Potyčka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Waldo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Potyčka

Príspevok od používateľa Waldo »

Zdravím,

Dnes v podvečer som zažil celkom nepríjemnú skúsenosť. Bol som odprevadiť priateľku domov. A tesne pri jej dome sa do mňa začali navážať 4 týpci. Konkrétne narážky na postavu. Nechcel som im nič hovoriť už len preto aby som neohrozil priateľku alebo seba. Presila 4 vs 1 nie je nič moc. Takže som sa tváril že nevnímam.

Ale samozrejme ma to štvalo. Je jasné že keby tam bol jeden z nich sam tak ani necekne. Keď som sa už sám vracal tak tam stále boli a zase začali. Tak som jednému z nich povedal niečo v zmysle : "ty k****, aký si drsný keď tu máš kamarátov". Jediné na čo sa zmohli boli ďalšie narážky. Tak som len mávol rukou a išiel ďalej. Ako som už povedal som dosť pacifista a nerád vyvolávam konflikty.

Ono to samozrejme dobre nevyzerá keď sa nechá človek pred priateľkou urážať. Našťastie mám chápavé dievča takže v tom problém nebol. A s rozbitou držkou som ozaj skončiť nechcel. :)

Nehľadám tu žiadnu radu ani pomoc. Len chcem vedieť ako by ste zareagovali v podobnej situácii. A či sa vôbec niečo robiť dá bez toho aby človek ohrozil seba alebo blízkeho. Či sa to dá vyriešiť kultivovane, čo dosť pochybujem. A ešte lepšie ako by ste zareagovali keby takí ľudia boli agresívni a nechceli by skončiť len pri slovách. Keď som tak cestou domov rozmýšľal tak ozaj neviem ako by som konal.
Sheep
Addict
Addict

Re: Potyčka

Príspevok od používateľa Sheep »

bol som mnoho krat napadnuty aj fyzicky, aj za bieleho dna a to dokonca ludmi ktorych som poznal a predtym im aj pomohol, tiez koli narazkam na moju povahu alebo postavu...skutocne vtedy konaj rychlo, ale hlavne nedavaj najavo ze sa bojis alebo mas strach lebo vtedy je omnoho vacsia sanca ze sa ti daco stane...a ked vidis ze nemas sance tak utekaj...a myslim ze si tvoja priatelka potom co sa stalo, si o tebe nic zle nemysli :)
Waldo
Medium Star
Medium Star

Sheep napísal:...a myslim ze si tvoja priatelka potom co sa stalo, si o tebe nic zle nemysli :)
Hej na tom som ani nenarážal, že by si mohla myslieť niečo zlé. Viem že ona to chápe. Mne len ide o to, že by som sa cítil strašne bezmocný keby jej niekto ublížil a ja by som proti tomu nič nemohol robiť.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Waldo napísal:Hej na tom som ani nenarážal, že by si mohla myslieť niečo zlé. Viem že ona to chápe. Mne len ide o to, že by som sa cítil strašne bezmocný keby jej niekto ublížil a ja by som proti tomu nič nemohol robiť.
no ide oto ze musis aj ju chranit pred napadnutim...v pripade zeby napadli ju tak by si to podla mna prezival dost tragicky...tak isto ona v opacnom pripade
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Ked ich je viac kaslal by som na nich. 4v1 alebo este ak aj starsi do mladsieho to poznam - NEVSIMAT :!: A ak ti len nadavaju maj v pake ak uz sa rozbehnu zatebou alebo nieco hodia po tebe(stalo sa mi) Tak ja ked som sam volim UTEK. Nemas sancu na presilu. A pred babou aj tak netreba struhat frajera.A na 100% keby tam bol 1 tak ani nepipne... Nerob si tazku hlavu -To isteco ty by viacery spravili JA urcite !
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

