Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

midnight_man napísal:bezpodmienecne: NIE k tomuto mam razny postoj ti co to beru to je ich problem..nech beru ale nech do toho netahaju druhych vtedy mi zacina v krvi stupat adrenalin ked vidim ze do toho svinstva tahaju nevinnych ludi...

zmazane pretoze je to navadzanie a to tu nechceme.
//ob3l1x
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

k6 napísal:Co sa dalo zohnat, to som skusil. Mlady som len raz, treba skusit skor ako zacnem na nieco nadavat. Nicmenej, dnes uz len obcas travka a vynimocne nejake to koleso :oops:

Btw, pamätate sa na ten legendarny myslienkovy pochod Marka Rentona vo filme trainspotting? "Pichali by sme si i vitamin C, keby bol nezakonny..." :lol:
Heh ano na tom som sa udrbaval dost dlho :-)
Neviem či už náhodou nemám v tejto téme post keďže je staršia ale odstupom času sa na drogy pozeram iným pohľadom aj ked stále som zásadový a viem si povedať nie pochopil som aspoň to že marihuana nieje až taká zlá ako ju očierňujú na tích všetkých proti-drogových koncertoch. Mna iba zaráža že načo tie koncerty robia ked su tak zbytočné. Neviem si predstaviť niekoho komu by nejaký kjoncert kde vysvetluje trápnučký spevák aké su drogy zlé pomohol. Tí čo veselo húlia a berú (crack, herák a pod.) tím to už je dávno jedno. A tích druhých to iba otravuje a možno niektorých aj posmelí lebo to je zakázané a každý ti vtĺka do hlavy aby si to nerobil(vid trainspooting).
yamahaMiso
Star
Star

Príspevok od používateľa yamahaMiso »

Chalani chcel by som sa opytat ake su stavy po poziti lisohlavky+škodlivé účinky.Ta huba sa aj normalne zbiera v lesoch, či nie ?
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

yamahaMiso napísal:Chalani chcel by som sa opytat ake su stavy po poziti lisohlavky+škodlivé účinky.Ta huba sa aj normalne zbiera v lesoch, či nie ?
V lesoch nie ale na lukach... skodlive ucinky nici pecen...
:!: Ked to pojdes skusat tak s niekym kto to uz robil nie ze pozeres nejaky muchotravku tigriu :!: (toto nie je navadzanie ale vystraha)
yamahaMiso
Star
Star

Keso napísal:V lesoch nie ale na lukach... skodlive ucinky nici pecen...
:!: Ked to pojdes skusat tak s niekym kto to uz robil nie ze pozeres nejaky muchotravku tigriu :!: (toto nie je navadzanie ale vystraha)
Pecen to skodi o moc viac ako alkohol? :roll:
Kesoman
Star
Star

yamahaMiso napísal:Pecen to skodi o moc viac ako alkohol? :roll:
Tak to si pis...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

vi emi niekto povedat ako funguje diazepan? (valium)
lebo minule na byte mi to nukali ale radsej som to nechal tak
yamahaMiso
Star
Star

Keso napísal:Tak to si pis...
Skusal si to ? Niesu po tom nejake depresivne stavy ... ?
Kesoman
Star
Star

yamahaMiso napísal:Skusal si to ? Niesu po tom nejake depresivne stavy ... ?
Neskusal(ja svoju pecen radsej znicim dacim inym...bars aj pivom) ale videl live... chalan depku nemal...len ti poradim jedno ked to chces skusat najlepsie vonku ziadne uzavrete priestory a daleko od ludi najlespie ta luka
pinacolada napísal:vi emi niekto povedat ako funguje diazepan? (valium)
Patri medzi skupinu Benzodiazepinov (Xanax,Valium,Rohypnol,Ativan,Klonopin...) su to psychoaktivne latky pouzivane zvycajne pri tazsich depresiach na odburanie pocitu uzkosti a poruchach spanku...
Upozornenie su velmi fyzicky navykove :!:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

yamahaMiso napísal:Skusal si to ? Niesu po tom nejake depresivne stavy ... ?
Niesu , akurat ked to preženieš .. daj si tak 10-15 tých hlavičék vysušených , to je akurat :wink:
A f pohode mozes aj v izbe uzavretej ale hlavne nech je niekto pri tebe :)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

pinacolada napísal:vi emi niekto povedat ako funguje diazepan? (valium)
http://www.edusan.sk/dom_lek/lieky_zobr.php?id=156
http://www.edusan.sk/pacient/choroby/alkoholizmus.htm

Viem ze diazepam s pivom piju tazki alkoholici. Len dufam ze to nechces vyskusat.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

hols napísal:Zeleninka,Haš.Lisohlavky,Mexicke hribiky v zivote ziadnu chemiu.Ale kamarat raz zožral muchotravku a bol s tohodost v prdely,a dalsi zjedol 3 muškatove orechy a 8 hodin o sebe nevedel.
pls mam na teba tri dotazy
1.:co su lysohlavky a ako to vypada,a co ti z toho je?
2.:co su mexicke hubicky?
3.:co su muskatove orechy?tie rastu normalne pri muskatovych kvetoch?

