Dožije sa planéta Zem dalšieho storočia??

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

JV napísal:mysliš to že poslali tu videonahravku do tej sustavy kde je pravdepodobnost ineho života? lebo viem že niečo take spravili a poslali to tam a že to tam dojde tušim 2025 ale neviem
Nie vraj preskúmavajú hviezdu po hviezde čičo a tak zistia že kde sa nachádza život..voľáko to vysvetlily už neviem presne jak..
Sheep
Addict
Addict

Re: Dožije sa planéta Zem dalšieho storočia??

Príspevok od používateľa Sheep »

pancuska26 napísal:Ehm...V škole prednášky,v televízii správy ma donútili zamyslieť sa nad tým čo bude o 30dsať rokov...

podľa info čo som zachytila v roku 2015 nemá byť dostatok vody na východnom Slovensku v Taliansku vysíchajú rieky a neaký výskumníci našli novú planétu kde je 20 C a možno tam je aj voda :) ...kulnik aj tak nás tam všetkých nepresťahujú :) ..ehm a týmto spôsobom sa dožijeme max.roku 2030 :? ....a ja nechcem úmrieť mladá :( .....čo si o tom myslíte vy,alebo som sama čo ma to trápi :? ... treba niečo podniknúť nech sa už konečne tí ľudia čo chcú mať penižky nech sa skoncolidujú pretože po smrti už ich potrebovať nebudú :? ...
hh lol poriadne dristy vam v tej skole hovoria :D neviem o jakom nedostatku vody tu hovoris, taktiez o nejakom roku 2030, tak za nejakych mozno 1000 rokov sa tu stane nieco velke, zboznujem taketo predpovede o tom ze 60tych rokoch predpovedali ze svet sa nedozie roku 1980, neskor predpovedali ze neprezijeme rok 2000, takze myslim ze robis zbytocnu paniku...

a taktiez nechapem ako moze ostat nedostatok vody ked ta nikam neunika, cirkuluje dookola a to sa nezmeni... :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Sheep napísal:a taktiez nechapem ako moze ostat nedostatok vody ked ta nikam neunika, cirkuluje dookola a to sa nezmeni... :wink:
so zvyskom suhlasim ale pitna voda sa nadrbe do mora a stane sa nepuzitelna a bude sa dvihat hladina ..myslim
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

SRneC napísal:so zvyskom suhlasim ale pitna voda sa nadrbe do mora a stane sa nepuzitelna a bude sa dvihat hladina ..myslim
voda sa cisti, moze stat ze u nas budu puste a tam kde su teraz bude pekna krajina, avsak v krajinach kde je "nedostatok" vody je chyba toho ze voda sa tam nedopravuje, vela ludi si povie ze tam proste nie je a hotovo.
Navyse voda sa cisti a zdravia v nadrziach myslim ze morku vodu by nebol problem dopravit do postihnutych oblasti, je vsak problem financne to zabezpecit co krajiny 3. sveta nemaju
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Čo Zem? Tá nás všetkých prežije! (všetkých=ľudstvo)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Sovietovic napísal:Včera som pozeral dokument o UFO a tam vraveli že do roku 2025 by sme sa mali dozvedieť či sme v našej galaxii sami :)
Tipujem teda že sa nedožijeme,lebo nás prídu rozpáckať cudzinci :)
no to je vyhra. tak v galaxii sami nebudeme napriklad. a co teraz? kedze vychadzame z predpokladu, ze vesmir je nekonecny, tak vlastne tato informacia ma nulovu hodnotu. tiez si myslim, ze v galaxii sme sami. ale v celom vesmire podla mna nie ;)
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Sovietovic napísal:Nie vraj preskúmavajú hviezdu po hviezde čičo a tak zistia že kde sa nachádza život..voľáko to vysvetlily už neviem presne jak..
Myslis ten projekt "velke ucho" ? To nebolo nic ine len ze ho zopakovalia zvysili pocet prijimacov(alebo ako to nazvat..) takze do roku 2025 by sme sa mali dozvediet ci niekdov nasej galaxii nahodou nevysiela SOS :D. Ale aj keby sme sa to dozvedeli len kym by sme im odpovedali trvalo by to nepredstavitelne dlho...
Wirusk0
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Wirusk0 »

ano,dozije :D
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

P3Bo napísal:Myslim ze martin to povedal spravne len ty si to nepochopil ..pokial to robis sam tak to zmysel nema ale musia to zacat robit vsetci aby to malo efekt
to ze si rano nastartujes auto nikomu neuskodi ..to ze kazde rano nastartuje auto 60 milionov Nemcov je uz ale riadna palka pre prirodu
blbost .. ak nikto nezacne tak sa ziaden progress nevytvori.. osobne zacinam uz aj tym, ze sa zbavim svojho desktopu a kupujem si notebook (co malo zerie ;) ) aj to je nieco..
Napísať odpoveď