v principe by som konal ako ty, ak su v presile nehram sa na frajera, radsej zo seba spravim chudaka akoby som mal na zemi pocitat zuby. stalo sa mi nieco podobne, chlapec zacal vyskakovat, ale ostalo len pri urazkach, lebo mal so sebou dalsich troch kamaratov a povedal som si, ze mozno jeho dam dole, ale ti traja si ma vychutnaju :roll: a radsej som isiel prec. aj sheep ma pravdu, ak uz niet ineho vychodiska, radsej utec. mozno to vyznie babsky, ale nikdy nevies ci tomu hrdinovi nerupne v makovici a ci ta nedoboda :x a to uz by priatelka radost nemala. aj ked by bol sam a ja s priatelkou, bol by husty, nezacal by som si donho, az ked by zacal on. bitky nevyvolavam, nemam to zapotreby.
minule tiez bol chalan husty (poznam ho z videnia z posilky) a chcel byt dolezity. isli sme autami, on ma predbehol system kamikadze tak som ho vytrubil a vyblikal a na to zabrzdil a vybehol z auta, ze nech vystupim aj ja. s mojimi skoro dvoma metrami a 100 kg si to vsak rozmyslel a sadol naspat do auta. ale nabuduce nemusim mat stastie, moze rovno daky bezkrky vystupit a nemusi sa nic pytat. takze peace :D
Waldo
Medium Star
Medium Star

Vlado tu nejde zo seba robiť frajera. Z takých vecí som už dávno vyrástol. A nepotrebujem si pred priateľkou dokazovať že som macho. Mne ide len o jej/moju bezpečnosť. A ten útek by som určite volil aj ja. Behať viem rýchlo. Len ide o to keby som bol s nou tak neviem či by sme dokázali zdrhnúť. A jasné že by som ju bránil keby nebolo iné mierumilovné východisko. Len ma štve, že keby už proste došlo k fyzickému násiliu tak sa s tým nič nedá robiť.
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Waldo napísal:A jasné že by som ju bránil keby nebolo iné mierumilovné východisko. Len ma štve, že keby už proste došlo k fyzickému násiliu tak sa s tým nič nedá robiť.
Ved prave to je to najhorsie ze ked to uz zacne. A to je blba situacia ze si bol s babou(branit ju aj seba). mozno Pre buducnost Je celkom dobre nosit pri sebe kaser. Inu sancu ako dostat na hubu by si asi ani nemal.TAk sa branit aspon takto.

A tu je nieco o napadnuti.
:arrow: http://www.minv.sk/krpzke/rady_a_inform ... Napad.html
to len tak ak nahodou
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

takym kktkom, ktori machruju v skupine by som roztrhal gule a zavesil na namestie... 1 vs. 1 nepojde ani za boha a ked uz hej, tak neferovku, zo zadu ta chytia a mas smolu... jednoducho IQ < 25... jednoznacne ked si s priatelkou tak sa netreba hrat na machra, ale radsej ju odprevadit do bezpecia a potom bud ignorovat, alebo sa branit pri fyzickej aktivite... a naozaj, ked su ozrati a su dementni, kludne mozu vytiahnut noz a nedopadne to najlepsie...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

u frajerky mas podla mna obrovske plus, ze si sa zachoval ako normalny clovek a nie ako bitkar a proste si ich mal na haku. aj keby si ich vsetkych zmlatil, tak by si ocko urcite neurobil. no a ked na teba utoci skupinka (aj slovne), tak nemas na vyber. nemozes sa len tak pustit do 4 naraz. i ked obcas sa stane, ze ked rozbijes drzku jednemu, tak stiahnu chvosty a idu prec, ale riskovat to je fakt hlupost.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

ne ne. do presily urcite ne. to uz mozte rovno v romskej osade kricat rasisticke narazky rozneho typu...
tiez sa to snazim ignorovat a som dost peaceful typ takze ... nepotrebujem robit machroviny, nepaci sa mi predstava ako sa zotavujem po dajakom napadnuti, alebo v bolestiach lezim dakde na ulici. velmi ma to nelaka :D ale ak by som mal ochranit priatelku, to uz je ina vec
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tiez som pacifista, ja by som im ani nenadaval.
No raz mi to nevyslo a odisiel som so zlomenym nosom :D
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

no, tak si ich prvykrat treba poobzerat :D zapamatat popytat sa na nich zistit si kto to je a potom im kludne vypi*ovat naspat-zbiju ta? maju na krku chlpatych a neskor im to vratis mozno ani nie ty :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Ja som tiež zvyčajne pacifista, ale keby som dostal nervy, tak neviem. Ale radšej by som ich nechal tak, lebo načo sa do nich starať. A priateľke je tiež jasné, že takých magorov si netreba všímať.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Waldo: zareagoval si velmi spravne a rozumne
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

