mg .. ako si to myslel ...MurphY napísal: bizzy > no to som rad ze pocuvas usami..
nazor ucha nezainteresovaneho posluchaca.
Kód: Vybrať všetko
http://hip-hop.sk/bulvar/kontrafakt-nataca-nadstandardne-video
Tak Dr. Dre nema konfliktne texty, vypocuj si NWA ak vies co to je a uvidis.p4ra napísal:Tak po poradi.
reno23, ja sa ho ani nie, ze zastavam. Snazim sa len povedat, co si o nom myslim ja a o jeho tvorbe. Myslim si, ze je viac, ako dobry. Tvrdo na sebe maka uz dlhe roky, je to nepochybne. To, ze je tam, kde je, je ukazka tvrdej prace. Poznam celu slovensku scenu, kt. za nieco stoji. Osobne v poslednej dobe je pre mna #1 Moja Rec. Maju genialne texty, paradny beat aj flow a nemam ziadne vyhrady voci nim. Nedavno som ich videl nazivo a je to parada. Ale to bude asi aj tym, ze som Kontrafakt a Rytmusa nevidel par mesiacov. Uvidime, ci sa to zmeni po novom albume. Mam rad aj H16, s chalanmi sa poznam aj osobne. Nemam nic proti nim a ma seru mudrlanti z hip-hop.sk a ich blbymi kecmi o nich. A DANOst? No, tak ten, ked vyda album, bude to cisty masaker. Vratim sa k Rytmusovi. Ja na jeho nadavky nepozeram. Pozeram/pocuvam jeho texty, kt. maju hlbsi zmysel, ako nadavky.
Dieg0, to je to iste, ako by si isiel porovnavat Veca a Rytmusa. Su z inej "skoly". Orion patri k jednym z najstarsich panov na hip-hopovej scene. On uz si nemusi dokazovat, ze aky je dobry, ani o tom hovorit, vsetci to dobre vieme. Okrem ineho je to jeho sposob prejavu, ako som uz predtym pisal. Kazdy ma svoj styl a flow. Jeden je taky, druhy je onaky. To ja ti dam priklad, ako porovnaj si Dr.Dre a Lil'John. Samozrejme, ze Dr.Dre nema ani zdaleka tak konfliktne texty, tak plne nadavok. A Lil'John sa nimi hemzi. I ked jedno je crunk a druhe "klasicky" rap, patri to pod hip-hop a prezentacia kazdeho z nich je ina.
hojko, no, zjavne ano. Je to jeho sposob, jeho cesta, je to ON.
Malo komu sa podari mat za tri tyzdne zlatu platnu ale s dobrou reklamou a marketingom sa to podari lahko.Patyk napísal:Napr. Cmoríkovi aj skôr sa to podarilo. A je to úplne odlišný štýl hudby...
To bolo aj predtým len si ich nepoznal.Patyk napísal:Ludia pochopte... KF bol jediny co usmernil sk hip hop a zacal dokazovat ze slovenska scena ma nato. A to aj ty chalani dokazali. Ako nahle vydali ich prvy vinyl Dava mi, tak vtedy vsetci sa chceli stat rapermi... Lenze uspech dostali ty lepsi raperi... kvoli Kontrafaktu je slovenska hip-hopova scena strasne silna. KF stym zacal a zrazu sa dokazalo ze na slovensku je velmy vela kvalitnych raperou ktory vedia ako nato...
Keby to zoberie tak by si nasral do huby a keď tam prišiel spravil si reklamu a deti ho budú kupovať lebo je in.Vesper napísal:Ked Aurel nemusí na čo sa tam vôbec trepal. Podľa mna dostatočným dôkazom jeho tvrdenia by bolo že by sa naňho jednoducho vysral.

hlavne ten cigan maly ma nasral, zato, ze tam je s rytmusom, najvacisim lolom, takto si dovolit, asi zacnem byt rasistaBigSnake353 napísal:čo hovorite na toto ??
čekujte : http://hip-hop.sk/bulvar/novy-album-kon ... a-rozlucku
vies co mozes robit, ked je to male decko a s nim je rytmus stokilove hovado a ty mas 16-17 rokov co odhadujem tomu chalanovi...matko888 napísal:no neviem ja by ho tam roz.ebal . kkt maly indiansky. a rytmus je to iste aj ten jeho rap stoji za velke hnede
15 a aj tak by som sa nezdrzal. a rytmus by mi mohol vies co. aj keby ma zbil , c je jasne tak by mal on problem. ale sme OTTomasko napísal:vies co mozes robit, ked je to male decko a s nim je rytmus stokilove hovado a ty mas 16-17 rokov co odhadujem tomu chalanovi...
