dost v pohode clanok, neviem co sa vam na nom nezda... to je proste hola pravda bez blbych kecov a oje*** ako ze ked si to das prvy krat tak si zavisly, neber to lebo skoncis ako posledna socka a pod... normalny clovek si z toho dokaze usudit ci mu stoji za to snupnut alebo nieaxXis napísal:http://www.sme.sk/c/3404406/Zoznamte-sa-kokain.html
![]()
wow, dost zvlastny clanok. normalne pripomina reklamu na to o com pojednava
Drogy
Prilisna nevyvazenost... Nechajme extremy stranou a otvorene si priznajme, ze tych par viet, ktore na zaver formalne naznacia rizika je v hrubom nepomere k informaciam, ktore kokain vykresluju ako nieco ppci. Na mna posobi dojmom, ze ho pisal niekto, kto chce v prvom rade zaujat- sice zaujimavo, no nebezpecne zaobalenymi faktami a informaciami, ktore kade-tade pozbieral- avsak s kokainom prakticky nema vaznejsie osobne skusenosti. Ja sam som zastanca toho, aby sa o tychto veciach pisalo a diskutovalo otvorene, no v clanku je az prilis mnoho polopravd. Ako som uz vyssie napisal, ten clanok je napisany nebezpecne.ViRuS napísal:dost v pohode clanok, neviem co sa vam na nom nezda... to je proste hola pravda bez blbych kecov a oje*** ako ze ked si to das prvy krat tak si zavisly, neber to lebo skoncis ako posledna socka a pod... normalny clovek si z toho dokaze usudit ci mu stoji za to snupnut alebo nie
14 mas mozno ty, ja som na tom omnoho lepsie a zjavne aj rozumnejsieEl Bastardo napísal:to preto lebo mas 14 rokov
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak to je prirovnanie ze podme je*at.rozdiel je v tom ze kokain si da clovek dobrovolne rakovinu asi tazko.Sepiroth napísal:užívatelia kokaínu vydržia aj pri častom braní aj desať rokov (pretoze je to prirodna droga), no nakoniec ich to ZABIJE. To napriklad môže platiť aj o rakovine, tiež ťa postupne ničí a nezabije hneď.
-
Digital
Guru
PekneMurphY napísal:ani grass neni to co bol.. minule sme sa zhulili a spojka mi povie ze je to pokvapkane lsd skoro ma je*lo.. odvtedy som asi tri mesiace nehulil a ani to nechcem vidiet..priroda je priroda..
axXis: Uz ta drblo s gresu ?
na thc na nekvapká lsd, ktoré je v podstate krystalicke ale vo vode rozspustné. Ale prípravky ako solutan /obshuje efedrín/ z efedrínu sa da spravit metamfetamín a z toho pervitín. Preto kvapkané thc aj ked dobre dupe može byt nebezpecne..
a digital
na slovensku je stále velmi kvalitný kokain /preto aj tolko stoji/ u nas niesu ludia, ktorí by ho vedeli rezat..
a digital
na slovensku je stále velmi kvalitný kokain /preto aj tolko stoji/ u nas niesu ludia, ktorí by ho vedeli rezat..
-
Digital
Guru
Tak to uz suu ale nejake ine povahy nie ? aj ja poznam takych co si daju par praskov a sedia jak keby mu zabili rodinu ...axXis napísal:Mna konkretne nie, ale videl som par ludi (bvyalych kamosov), ktori uz len zvyknu sediet z otvorenou hubou a nereaguju na nic. Dokonca aj ked niesu sfajceni.
treba vedet ako nato
Samozrejme svinstvo je to tak ci tak....
Dalver> Velmi kvalitný ? na Slovensku ? nedaj sa vysmiat... sekaný maximálne...
"velmi kvalitny kokain" : ) Ano, pokial poznas “spravnych ludi“, oproti beznemu “susenemu mlieku“ sa da zohnat aj pomerne kvalitny kokain- pre niekoho velmi kvalitny ; ) A nerob si srandu. Problem nie je v tom, ako ho seknut, ale k ako cistemu kokainu sa v ramci struktury dealerov dostanes- odhadnut pomer. T.j. sekat uz aj tak ubohe percento kokainu by mohlo znamenat, ze aj ked ako dealer na 99% mas "ochranu", v jednu krasnu noc ti niekto pretiahne kolena baseballovou palkou, v tom lepsom pripade ti zhori auto. Naviac, konkurencia funguje aj medzi dealermi, pokial mame na mysli pesiakov.dalver napísal:na slovensku je stále velmi kvalitný kokain /preto aj tolko stoji/ u nas niesu ludia, ktorí by ho vedeli rezat..
PS 4 all: Akokolvek, vzdy je to humac- ci uz vacsi alebo mensi a kazdemu by som preto odporucil peniaze minut na nieco ine ako drogy. Hranica medzi pocitom kontroly a pocitom prazdnoty je naozaj tenka. Ti rozumnejsi sa snazia poucit z osudov inych.
-
7iro
Zablokovaný
sa nejako vyznas ako to chodiTomasito napísal:"velmi kvalitny kokain" : ) Ano, pokial poznas “spravnych ludi“, oproti beznemu “susenemu mlieku“ sa da zohnat aj pomerne kvalitny kokain- pre niekoho velmi kvalitny ; ) A nerob si srandu. Problem nie je v tom, ako ho seknut, ale k ako cistemu kokainu sa v ramci struktury dealerov dostanes- odhadnut pomer. T.j. sekat uz aj tak ubohe percento kokainu by mohlo znamenat, ze aj ked ako dealer na 99% mas "ochranu", v jednu krasnu noc ti niekto pretiahne kolena baseballovou palkou, v tom lepsom pripade ti zhori auto. Naviac, konkurencia funguje aj medzi dealermi, pokial mame na mysli pesiakov.
Prosto kokaín je skur*enosť hnusná, rovnako ako ostatné svinstvá. Uz som sa k tomu vyjadroval. Je to humus, grc, a prirodne-neprirodne-ako povedal Tomasito, vsetko je uz aj tak riedené. Keby si to chcel tetovať, tak sa to testuje teplotou topenia. čím lepší koks, tým sa taví pri vyššej teplote. Ale chcem vidieť toho típka z vás, čo kúpi gram za 4-5 litrov a potom si ho erozpustí doma na platničke.
Jednoducho drogy su svinstvo, nikdy to neskusajte, nestojí to za to.
Jednoducho drogy su svinstvo, nikdy to neskusajte, nestojí to za to.
bud sa na tebe typek dobre pobavil alebo je to mrhanie lsd... teploty ake su pri spalovani ganje lsd nevydrzi, kedze je to dost nestabilna molekula. cize to mohlo byt pokvapkane lsd ale ucinok by ajtak nebol ziadny (jedine ze by si tu sisku zozralMurphY napísal:ani grass neni to co bol.. minule sme sa zhulili a spojka mi povie ze je to pokvapkane lsd skoro ma je*lo.. odvtedy som asi tri mesiace nehulil a ani to nechcem vidiet..priroda je priroda..
ked uz tak sa ganja zvykne mocit do heroinu, meskalinu a podobnych sraciek...