urobil si naozaj dobre...reagoval by som obdobne...
keby som bol sam a napadli by ma fyzicky, tak by som zvazoval, ci pojdem do toho alebo uteciem...v tomto pripade sa neda brat utek ako prehra, ale ako najlahsia vyhra :)
keby som bol vsak s priatelkou a fyzicky napadli ju, tak by som sa nezdrzal a vysral sa na zuby, ktore by som si pripadne musel zbierat a dal ich dole kolko by som vladal...dufam vsak, ze k takemu niecomu nikdy nedojde :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Waldo zareagoval si velmi dobre ... ja na tvojom mieste by som spravil to iste akurat by som sa mozno neozval len riadne pozrel do tvare snazil si ho zapamatat :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ty vole presne nad týmto som včera uvažoval ked som šiel do mesta.. som šiel okolo bandy cigánou a čumeli na mna. tak som čumel aj j na nich arogantným pohladom.. potom si uvedomili asi že nemá význam do mna pi*****.. a to som úplne útlej postavy nie som typu rambo..ešte aj malý.. proste som im ukázal že sa nebojím tak ma nechali tak. asi.. ale potom som uvažoval čo by som robil keby do mna začali pi*****.. asi by som im povedal niečo inteligenté čo by z javne nepochopili a na konci by sa hodila nejaká nadávka tú by už pochopili a hned by som jednému prije***.. aspon jednu ranu nech dám.. potom nech ma zbijú ale tak aby som potom nevstal . lebo potom by ich čakali problémy..
Takto uvažujem po jednej príhode čo sa mi stala.. som šiel s kočkou a s mojím psíkom na prechádzku zrazu dobehol z ničoho nič jej bývalý a že prečo na neho zazerám.. tak som mu povedal že ho mám v pi*i nech ide preč a ked sa mu nepáči má smolu lebo ja sa do zeme ako tuto pozerať nebudem .. vtom mi pargol do huby. zlakol som sa .. iba som vypleštil oči.. a zrazu druhá prásk . vtedy som si uvedomil čo vlastne spravil a ked som chcel vrtátiť vtedy skočili dvaja jeho frendovia a chytili ma no a on si fajne zgustol... jasné potom sa to vyriešilo mám svojich kamarátov čo stoja za mnou .. teraz sa mi chlapec zdraví už zdialky..
ale čo ma najviac serie že som sa ho ani len nedotkol.. ani raz.. a viem že a za mnou niekto stotí tak v najhoršom prípade sa to dá poriešiť..

Ale to je prípad keby som bol sám.. vživote by som neohrozil svoju priateľku.. ked chú nech mna bijú koľko chcú však zabiť by ma nemali.. a nemocnica ma dá dokopy.. ale nezniesol by som pocit že som nedokázal ochrániť priateľku.. preto ked idem s nou (teraz ju už nemám) a niekto pi**** a je ich viac ako jeden.. tak som ticho a kludne porkačujeme dalej.. ak je jeden .. no toho pošlem do prdele ale nie ako arogantný hulvát.. a idem preč..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Muz je obycajny samec ludskeho plemena a preto niet divu, ze sa snazi byt dominantny a snazit sa pohladit svoje ego tym, ze sa vytiahne ked za nim stoji "smecka" proti jedincovi. V takejto situacii, je najlepsie nereagovat vobec nijak, tzn. neodplacat ani slovne utoky. Agresor caka prave na protireakciu aby mohol pokracovat, pokial ziadna nepride, ukludni sa velmi rychlo, pretoze nikoho nebavi do niecoho "stuchat" bez akejkolvek odozvy (az na par pripadov pre doktora Chocholouska).
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Priklanam sa k vacsine. Spravil si to najrozumnejsie, co si mohol spravit. Priatelka urcite oceni tvoje inteligentne spravanie. Inak by som si asi zapamatal tie tvare, potom, ked by som ich stretol po jednom ani nie, ze by som si to s nimi isiel rozdat, skor by som sa len k nemu priblizil a spytal, ci aj teraz nie je hrdina, ked je sam. Vtedy sa vacsinou zoseru a uz ich nikdy nenapadne do niecoho takeho sa pustat.
Napísať odpoveď