Magia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

drakeman napísal:obavam sa, ze sa mylil. Naozaj existuje aj zierna magia a zast z nej pouziva aj Copperfield
mas pravdu, on je 100%ny mag :D
inak tato tema ma celkom pobavila :)
co sa tyka magie, tak sa neda povedat, ze by som tomu veril, ale zas ani nie, ze neveril... skor mi to pride ako placebo efekt
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

pinacolada napísal:ako??podel sa s nami o skusenosti.pokial viem tak alchymia bola zarodkom chemie.experimentovalo sa co je co,co s cim ako,...v dnesnej dobe nema zmysel.to ako keby somsa vozil na koci
Nie nie, na koči sa voziť nemusíš :) Napr. aj bylinkové maste, tinktúry, nápoje. Myslím, že to spadá pod alchymiu..
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

`peace` napísal:Nie nie, na koči sa voziť nemusíš :) Napr. aj bylinkové maste, tinktúry, nápoje. Myslím, že to spadá pod alchymiu..
fiiha a skade beries recepty?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Paradna tema. Ja som tiez mag a raz som zabudol, ze som si povolal 20 sluzobnikov pekelnych a potom za mnou chodili po ulici. Vsimol si to dost neskor tak som este musel vymazat pamat asi tak 70000 ludom. Ake stastie, ze sa magia neda natacat na kameru. To by som bol najskor v hajzli uplne a ostatni magovia by na mna poslali strasnu kliatbu analneho utrpenia.
P.S. A taky vidam mrtvy lidi (je to gramaticky spravne? po cesky neviem) a sem tam idem s Astarom Seranom na kafe.

Edit1: Nieje zakladatel tejto temy nahodou Ivo Benda?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tieto publikácie slúžia iba ako zaujímavosť, za akékoľvek následky spôsobené použitím danej literatúry neručím!

Reupload - http://www19.rapidupload.com/d.php?file ... path=30961

Publikácie -
Ako poznáš gothika (mrte haluz, to si prečítajte, je to krátke :lol: )
Magické vykurovadlá
Psychická obrana
RUNOVÁ MÁGIA
VOLANIE CTHULHU - Call of Cthullu
satbibl
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

pinacolada napísal:fiiha a skade beries recepty?
Na tie môžeš prísť aj sám. Stačí, keď vieš aká rastlina na čo slúži a môžeš experimentovať. :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

to co pise peace mi pride prosto ako bylinkarstvo, no toto pod alchymiu nespada, ledažeby vo wowku, alchymisti sa takýmito vecami moc nezaoberali. :) Skor sa snazili tranformovať kovy, vynájsť kameň mudrcov a podoblé bláboly.
To "ako spoznáte gothika"-viete, mne už tieto veci vôbec neprídu vtipné. Je to také strašné, idiotské, nepochopiteľné-a pri pomyslení na to že neaký kkt to myslel vážne a že tým ovplyvnil kopu ďalších kktov-sa mi chce plakať, a zvracať od znechutenia. :evil:
čo sa týka mágie, ako som už povedal. Ja nič také nepraktizujem, som skôr filozoficky orientovaný. :) Každodenná mágia je v človeku samom a sám si je Bohom, ktorého tak často hľadá, len to málokto dokáže akceptovať-vďaka vám, ó stupídne náboženstvá.
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Magia je zaujimava vec to hej,ale podla mna exorcizmus a Diabli atd su vymysle cirkvi.Cirkev je najvačšia mafia na svete,kde sa hrabe Sicilia
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Mna zas zabilo, ze Lovecraft si vymyslel vo svojej poviedke Call of cthulhu nejaku knihu necronomicon, ktorej autorstvo dal nejakemu cvoklemu Arabovi. Kopa ludi si mysli, ze ta kniha fakt existuje a je neviem jak drsna a pri tom bola napisana az potom co ju Lovecraft vymyslel. :(
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ked sme uz pri tej magii a exorcizme

