pisat tak, aby minimalne kazdy treti prispevok bolo odo mna, nie ako par ludi z tohto fora... ja by som proste nemal co k teme napisat :?

//edit: dakujem hrdinovi, ktory mi dal Ka-, len tak dalej :lol:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Musim suhlasit s Gotharom a Mekom, tiez sem niekedy len tak zbehnem, precitam nejake posty, prispievam snad len do Sportu, kde ma bavia skoro kazde temy, inde ani moc nie, v poslednej dobe najma vo Volnej diskusii sa objavuju absurdnosti.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

mohol to tu les zachranit... :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

mi-chau napísal:mohol to tu les zachranit... :(
S Lesom bola sranda, ale aspon mna osobne to po case prestalo bavit :) Jeho pribehy boli naozaj velmi zaujimave, nedavno som si ich aj vsetky cital, ale zas na diskusiu sa mi to nehodi, kazdopadne to bolo prijemne spestrenie fora :)
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

GothaR napísal:Ide to bohuzial dolu vodou, vela ludi, ktorych nazory sa dali citat uz na to kaslu...
Teraz ked tu citam tie kecy o blbostiach tak ma ide slak trafit. Kedysi som denne na fore travil aj viac ako hodinu, teraz je to tak 5 minut.
Beriem ako fakt, ze tu je vacsina uzivatelov v rozpati cca 13-17 rokov, niektore ich nazory ma az irituju, ale nemozu byt zas vsetci stari :D
Ja som s forom vyrastal a aj ma tu vychovali takže nie každý je iba sprosté 17 ročné decko.. :( Akože chápem proti akej skupine to bolo mierené ale uráža ma to trocha bo predsa som mladší. A aj ked na hojko už hodím iba sporadicky vždy som v tom že tu sú dobrý ľudia.
Gothar
Moderátor
Moderátor

MS FRANKY napísal:Ja som s forom vyrastal a aj ma tu vychovali takže nie každý je iba sprosté 17 ročné decko.. :( Akože chápem proti akej skupine to bolo mierené ale uráža ma to trocha bo predsa som mladší. A aj ked na hojko už hodím iba sporadicky vždy som v tom že tu sú dobrý ľudia.
Sorry, ja som zamerne pisal, ze niektore "ich" nazory ma irituju, nebolo to myslene tak, ze odsudzujem vsetkych mladsich, to urcite nie ;)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

navrhujem založiť "kinder sekciu" kde sa budú rozoberať problémy typu "pupáky na chrbte" až po "opustila ma, dajte mi vreckovku".

Asi presedlám na počítače a budem sa venovať čisto tejto sekcii.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

pinco napísal:navrhujem založiť "kinder sekciu"
Na kinderfore? Nieje to zbytocnost? :D
pinco
Darca
Darca

aha, takže my starší sme menšina?

Idem radšej pozrieť na pokec.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

pinco napísal:aha, takže my starší sme menšina?

Idem radšej pozrieť na pokec.
svet patri mladym :) my staresinovia
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

pinco napísal:navrhujem založiť "kinder sekciu" kde sa budú rozoberať problémy typu "pupáky na chrbte" až po "opustila ma, dajte mi vreckovku".

co si cakal kamo tu len mlady....no mlady ani ne, skor decka preto sa tu na nich stale zabavam ..ale su tu aj v pohode ludia niektory musim uznat
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

pinco napísal:navrhujem založiť "kinder sekciu" kde sa budú rozoberať problémy typu "pupáky na chrbte" až po "opustila ma, dajte mi vreckovku".

Boze ty si nikdy nemal ich problemy mi chces povedat ? Nikdy si nebol v ich veku ? Skus sa trochu do nich vzit a pomoct im, aj ty by si to urcite ocenil keby sa tak k tebe niekto zachova, nie separovat ,,decka" a ,,velkych dospelakov". Toto je diskusne forum, je pre vsetkych a viac-menej aj o vsetkom. To, ze teba nudia infantilne temy je tvoj problem, tak v nich neodpisuj a hraj sa na velkeho dospelaka, dobre ? Mozno sa najde niekto, kto mensim pomoze, iked tu je povacsinou taka velice dospelacka mentalita, takze neviem. Par veci v Hall of infantility sa mi nepaci, ale kazdy sme nejaky a mame rozne pohlady na veci.
pinco
Darca
Darca

