Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalanom?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zlatucky5
Novice
Novice

Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalanom?

Príspevok od používateľa zlatucky5 »

Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s neakym chalanom na diskoteke a dotykal by sa jej?Brali by ste to v poho alebo by ste ziarlili?Co by ste v tej chvili spravili?Neviem co mam robit...So mnou tancovat nechce,bo sa vraj hambi,ale u inych to ma vraj v p...Nehapem...Co mam robit?POMOZTE PROSIM
Sheep
Addict
Addict

Re: Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalan

Príspevok od používateľa Sheep »

zlatucky5 napísal:Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s neakym chalanom na diskoteke a dotykal by sa jej?Brali by ste to v poho alebo by ste ziarlili?Co by ste v tej chvili spravili?Neviem co mam robit...So mnou tancovat nechce,bo sa vraj hambi,ale u inych to ma vraj v p...Nehapem...Co mam robit?POMOZTE PROSIM
pokial by islo naoaj len o tanec tak by ma to nezralo
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

podľa mňa je to švandra , je to jasné ...
v mojom prípade sa mi to ešte nestalo a keby tancoval ako človek , nech si zatancuje , keby začal mať chute , pravdepodobne by som dotyčnému naje*** , lebo pravdepodobne by som na diskotéke mal menšie zábrany , lol
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

no, zalezi na tom, ako a kde sa jej dotyka. Inak, pokial s tebou nechce tak tancovat, lebo sa hanbi, tak asi nemas na mysli obycajne "drzanie za plecia". Nieco s nou nie je v poriadku... Presne by som spravil to, co schw33k v poslednej vete.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak ziarlil by asi kazdy ... kedze tam sla s tebou a nie z nejakym druhym ... co ja viem ...
Podla toho ako by si chlapec dovoloval podla toho by som ja reagoval
Keby to bol klasicky tanec tak v pohode ale keby ju ja neviem chytal za rit tak by som to asi nenechal na mladej ... a chlapec by schytal

//Fuuu 666. Prispevok ... :twisted:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To sa tvoja frajerka za teba hanbi na diskoteke? Nahodou, aby sa jej nesmiali, ne?
-Ak som spravne rozumel problemu, tak ona si radšej ide zatancovať s cudzím, ktorý ju chytá (obchytava) viac, ako sa pre dany tanec hodi alebo na určité partie tela..
-Hm. No.
-Namieste by bolo sa asi o tom porozprávať. S ňou. Tento problém nebude asi o tom, že si ona chcela iba zatrsať s iným a ty si prehnane žiarlivý. V prvom rade si baba určuje, nakoľko si k telu pusti cudzieho chlapa, či už tzv. rečou tela alebo mu to proste povie.
-Ak to nie je tak, ako hovorím, tak v tom prípade pomôže jedine švíkové riešenie - zasiahnúť.
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

nejak tomu nechapem...ona sa za teba hanbi??? skus sa nou porozpravat ze ci to ma vobec vyznam ked sa za teba hanbi...a tomu tipkovi by som pustil zo dve byt tebou :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Neviem preco sa za teba hanbi, ale mne nevadi, ked moja frajerka tancuje s inym.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

p4ra dobre ale bolo by ti jedno keby ju tam nahodou zacal chalan chytat za rit atd??
Jak by som to uvidel ... asi by som dosiel a povedal ze ak si si nevsimol ona tu je so mnou ak by to nepomohlo tak bomba na papulu ...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ziarlil jak svina :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

kukiak napísal:Ziarlil jak svina :?
hej podobne ale nespravil by som nic aj keby ma to zralo, nech si zatancuje len normalne...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

a si si isty ze je to len tvoja frajerka?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Shark NX napísal:p4ra dobre ale bolo by ti jedno keby ju tam nahodou zacal chalan chytat za rit atd??
Jak by som to uvidel ... asi by som dosiel a povedal ze ak si si nevsimol ona tu je so mnou ak by to nepomohlo tak bomba na papulu ...
Bolo by mi to absolutne jedno. Ked jej to nie je neprijemne, ze je tam so svojim priatelom a necha sa obchytkavat, tak prosim. Zato, ked uz by sme boli sami dvaja by som sa jej snazil vysvetlit, ze to asi moc dobry dojem nevyvolava u nikoho. Proste nelubim, ked mne robia sceny a nelubim ich robit ani ja.

Ale, ked ide cierna muzika a r'n'b, som si vedomy toho, ako sa na taku muziku tancuje. Vlastne, ja vzdy tancujem, ked je taka hudba, tak frajerka ineho nepotrebujes. Ale, ak by aj nahodou, s tym, ze viem, ako sa na taku muziku tancuje by som sa na jej tanec s inym pozeral s nadhladom.

Vsetko ma svoje hranice, samozrejme.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

No ja by som ho odstavil, išiel by som si po holku, zobral si ju a začal s ňou tancovať sám... a čo sa týka toho, že s tebou sa hambí tancovat a s iným tancuje a necháva sa osahavať, tak podla mňa ťa oje***; sorry.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

No co ja ti viem..rozhodne by som nerobil koli tomu problemi...zobral by som ju potom ked dotancuju a porozpraval sa s nou...to ze sa akoze hanbi..to sa hanbi za teba akoze? to je hlupost volaka.....kolko ma rokov? 14?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Sa hambi s tebou a s inym v pohode .... :shock: :shock: No taky kalerab som už velmi dlho nevidel čo ti ona tlači do hlavy osobne som sice ziarlivy typ ale som schopny prehltnut svoje ego saq nech sa zabava ale nech to ma aj svoje hranice nech ju tam az moc neobchytkava....
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

podla mna ma byt v kazdom vztahu volnost. moznost si zatancovat s neznamym medzi to urcite patri a nevidim dovod preco to priatelke nedovolit ;). samozrejme ma vlastny rozum a vie aku hranicu by mala nastavit aby som sa ja neurazil/nepohorsil ;). ak sa hanbi s tebou tancovat tak to je fakt divne. nevies tancovat? zaplat si hodiny tanca! si skaredy? urob si novy imidz. ale keby si bol neviem aky skaredy, tak by ta to dievca nechcelo. proste tu je potrebna urcita tolerancia a dialog. a to, ze dievca chyti za pozadie je pri urcitych tancoch bezne a chlapik si zato na hubu nezasluzi borci... iste ziarlivost nezaprieme.... pri scenach s inym chlapom duplom... ale robit sceny je fakt padnute na hlavu
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

co ja viem ..je rozdiel spontanne tancovat s niekym a rozdiel cielene s niekym komunikovat recou tela (chytanie zadku etc.) ked si to predstavim tak fakt by som nemal v pazi asi :?

isiel by som si ju zobrat a to ze sa hanbi je kalerab
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja som tiež žiarlivý ale viem sa aj ja krotiť...
ale keď vidím že so mnou tancovať nechcem a necháva sa ošahávať druhým tak jednoducho odídem...počkal by som na ňu možno vonku.keď by prišla tak by som sa jej spýtal že čo to malo znamenať...a keby nie tak vidím že na mňa je*e a idem het a už ju nechcem videť :evil:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Tak mne by sa to asi tiez moc nepacilo ... tak ak tam pride so mnou a potom bude tancovat s inymi ,,dobre mozno ok ked trochu ved nemozes svoje dievca drzat na kratko , ale aby sa nechavala osahavat hmm ... ak by to uz zaslo prilis daleko asi by som sa osobne neudrzal :D ... noo a to uz je co za vyhovorka ze s tebou nechce tancovat lebo sa hambi ale od inych sa necha chytat a tacuje v poho no akoze :roll: ...
Napísať odpoveď