Zalúbil som sa do kamošky, teraz trpím ja...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

M"j problém je len že som do nej velmi zalúbený. To nie je len tak že aha baba. Ale osoba s ktorou si strašne rozumiem, a máme tolko spoločného, to sa proste slovami povedať nedá ako mi vyhovuje. A takto sa pri nej iba tráim ak som sňou.
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aiden »

MayDaySK napísal:A takto sa pri nej iba tráim ak som sňou.
tak potom s nou prerus kontakt...ked s nou nedokazes byt len kamarat, tak zrejme nemas na vyber....udrzuj si od nej odstup a sam zistis ci to bolo dobre riesenie
"Sometimes you have to pick up your heart and go on...alone"
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Aiden napísal: "Sometimes you have to pick up your heart and go on...alone"
Co viac dodat presne tak....
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

To zazilo uz vela ludi vratane mna. qwerty-xyz tu v inej teme pisal ze ma extremne velke naroky na svoje vysnivane dievca a u mna je to podobne, pricom som jedno objavil v spoluziacke. Vsetko smerovalo ok az sa to raz cele posralo na tom ze som z mensieho konfliktu urobil trocha vacsi a navzajom sme si vykricali co sme mali na srdci. Z jej strany to bolo nieco na sposob ze nema zaujem o akykolvek vztah ale chce aby to "bolo ako predtym, aby sme tu boli pre seba". Take nieco vsak nedokazem, a tak sme sa nejaky cas ignorovali az sme napokon dali rec a teraz sa snazim spravat sa k nej ako predtym, aj ked len zcasti preto ze ma o to poprosila. Vlastne uz ani neviem ci mozem cakat nieco viac alebo nie, ale snazim sa na to nemysliet. Za rok uz ju neuvidim a bude z nej uz len spomienka pri pohari whisky. Ziadne zbytocne trapenie, mozno pocit premrhanej zivotnej sance, ale tak to uz proste chodi.

Skus to iste.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

tak ja toto prezivam už šest rokov :cry: ale už som si povedal dost kašlem nato určite nieje sama na svete a kašlem na nu aj tak ma len využivala :x a to že baby su vačšie svine ako chlapi je svata pravda :aasmile25: :smt048
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

JV napísal:tak ja toto prezivam už šest rokov :cry: ale už som si povedal dost kašlem nato určite nieje sama na svete a kašlem na nu aj tak ma len využivala :x a to že baby su vačšie svine ako chlapi je svata pravda :aasmile25: :smt048
ony sú len vychcanejšie než mi chlapi :)
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Ale sú fakt...

Takže ako aj verejná mienka tvrdí a jako vidím príbehy od ostatných čo to prežili, nemám čakať nič dobré. Proste čaká ma zase ,,odlubovací proces"
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

MayDaySK napísal:Ale sú fakt...

Takže ako aj verejná mienka tvrdí a jako vidím príbehy od ostatných čo to prežili, nemám čakať nič dobré. Proste čaká ma zase ,,odlubovací proces"
Na to potrebujes ine dievca sam od seba nikdy nenastane -aspon nie uplne
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

P3Bo napísal:Na to potrebujes ine dievca sam od seba nikdy nenastane -aspon nie uplne
Máš na mysli využiť iné dievča preto, aby mal lepší pocit a možno zabudol?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pinco napísal:Máš na mysli využiť iné dievča preto, aby mal lepší pocit a možno zabudol?
naopak najst si dievca ktore by s tebou chcelo zacat seriozny vztah ktory by ti vymietol z hlavy tuzbu po inych babach :)
pinco
Darca
Darca

odlišuje sa to od mojej pôvodnej otázky? Podľa mňa nie.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pinco klin sa klinom vybija a to ma naucili skusenosti tak neviem preco to tak zasadovo beries. Ak som si nasiel niekedy dievca aby som zabudol na nejake druhe tak to nikdy nebolo preto zeby som k nej nic necitil -zneuzitie by to bolo iba ak by si ju nemal rad a postupom casu by si si ju oblubil ale nikdy nie miloval . Ja hovorim o vztahu a tam nie je reci ohladom vyciciavania jedneho ci druheho partnera ale o cistej symbioze ktora plynie z lasky o ktorej v tvojom predchadzajucom poste nebolo ani slychu.
pinco
Darca
Darca

Tak si to zhrnme. On má rád "svoje" dievča, ty mu radíš, aby si našiel iné dievča. Myslíš, že v momentálnej polohe ako sa nachádza bude mať to dievča naozaj rád? Ja myslím, že nie a hovorím aj z vlastnej skúsenosti. Píšeš, klin sa klinom vybíja, teraz by som to skôr nazval sebectvo.

