Mimozemske civilizacie
Nedôveryhodný zdroj, málo informácii, pochybne video (hlavne to druhé).
-To, že by tam niečo také objavili by ma až tak neprekvapovalo, ale veriť každej idiotine nebudem.
-Mimo toho, keby mi niekto ukázal to druhé video bez omáčky, povedal by som, že je to hrobka nejakého faraóna. Čo robili fresky na vesmirnej lodi!?
-To, že by tam niečo také objavili by ma až tak neprekvapovalo, ale veriť každej idiotine nebudem.
-Mimo toho, keby mi niekto ukázal to druhé video bez omáčky, povedal by som, že je to hrobka nejakého faraóna. Čo robili fresky na vesmirnej lodi!?
presne, tiez som pozeral na tie fresky. nac by niekto robil "vesmirne plavidlo" s takou vyzdobou. uplna blbost. necudoval by som sa keby nasa zverejni fotky ako piju pivo s martanmi. taja toho urcite az az. a to rozlisenie? priklanam sa k nazoru, ze vtedy sotva mohli mat take vybavenie, aby to tak zosnimali. uplne detailne
uz som len cakal kedy tam bude detail na vchodove dvere a na nich logo FAB 
video je podla mna fake... ale nevylucujem, ze tam mohlo nieco byt. ved preco nie?
video je podla mna fake... ale nevylucujem, ze tam mohlo nieco byt. ved preco nie?
a načo je tuning (spojlér, krídlo...) na aute:turtlak69 napísal:presne, tiez som pozeral na tie fresky. nac by niekto robil "vesmirne plavidlo" s takou vyzdobou. uplna blbost. necudoval by som sa keby nasa zverejni fotky ako piju pivo s martanmi. taja toho urcite az az. a to rozlisenie? priklanam sa k nazoru, ze vtedy sotva mohli mat take vybavenie, aby to tak zosnimali. uplne detailneuz som len cakal kedy tam bude detail na vchodove dvere a na nich logo FAB
no neviem, ale podla mna tie fresky tam nemaju nejaky uzitocny vyznam. i ked je pravda, ze aj napriklad take nezmyselne dierky na golfovej lopticke totalne zmenia spravanie, ale teraz fakt pochybujem nac by to bolo na tej lodi...foboss napísal:a na čo je tuning (spojlér, krídlo...) na aute:=> Henry Ford, by sa tiež čudoval že načo taká blbosť tam na tom aute je?
![]()
foboss:Taký spojler má na aute docela dôležitú úlohu. Keď ti napr. dvíha zadok, odpor vzduchu ti ho zatlačí a naopak. Ten istý princíp, ako na formule.
-Ale freska, čo mi pripomína opicu mutovanu s pavukom. Pozri si to poriadne. Navyše tam neukázali celý objekt, ale take debilne približenia, nič určité. Podla mna fake.
-Ale freska, čo mi pripomína opicu mutovanu s pavukom. Pozri si to poriadne. Navyše tam neukázali celý objekt, ale take debilne približenia, nič určité. Podla mna fake.
no to viem, že tlačí zadok dole, ale na bežných autách nie je, takže auto dokáže ísť aj bez krídla, možno to má pre nich nejakú dekoračnú alebo náboženskú funkciu, alebo sa len nejaký grafik nudil, a takto sa mu to páčilo viac ako keby že je to len "holéFrikso napísal:foboss:Taký spojler má na aute docela dôležitú úlohu. Keď ti napr. dvíha zadok, odpor vzduchu ti ho zatlačí a naopak. Ten istý princíp, ako na formule.
edit: kinjeril sorry, sa polepším
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze keby existovala nejaka original nahravka, tak bud by o nej vedelo len par ludi alebo cely svet. cize nejake trapne videjka su uplne odveci. vesmir je prilis rozsiahly na to aby sme tu boli len my. cize urcite existuju.
cela nasa historia je plna sprav o mimozemstanoch. vsetky staroveke knihy hovoria o bohoch ktori stvorili cloveka, preco by to malo byt klamstvo?
cela nasa historia je plna sprav o mimozemstanoch. vsetky staroveke knihy hovoria o bohoch ktori stvorili cloveka, preco by to malo byt klamstvo?
-
Andi_Cibula
Addict
-
Designer
Light Professional
A v bibliu veris ???? veris v boha ??? su dokazy ze boch zije ??? A su dôkazy o skutocnostiach , ktore sa v biblii pisali ???jackb napísal:takze naposledy z mojej strany: na mimozemske civilizacie neverim,kedze nemame zidane dokazi o tom ze su...
