Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalanom?
Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalanom?
Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s neakym chalanom na diskoteke a dotykal by sa jej?Brali by ste to v poho alebo by ste ziarlili?Co by ste v tej chvili spravili?Neviem co mam robit...So mnou tancovat nechce,bo sa vraj hambi,ale u inych to ma vraj v p...Nehapem...Co mam robit?POMOZTE PROSIM
Re: Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalan
pokial by islo naoaj len o tanec tak by ma to nezralozlatucky5 napísal:Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s neakym chalanom na diskoteke a dotykal by sa jej?Brali by ste to v poho alebo by ste ziarlili?Co by ste v tej chvili spravili?Neviem co mam robit...So mnou tancovat nechce,bo sa vraj hambi,ale u inych to ma vraj v p...Nehapem...Co mam robit?POMOZTE PROSIM
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak ziarlil by asi kazdy ... kedze tam sla s tebou a nie z nejakym druhym ... co ja viem ...
Podla toho ako by si chlapec dovoloval podla toho by som ja reagoval
Keby to bol klasicky tanec tak v pohode ale keby ju ja neviem chytal za rit tak by som to asi nenechal na mladej ... a chlapec by schytal
//Fuuu 666. Prispevok ...
Podla toho ako by si chlapec dovoloval podla toho by som ja reagoval
Keby to bol klasicky tanec tak v pohode ale keby ju ja neviem chytal za rit tak by som to asi nenechal na mladej ... a chlapec by schytal
//Fuuu 666. Prispevok ...
To sa tvoja frajerka za teba hanbi na diskoteke? Nahodou, aby sa jej nesmiali, ne?
-Ak som spravne rozumel problemu, tak ona si radšej ide zatancovať s cudzím, ktorý ju chytá (obchytava) viac, ako sa pre dany tanec hodi alebo na určité partie tela..
-Hm. No.
-Namieste by bolo sa asi o tom porozprávať. S ňou. Tento problém nebude asi o tom, že si ona chcela iba zatrsať s iným a ty si prehnane žiarlivý. V prvom rade si baba určuje, nakoľko si k telu pusti cudzieho chlapa, či už tzv. rečou tela alebo mu to proste povie.
-Ak to nie je tak, ako hovorím, tak v tom prípade pomôže jedine švíkové riešenie - zasiahnúť.
-Ak som spravne rozumel problemu, tak ona si radšej ide zatancovať s cudzím, ktorý ju chytá (obchytava) viac, ako sa pre dany tanec hodi alebo na určité partie tela..
-Hm. No.
-Namieste by bolo sa asi o tom porozprávať. S ňou. Tento problém nebude asi o tom, že si ona chcela iba zatrsať s iným a ty si prehnane žiarlivý. V prvom rade si baba určuje, nakoľko si k telu pusti cudzieho chlapa, či už tzv. rečou tela alebo mu to proste povie.
-Ak to nie je tak, ako hovorím, tak v tom prípade pomôže jedine švíkové riešenie - zasiahnúť.
-
p4ra
Redeemer
Bolo by mi to absolutne jedno. Ked jej to nie je neprijemne, ze je tam so svojim priatelom a necha sa obchytkavat, tak prosim. Zato, ked uz by sme boli sami dvaja by som sa jej snazil vysvetlit, ze to asi moc dobry dojem nevyvolava u nikoho. Proste nelubim, ked mne robia sceny a nelubim ich robit ani ja.Shark NX napísal:p4ra dobre ale bolo by ti jedno keby ju tam nahodou zacal chalan chytat za rit atd??
Jak by som to uvidel ... asi by som dosiel a povedal ze ak si si nevsimol ona tu je so mnou ak by to nepomohlo tak bomba na papulu ...
Ale, ked ide cierna muzika a r'n'b, som si vedomy toho, ako sa na taku muziku tancuje. Vlastne, ja vzdy tancujem, ked je taka hudba, tak frajerka ineho nepotrebujes. Ale, ak by aj nahodou, s tym, ze viem, ako sa na taku muziku tancuje by som sa na jej tanec s inym pozeral s nadhladom.
Vsetko ma svoje hranice, samozrejme.
-
midnight_man
Guru
-
Enduro3333
Medium Professional
podla mna ma byt v kazdom vztahu volnost. moznost si zatancovat s neznamym medzi to urcite patri a nevidim dovod preco to priatelke nedovolit
. samozrejme ma vlastny rozum a vie aku hranicu by mala nastavit aby som sa ja neurazil/nepohorsil
. ak sa hanbi s tebou tancovat tak to je fakt divne. nevies tancovat? zaplat si hodiny tanca! si skaredy? urob si novy imidz. ale keby si bol neviem aky skaredy, tak by ta to dievca nechcelo. proste tu je potrebna urcita tolerancia a dialog. a to, ze dievca chyti za pozadie je pri urcitych tancoch bezne a chlapik si zato na hubu nezasluzi borci... iste ziarlivost nezaprieme.... pri scenach s inym chlapom duplom... ale robit sceny je fakt padnute na hlavu
ja som tiež žiarlivý ale viem sa aj ja krotiť...
ale keď vidím že so mnou tancovať nechcem a necháva sa ošahávať druhým tak jednoducho odídem...počkal by som na ňu možno vonku.keď by prišla tak by som sa jej spýtal že čo to malo znamenať...a keby nie tak vidím že na mňa je*e a idem het a už ju nechcem videť
ale keď vidím že so mnou tancovať nechcem a necháva sa ošahávať druhým tak jednoducho odídem...počkal by som na ňu možno vonku.keď by prišla tak by som sa jej spýtal že čo to malo znamenať...a keby nie tak vidím že na mňa je*e a idem het a už ju nechcem videť
Tak mne by sa to asi tiez moc nepacilo ... tak ak tam pride so mnou a potom bude tancovat s inymi ,,dobre mozno ok ked trochu ved nemozes svoje dievca drzat na kratko , ale aby sa nechavala osahavat hmm ... ak by to uz zaslo prilis daleko asi by som sa osobne neudrzal
... noo a to uz je co za vyhovorka ze s tebou nechce tancovat lebo sa hambi ale od inych sa necha chytat a tacuje v poho no akoze
...