<>
ideme trochu ot ale myslim, ze sa to aj toho tyka tak...
hiphop.sk napísal:V prvom rade by sme chceli pozdraviť našich ludí, fanúšikov, ktorí čakajú na nový album. Nesmieme zabudnúť pozdraviť tiež šetky dotknuté dušičky, ktoré nenávidia Kontrafakt, ale pritom poznajú skladby lepšie jak ja, chodia na naše koncerty, čítajú si šetky články a sprevádzajú nás cestou na vrchol za peniazmi a slávou.
to bobhuzial nie je predstava...viem ze je to slang, lenze preco nemozu rozpravat ako normalni ludia? patri to k ich ''stylu''...a hophop by som moc do HUDOBNEJ produkcie neradil, pretoze v tom pripade mozem rozlozit po mojej kuchyni pokrievky a hrnce, zacat vareskami trieskat do vsetkeho co pride, nieco do toho kecnut, a mozem rovno nahrat album a povazovat to za hudbu (a este by som pridal strielajuce zbrane, alebo nieco takeho, nech to ma grady...) Predstava to nie je - je to realita, mal som moznost byvat rok s hophopermi na intraku a mam dost zazitkov na cely zivot - ti tiez nevedeli povedat rozumnu vetu bez tych skomolenin...zialbohu je to moj nazor a ten mi nikto nezoberie...p4ra napísal:K tomu setkemu. To je slang. Nevidim v tom nic zle. A co sa tyka hudobnej produkcie v ramci hip-hopu, myslim si, ze o tom mas velmi mylnu predstavu.
Ale ved rozpravaju normalne. To, ze sem-tam do toho daju nejake slangove slovo z nich robi nenormalnych ludi? Cize ty, ked si pouzival a dodnes urcite pouzivas nejake slangove slovo z teba robi idiota? K tej hudobne produkcii. Myslim si, ze plieskanie do hrncov a kadecoho by sme skor mohli prirovnat k muzike, ako je metal a tomu podobna muzika. Sorry, ale si si asi zmylil hip-hop s niecim inym. To, ze si mal na intraku zopar wannabes alebo ludi, ktori to nemali v hlave celkom v poriadku neznamena, ze cela kultura, popripade ludia, ktori robia hip-hop su nekompletni.seth82 napísal:to bobhuzial nie je predstava...viem ze je to slang, lenze preco nemozu rozpravat ako normalni ludia? patri to k ich ''stylu''...a hophop by som moc do HUDOBNEJ produkcie neradil, pretoze v tom pripade mozem rozlozit po mojej kuchyni pokrievky a hrnce, zacat vareskami trieskat do vsetkeho co pride, nieco do toho kecnut, a mozem rovno nahrat album a povazovat to za hudbu (a este by som pridal strielajuce zbrane, alebo nieco takeho, nech to ma grady...) Predstava to nie je - je to realita, mal som moznost byvat rok s hophopermi na intraku a mam dost zazitkov na cely zivot - ti tiez nevedeli povedat rozumnu vetu bez tych skomolenin...zialbohu je to moj nazor a ten mi nikto nezoberie...
Ono vies...pri metale a podobnych inych stylov je potrebne do komponovania muziky vlozit celu dusu, potrebuju vediet hrat na roznych nastrojoch, poznat noty, akordy, atd, nie je lahke poskladat pesnicku z nicoho, vlozit do toho vlastnu kreativitu a vlastne napady...A CO robia hophoperi? Doslova ukradnu nejaku pasaz pesnicky, daju ju do loopu a nieco do toho kecnu...to je asi tak vsetko. Ver mi, ze ked si zapnem SoundForge alebo Audacity, takych loopov ti narobim za hodinu zo 20. A co robia na koncertoch? Nejaky saso to tam spusti do pozadia, a na podium vyskocia a zacnu rozpravat a zaclanat rukami kamery...to je umenie a hudba? Myslim ze nech je uz metal alebo hevay metal hocijaky, istotne je s nim viac prace a treba nan viac skillz ako to hophoperi volaju. A k tym nareciam - iste chapes na co narazam, ale snazis sa to obchadzat - proste KF som videl v telke asi 3 krat, a ti nevedia rozpravat normalne, teraz nehovorim o jednom slove ''setci'', ale o X primrdanych vyrazoch, o ktorych si decka myslia, ze su ''cool'' ... Videl si niekedy dajme tomu IMT smile,alebo Joza Raza, alebo Janu Kirschner rozpravat takto? NIe. Takze tolko k tomu...go on.p4ra napísal:Ale ved rozpravaju normalne. To, ze sem-tam do toho daju nejake slangove slovo z nich robi nenormalnych ludi? Cize ty, ked si pouzival a dodnes urcite pouzivas nejake slangove slovo z teba robi idiota? K tej hudobne produkcii. Myslim si, ze plieskanie do hrncov a kadecoho by sme skor mohli prirovnat k muzike, ako je metal a tomu podobna muzika. Sorry, ale si si asi zmylil hip-hop s niecim inym. To, ze si mal na intraku zopar wannabes alebo ludi, ktori to nemali v hlave celkom v poriadku neznamena, ze cela kultura, popripade ludia, ktori robia hip-hop su nekompletni.
No. Kebyze zo mna hovorila nenavist, tak uz ste vsetci uminuskarmovani do nulyp4ra napísal:Stale hovorim...atd..
...Skus trosku dat prec emocie a nenavist a potom sa o tom mozeme bavit.
Tam mas presne popisane, ako sa produkuje hip-hop. Aj zaujata osoba musi priznat, ze si na omyle.Modern hip hop production utilizes drum machines, turntables, synthesizers, hardware and software sequencers, and live instrumentation.