mal som a dokonca som poznal aj diskusné fóra a dokonca som sa tam nechodil vyplakať s hovadskými témami. Ehm, témy? To sa tak nedá ani nazvať. Keď sú to tak zaujímavé témy, prečo sa hneď zamknú hm? Lebo sú to kkciny na ktoré sa nedá pozerať chápeš?
Gothar
Moderátor
Moderátor

pinco napísal:mal som a dokonca som poznal aj diskusné fóra a dokonca som sa tam nechodil vyplakať s hovadskými témami. Ehm, témy? To sa tak nedá ani nazvať. Keď sú to tak zaujímavé témy, prečo sa hneď zamknú hm? Lebo sú to kkciny na ktoré sa nedá pozerať chápeš?
Presne tak, hlavne osobne veci sa nevyplati vytahovat na forum, pristup tu ma hocikto, dokazy sa ziskaju lahko :)
Priklad: niekto sa rozchazdza s frajerkou, podrobne to tu rozpise, povie co mu na nej vadi a tak, ona sa o tom nejakou nahodou dozvie, precita si to, urazi sa este viac a je uplny koniec, pretoze aj ked su zmenene mena, tak to moze brat ako zasah do svojho sukromia a to nikdy nie je prijemne.

Ja osobne som sa tomuto vzdy snazil vyvarovat a myslim, ze aj celkom uspesne. Niektore veci proste na internet nepatria a mali by sa riesit maximalne tak v IM komunikacii so znamymi ludmi.
A aj ked si niekto povie, ze nikto z jeho znamych na forum nechodi, tak raz sa tu moze dostat a nemusi to skoncit dobre...podla mna su na riesenie osobnych problemov dobri kamarati, nie diskusne forum.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

GothaR napísal:.....
A keď ťa zradia kamaráti ? Niekedy je to nevyhnutné , poprípade nevidíš v danej chvíli inej cesty / východiska .
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

r4wMUnt34q napísal:... Mozno sa najde niekto, kto mensim pomoze...
napriklad ty, honibrk, sa tam chodis hrat na velkeho sexuologa a odbornika na vztahy...radsej si najdi samicu, nez tu pises svoje vymysly
Gothar
Moderátor
Moderátor

P3Bo napísal:A keď ťa zradia kamaráti ? Niekedy je to nevyhnutné , poprípade nevidíš v danej chvíli inej cesty / východiska .
To je tiez mozne, ale je tu prilis vela tem, ktore urcite neboli vysledkom az takehoto "zahnania do rohu".
Na druhej strane ja, mozno je to vekom, som uz bol v situacii ked nebolo nikoho naokolo a aj tak som to nedaval na forum, pre mna bolo vtedy lepsie nejak to v sebe udrzat, prespat sa a na druhy den aj sam vymysliet riesenie. Stale si stojim za tym, ze osobne veci by sa nemali vytahovat na net.
Este podotknem, ze podla mna ostatne "infantilne" temy o prvych bozkoch, prvom chodeni a tak uz do tejto kategorie nespadaju, to nech si v pokoji riesia verejne, je dolezite naberat skusenosti :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

GothaR napísal:....
Krása fóra je v jeho anonymite :) od okamihu keď sa tu spoznajú viacerý ľudia alebo nedajbože sa tu stretnú spolužiaci to stráca z tohoto uhla pohľadu . Vždy treba mať niekoho nablízku keď sa potrebuješ zdôveriť v podstate máš pravdu aj s pincom ale občas prepne aj mne z návalu depresie a založím (debilný) topic. Jenoducho v tej chvíli vieš čo by na to povedali tvoji známi poznáš názor každej osoby ktorá je pre teba podstatná ale ešte stále si nie si istý či robíš správne ..tak to pastneš sem . Až potom keď hormóny vyprchajú príde zistenie že vlastne to bolo zbytočné.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Holubar napísal:napriklad ty, honibrk, sa tam chodis hrat na velkeho sexuologa a odbornika na vztahy...radsej si najdi samicu, nez tu pises svoje vymysly
jasne to som si vsimol v tej sekcii vela deciek tam pise o kurese a pozna len honenie
Napísať odpoveď