nuz, v zivote by som si nic nepichol. ani by som nežral dake kraviny. a davam si ku*evský pozor, aby som od nicoho nebol závislý, to niej môj štýl, ja som najradšej free like a vind.
Z drog alkohol. Kedysi prvá liga, ale teraz tak pifčo, jedna vodka a finiš. dávam si bacha. viac si vypijem len pri zvláštnych príležitostiach, aj vtedy len tak s mierou.
Dalej nikotín, dost som fajčil, detinská predstava dospelosti a machrovinka. tak desat cíg denne je na 13-14 ročného fagana dobrý zaberák. Prestal som v 15stich. Kým ste mladý, dá sa s tým skoncovať, ale aj tak radšej nikdy nezačať, cigy sú svinstvo.
Potom tráva. Ganja. Tie som mal aj budem mať, ale s mierou. zhulit sa, ok, ked je vhodná príležitosť a nieje to príliš často. Hašiš - nemal som, ani mi nechýba. Beriem ho na rovnakej úrovni s trávou-ak sa vyskytne, dám si, vyhľadávať to nevyhľadávam. Akože, aj sme si kúpili, ale jointa si prosto dám len veľmi výnimočne.
Extáza-takým miestam kde je bežná sa vyhýbam veľkým oblúkom
Narkotiká-NIKDY.
A uz vôbec nie toxikomanské domáce miešaninky, to už je najvyššie štádium zúfalstva, grc!
pure nature ako hubičky, rastlinky a cojaviem co, to je IMHO humus. Lysáče sú tu dosť bežné, aj by som si no problem mohol nazbierať, veď les mám pár metrov, ale absolútne ma to neláka.
inak čo je to za blbosť, že muškátový orech? však to je bežná korenina, doma to má snáď každý...