Je to takisto teoria ako kazda ina podla mojho nazoru su v biblii same "kecy" !!!
To si myslím aj ja : "Človek je strašne hlúpy" .bax napísal:takže všetci si tu myslíte že mimozemšťan znamená inteligentnejšia forma života žijúca na inej planéte... ste však na omyle... ako už slovo mimozemšťan naznačuje (mimo=niekde inde, zem=naša planéta) - mimozemšťan je akákoľvek forma života žijúca (respektíve narodená) mimo zeme, teda aj akákoľvek baktéria, vírus, bunka, rastlina... neviem a potvrdiť nemôžem či mimozemšťania žijú, ale osobne si myslím, že áno... či už vo forme baktérie alebo vo forme civilizácie podobnej neandrtálcom, alebo vysoko inteligentnej spoločnosti to už je jedno... to či navštívili zem je otázne.... zem by mohla navštíviť len vysoko inteligentná civilizácia a ako taká by sa určite vedela maskovať, prípadne zmiasť pozemské prístroje... takže by sme o tom ani vedieť nemuseli...
niekto tu písal, že UFO je pre všetkých mimozemšťan....je to presne taký istý veľký omyl ako, že mimozemšťan=vysoko inteligentná forma života...UFO môže byť aj vrabec, kým ho správne neidentifikuješ....
tiež lietajúci tanier....také niečo si hádžem so sestrou vonku...takže myslím si že táto téma je iná a o inom...,
kámo...tak toto je dosť úbohý argument...ako môže človek, ktorý sa ani sám nevie dopraviť na tak blízku planétu ako je mars, človek, ktorý z úžasom sleduje supernovu, ktorá vybuchla pred 10000 rokmi, človek, ktorý pozná a má zmapovaný len zlomok vesmíru a čiastočne pozná jeho podobne malú časť vedieť o živote ktorý môže byť kľudne hocikde...kľudne v neznámej časti vesmíru...
ty si myslíš, že človek je super inteligentý...ale to je blbosť, to isté si mysleli aj v stredoveku...keď tvrdili, že zem je plochá a stredom vesmíru...v skutočnosti sme strašne hlúpi, nevieme vysvetliť ako sa stavali pyramídy, ako vznikol človek, ako vznikol vesmír...nič nevieme...máme len dohady...a všetky majú menšie a väčšie trhliny...tak ako môžeš tvrdiť, že by sme o mimozemšťanoch už vedeli?
-
Piti
Expert
Chlapec, hovorime o NASA? co o tom co si mal vtedy ty doma?kinjeril napísal:Je to hlupost, hlavne to druhe video. Kde by v tych rokoch existovala taka kamera s takym rozlisenim?...
myslis si ze hubble telescop ma v sebe co? malu webkamerku?
NASA davala do technologii v tych rokoch miliardy...a isto neposlu ludi do vermiru s kamerou ktora sa ti povaluje doma
Idem sa chytať hlavne hrubo vyznačeného. Máme totiž podrobný popis vzniku slnečnej sústavy, jej presný obraz, vzhľad planét, dokonca aj zmienky o "bohoch", ktorý na zem zostupovali tisíce rokov pred nami.bax napísal:... ..
ty si myslíš, že človek je super inteligentý...ale to je blbosť, to isté si mysleli aj v stredoveku...keď tvrdili, že zem je plochá a stredom vesmíru...v skutočnosti sme strašne hlúpi, nevieme vysvetliť ako sa stavali pyramídy, ako vznikol človek, ako vznikol vesmír...nič nevieme...máme len dohady...a všetky majú menšie a väčšie trhliny...tak ako môžeš tvrdiť, že by sme o mimozemšťanoch už vedeli?
-Všetko sa to skrýva na hlinených tabuľkách a pečatných valčekoch sumerských, babilónskych a asýrskych civilizácii. Civilizácii, ktoré nepoznali okuliare, natož dalekohlady na pozorovanie vesmiru. Civilizacii, ktoré stavali ohromné stavby [zikkuraty] a nepoznali ani zlomok stavebných nástrojov, než poznáme my.
-Odkial to poznali? Každý si povie, kravina, sprostý sumerčania, sprostý babylon, blbá biblia (ktorá mimochodom v mnohom kopíruje ovela staršie civilizácie). Každý si povie, že sprosté eposy, sprosté kresby.