Najprv nech si ujasní v hlave čo naozaj chce a potom nech sa púšťa do nového vzťahu.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pinco napísal:....
Lubil som dievca dva roky bezvyznamne a nemyslel som ze budem lubit inu lebo som videl iba ju . No nahodou sa mi do cesty priplietlo jedno dievca a bol som ocareny jej osobnostou[a zalubil som sa ] aj ked som este pred minutou platonicky miloval predchadzajucu [a neda sa hovorit teda o nejakej promiskuitnosti kedze som ju lubil dva roky] Takze viem co pisem . Principom mojich prispevkov bolo to aby to nevzdal a zacal hladat a urcite nieco najde [aj ked som ja zrovna nehladal lebo mi vkrocila do zivota sama ]
pinco
Darca
Darca

Platonická láska je už taká, vekom sa to stratí :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

P3Bo svojim sposobom mas pravdu..len vies s tym pravidlom "klin sa klinom vybija, laska sa laskou zabija" to je take osemetne a niekedy to vie narobit este viac problemov ako clovek ma..vies(vlastna skusenost) ono toto pravidlo zacina platit ked je clovek ako tak vyrovnany s tym predoslim..pretoze miesat druhu babu medzi tu prvu a jeho city....to je len zmatok..zmatok..a zmatok...a neprisenie to nic dobre..najprv si treba v hlave usporiadat myslienky(ja viem ze to nejde zo dna na den, ani s tyzdna na tyzden) ale najprv si treba povedat CHEM leboo toto je zasadny problem..najprv trreba chciet...vies vela ludi ani nechce na to "zabudnut" vyrovnat sa stym..a ked prejdes tymto...tak potom otvor oci dokoran a obzri sa okolo seba a uvidis ze sa najde dievca ktore ta okuzli ;) ako P3Bo pisal..proste prislo dalsie :) a ty budes zase vediet ze ona je ta prava ...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak Tak a klin sa klinom vybija ... vacsina ludi na toto pristupi aby zabudli .... a vacsinou nerozmyslaju ze to je skoro vzdy iba docasne riesenie ... cize neskor bude to dievca viac trpiet ako ty smutit za svojou byvalou ... preto nieje moc dobre tahat do toho dalsiu osobu lebo si to chuda odskace ... a pri tom za nic nemoze :?
Cize vyrazte si tu hlasku z hlavy ... neprinasa nic dobre iba utrpenie
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Shark NX napísal:Cize vyrazte si tu hlasku z hlavy ... neprinasa nic dobre iba utrpenie
no lenze pri probleme aky ma autor mysli clovek len na seba :? ja smutim, ja nemam lasku ja ..bla bla a sharky ma pravdu nerobte na truc len aby ste robili !
Mrs_Chocolate
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrs_Chocolate »

Te-wei napísal:ony sú len vychcanejšie než mi chlapi :)
sa to tu vsetko zvrhava :D
A k teme: Skus sa vzit do jej koze, si myslis, ze pre nu je to lahke? ( i ked mozno lahsie kao pre teba )
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

tak ja mne sa stalo nieco podobne...kamarat sa do mna zalubil ale z mojej strany to je stale iba kamaratstvo..kvoli nemu som sa skoro rozisla s priatelom a nakoniec sme sa aj tak rozisli aj ked neviem presny dovod..myslim ze je to kvoli tomu kamaratovi...som dost smutna ale uz radsej nechcem ani jedneho z nich chcem na nich zabudnut no neviem ako...s tym kamaratom chodim von lebo sme v jednej partii a s byvalym sa nestretavam lebo spolu nechodime von a nemame ani ziadnu spolocnu partiu len si piseme a volame...tak neviem co dalej :?
Napísať odpoveď