k teme-skusal som slane palicky zapalit ale smrdelo a mal som 10 sekund stav(imho s tej rozpalenej somli asi:D neviem z coho ale mal som :))

edit.:trochu odbocim od temy,afrodiziakum je droga?ak date babe nieco take do kofoly napr tak ako to potom vypada(priznaky?cas trvania toh stavu a pod)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

rixo napísal:edit.:trochu odbocim od temy,afrodiziakum je droga?ak date babe nieco take do kofoly napr tak ako to potom vypada(priznaky?cas trvania toh stavu a pod)
Mas pomerne vela druhov afrodiziak (farmaceuticke, ovocne, bilinne, zivocisne, koreninove, kupelne). Urcite vsak nejde o drogu. Vynimku snad moze predstavovat konope (suche samicie kvety), ktore u poniektorych ma ucinky afrodiziaka- u mna urcite nie... BTW. ak chces podrobnejsie rozoberat afrodiziaka, nabehni do rubriky E&V > http://www.hojko.com/afrodiziaka-t65049.html

PS: No offense, no z takych pcovin, ze babenke nieco trtnes do kofoly a pojde s tebou hned sukat snad coskoro vyrasties.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Tomasito napísal:Mas pomerne vela druhov afrodiziak (farmaceuticke, ovocne, bilinne, zivocisne, koreninove, kupelne). Urcite vsak nejde o drogu. Vynimku snad moze predstavovat konope (suche samicie kvety), ktore u poniektorych ma ucinky afrodiziaka- u mna urcite nie... BTW. ak chces podrobnejsie rozoberat afrodiziaka, nabehni do rubriky E&V > http://www.hojko.com/afrodiziaka-t65049.html

PS: No offense, no z takych pcovin, ze babenke nieco trtnes do kofoly a pojde s tebou hned sukat snad coskoro vyrasties.
ne neboj mne nejde o to ja radsej normalnou cestou :) .ja len pre zaujimavost
yamahaMiso
Star
Star

Digital:
Digi skusal si to aspon ty ? :D Ja neviem ci sa mam do toho pustit ale moze to byt riadna haluska.
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

YamahaMiso: ak sa na to fakt odhodlas, precitaj si nieco o set&settingu, aby sa ti to nejak nevymklo kontrole.. a odporucam skor vyvar z hub, nez ich zrat cele... a ak o tom nevies, po poziti sa moze prejavit skryta maniodepresivna psychoza a to ti zostane na dlho kamo...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

yamahaMiso napísal:Digital:
Digi skusal si to aspon ty ? :D Ja neviem ci sa mam do toho pustit ale moze to byt riadna haluska.
No skúšal noo :oops: :lol: Je to haluz , asi hodinu som sa hral s vypinačom svetla ktory dokazal aj stlmit svetlo a pridat.Namotáš sa na bárčo , najprv budeš mat na plucach a nižšie taky čudny pocit ale to vyústi do smíchov ani sa nenazdáš .. daj si nato ešte daky špek... haluz :) hlavne s mierou , opatrne a niekoho triezveho vedla teba
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

nuz, v zivote by som si nic nepichol. ani by som nežral dake kraviny. a davam si ku*evský pozor, aby som od nicoho nebol závislý, to niej môj štýl, ja som najradšej free like a vind.
Z drog alkohol. Kedysi prvá liga, ale teraz tak pifčo, jedna vodka a finiš. dávam si bacha. viac si vypijem len pri zvláštnych príležitostiach, aj vtedy len tak s mierou.
Dalej nikotín, dost som fajčil, detinská predstava dospelosti a machrovinka. tak desat cíg denne je na 13-14 ročného fagana dobrý zaberák. Prestal som v 15stich. Kým ste mladý, dá sa s tým skoncovať, ale aj tak radšej nikdy nezačať, cigy sú svinstvo.
Potom tráva. Ganja. Tie som mal aj budem mať, ale s mierou. zhulit sa, ok, ked je vhodná príležitosť a nieje to príliš často. Hašiš - nemal som, ani mi nechýba. Beriem ho na rovnakej úrovni s trávou-ak sa vyskytne, dám si, vyhľadávať to nevyhľadávam. Akože, aj sme si kúpili, ale jointa si prosto dám len veľmi výnimočne.
Extáza-takým miestam kde je bežná sa vyhýbam veľkým oblúkom :lol:
Narkotiká-NIKDY.
A uz vôbec nie toxikomanské domáce miešaninky, to už je najvyššie štádium zúfalstva, grc!
pure nature ako hubičky, rastlinky a cojaviem co, to je IMHO humus. Lysáče sú tu dosť bežné, aj by som si no problem mohol nazbierať, veď les mám pár metrov, ale absolútne ma to neláka.

inak čo je to za blbosť, že muškátový orech? však to je bežná korenina, doma to má snáď každý...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Sepiroth napísal: inak čo je to za blbosť, že muškátový orech? však to je bežná korenina, doma to má snáď každý...
Jj , to sa normalne vyvára na niekolko hodín ak si dobre pamatám a je to dosť kruté .. nemam stym osobnu skusenosť , ani ma to neláka
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Sepiroth napísal:inak čo je to za blbosť, že muškátový orech? však to je bežná korenina, doma to má snáď každý...
pozri http://en.wikipedia.org/wiki/Legal_drugs#Nutmeg
Napísať odpoveď