Kód: Vybrať všetko

http://www.aktuality.sk/spravy/krimi/exorcista-skrtil-zakrvavenu-vnucku
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Sepiroth napísal:ja vas nechapem! ako sa mozete tolko ondiet kôli jednému celkom zjavne ironicky myslenému príspevku?
no, co sa exorcizmu týka, je to IDIOTSTVO! obyčajný nástroj cirkvi, nič iné. Neexistuije, žeby nejaký démon niekoho posaqdol. osobvne na nich vôbec neverím.
A povedzte mi meno jedného démona z tých ich príručiek a ja vám poviem, aký je to pôvodne boh, ktorej starobvylej kultúry, zmenený cirkvou na "démona" pretože to, čoho bol bohom, sa zdalo cirkvi "hriešne"...
keď neveríš na démonov, neveríš tým na duchovné bytosti. Tým sa staviaš do role materialistu a prosím do tejto témy viac nezasahuj... peace...

aby demon niekoho posadol... obcas to znie ako sci-fi, no pokecaj s niektorym exorcistom...pripadne si precitaj niektoru s knih.

btw, ked magovia rozkazuju duchovnym silam a ezoterici komunikuju s jemnohmotnymi bytostami, nikdy ste nemali pred nimi strach?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Stoporko napísal:btw, ked magovia rozkazuju duchovnym silam a ezoterici komunikuju s jemnohmotnymi bytostami, nikdy ste nemali pred nimi strach?
pred kym?pred tymi magmi alebo pred tymi silami a bytostami?
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Stoporko napísal:keď neveríš na démonov, neveríš tým na duchovné bytosti. Tým sa staviaš do role materialistu a prosím do tejto témy viac nezasahuj... peace...
1.- To že na tieto veci neverim (čo nieje presné) neznamená, že v tejto diskusii nemám čím prispieť. Za prve napriklad čo-to viem o "čiernej" mágii a za druhé, aj keby som bol materialistom, ako si ma nazval, dokážem tu s vami diskutovať o mágii a trebárs vám ju aj inteligentnými argumentmi vyvracať a vy zase inteligentne vyvracať tie moje.
2.- ak som povedal, že démoni ako ich poznáme a ako ich prezentuje cirkev a ich falošní zabijaci oháňajúci sa exorcizmom, sú iba výmyslom čoho dôkazom je že ich mená sú menami rôznych bohov (plodnosti, pôžitkov, sexu, podsvetia...), neznamená to, že neverím na mágiu.
3.- či verím alebo nie: ťažká otázka. Povedal by som, že pripúšťam možnosť ovplyvňovania ľudského vedomia a tým dosahovania svojich cieľov za pomoci silného emočného vyžarovania mozgu. Možno trocha pritiahnuté za vlasy ale možnosť takéhoto vyžarovania je dokázaná, len sa tvrdí, že človek nieje schopný vyvynúť toto vyžarovanie dostatočne silné a nevie sa, ako môže pôsobiť. Ja pripúšťam, že niekto môže byť tohto schopný.
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

magou sa velmi nezaoberam, skôr ezoterikou a niektorymi vychodnymi uceniami...a dalsimi vecami s tym spojenymi
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

ja sa zoberam magiou ale len nejaky rok, len je skoda ze sa tazko hladaju ludia s podobnymi zaujmami ktory by si boli ochotny vymenit skusenosti a pod..
metallista
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa metallista »

moj nazor na mafiu je dost zly , nemam to rad
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

metallista napísal:moj nazor na mafiu je dost zly , nemam to rad
no, tak to hej.. mafia je svinstvo...

a k magii - nezaujima ma
Salamien
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Salamien »

Magia ma celkom zaujima, dost uvazujem o tom, ze ju zacnem praktizovat, ibaze k tomu potrebujem aj materialy, teda nejake knihy i magii a praxi. Bez toho to nejde, predsa teoria je len len jeden usek cesty. 8)
barbaronan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa barbaronan »

Všetkým mágom by som odporučil aby prestali s MMORPG gamesami a zavolali si dobrého psychiatra. Normálny človek by mal brat takéto témy s rezervou- hlavne toho s nepreniknuteľným štítom. Mágia- joke 8) 8) 8)
carolinnho
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re: Magia

Príspevok od používateľa carolinnho »

Lestat napísal:Aky mate postoj k magii ? Pouzivate alebo sa zaoberate magiou ?
Ak sa nou zaoberate tak piste nieco o vasich vysledkoch alebo ako ste sa k nej dostali proste nieco o magii aby som mal s kym zdielat moje poznatky a skusenosti
lol.. tak to by som bol zvedavy ako sa da ziskat energia.. bo to sa vzdy zide :Dlol
Napísať odpoveď