-A ja si poviem sprostý ludia. Radšej veria bleskovkám a báchorkám, čo sa tam píšu, miesto toho, aby chytili knihu, čo-to si prečítali a začali počuvať vedcov.
-Netvrdím, že to, čo sa tam píše, je na 100% pravda, ale odkial poznali jupiter, mars, venušu, pluta. Planéty, ktoré sme my objavili sotva pred 200 rokmi. Odkial vedeli o páse asteroidov, na ktoróm vedci v minulosti hladali planétu. Oni vravia, že tam planéta bola. Vymysleli si to?
-A čo tí ich bohovia. Čo králi a vladári, čo vládli cez 800 rokov. My sa dnes nad tým čudujeme, ale oni sami nám ponúkajú vysvetlenie.
-O vesmíre nevieme nič. Vymýšlame si nezmyselné teórie, ktoré sa následne snažíme dokázať, miesto toho, aby sme sa chytili aj toho mála, čo máme. V tom je problem.
-
NuSuey
Professional
niekedy vyse pol roka dozadu som cital o niecom takom ze ..tie jezisove zazraky a podobne vilomeniny, uz boli veru davno predtym nez taky jezis existoval .. niekto tam spominal nejakych egyptanov.. nepamatam si tie mena.. viem ze som troska vyvaloval oci ked som to citalblbá biblia (ktorá mimochodom v mnohom kopíruje ovela staršie civilizácie)
asi toto nikomu nehovori nic - ale ak by nahodou dajte vediet ..
tiez sa priklanam k tomu ze tie starsie civilizacie prisli na rozne veci, ktore by clovek nepredpokladal v case akom zili..
inac ak niekto pozna nejake dobre knizne tituly .. okrem biblie
ked som zazrel na bleskovkach tu fotku s tym vrakom, napadla ma este jedna vec. Fasisti cez vojnu vypustali do vzduchu V4 (zem-zem) rakety, ktore vyleteli do vysky aj 150 km a zevraj mensina na zem dopadla. Neviem ci by to bolo mozne , ale jedna z tej mensiny mohla v tej vyske prekrocit hranicu atmosfery a zatulat sa niekde do vesmiru. Tam uz nie je problem nabrat nejaku rychlost. Zotrvacnost a Keplerove zakony sa uz o to postaraju a nejakou nahodou mohla jedna hitlerova raketka
-
ProfionQQ
Medium Star
OMG
UFO, mimozemstania, NASA.......
urcite na tom nieco bude...neviem sice co....uz len ked pozeram tie americke filmy, v kazdom je nejake utajene oddelenie pre vyskum vesmiru...mimozemskych civilazacii...
podla coho to reziser vymysla???
urcite na tom nieco bude...neviem sice co....uz len ked pozeram tie americke filmy, v kazdom je nejake utajene oddelenie pre vyskum vesmiru...mimozemskych civilazacii...
podla coho to reziser vymysla???
pozri mozno principialne to tak moze fungovat, lenze robot nema mysel a uricte ten clovek pred XXXX rokmi nemal do seba pripojeny kabel a vedla sedel nejkto pri kompe co mu hovoril co ma robit...uelektronik napísal: Ako ked konstrukter-inzinier robota vie ovladat robotovu mysel bez toho aby o tom robot vedel nech je jeho mysel akokolvek inteligentna.
inak si myslim ze nejaky zivot este existuje niekde inde, no ja si myslim ze sme sa s nimi nestretli ani oni s nami, je ale jasne ze ak by prisla nejaka pohroma z vesmiru tak by si ludia konecne uvedomili ze maju drzat spolu nie sa strielat pre bandasku z benzinom...
inak som si raz myslel aj take, ze nejaka hi tech rasa caka na nas dokym vymyslime nejake ucinne zbrane s nimi rovne a hor sa do boja...
ale take veci jako obrazky v poli, ufa a dalsie "dokazy" nerespektujem to je blbost...
keby bol obrazok v poli naozaj spraveny mimosmi tak by sa objavil aj v meste a inde...
a toto je fakt volovina, niekto kto je dobry modeler alebo pracuje s videom si spravil srandu a uz svet je v panike...LuKKaS napísal:http://www.bleskovky.sk/cl/13/166564/Ne ... ila-pravdu
Co si o tom myslite ??? Naozaj tu budeme mat navstevu ???