Pri tejto téme som som si spomenul ako tancoval spolužiak s babou, do ktorej som bol zaľúbený a ja som len čumel ako taký puk.
Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalanom?
-
Sagittarius
Guru
Re: Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalan
Tancovala s niekým iným, tak pohode. Dotýkal sa jej. A ako? Lebo je rozdiel, či mu normálne drží alebo ju drží za zadok alebo všelikde sa jej dotýka... Čo by som spravil? Neviem, lebo neviem ako to presne bolo...Chodí s tebou a nechce s tebou tancovať, tak to nechápem ani ja.
Pri tejto téme som som si spomenul ako tancoval spolužiak s babou, do ktorej som bol zaľúbený a ja som len čumel ako taký puk.

ti co tu pisali ze by sli po ich babu tak to by som ja osobne nerobil sak ju to ma samu napadnut ze to je asi somarina ze iny chlap ju chyta za rit a so svojim nechce ani tancovat by som ju nechal a potom sa s nou porozpraval a asi by to skoncilo rozchodom ale to podla situacie. ale poznam take baby co ked su na disco tak sa za*eb**aju radsej s inymi ako zo svojou polovickou
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
triple
Guru wannabe
pff kámo tak mne vždy chce nejaký shit najebať.. tak lebo ja som 7 rokov tancoval súťažne sport dance (latinskoameické) no a teda s tancom som vyrastal.. a ked s nejakou holkou tancujem tak sa jej samozrejme dotýkam a ten tanec si užívam... ale je to len o tancovaní o ničom viac.. aj ked to tak nevyzerá... a veľa ludí to nevie pochopiť..
takže ja by som to bral ok.. ale to že nechce tancovať s tebou ale s inými hej .. tak to je čudné..možno si drevo?
(peace)
takže ja by som to bral ok.. ale to že nechce tancovať s tebou ale s inými hej .. tak to je čudné..možno si drevo?
-
ProfionQQ
Medium Star
zaujimave
najskor napisem ze som necital vsetko
1. ako prve by som zistil preco nechce tancovat...sry za to co napisem ale mozno je to tak /mozno nevies tak dobre tancovat ako iny chalani, mozno sa jej tvoj styl tanca zda smiesny a mozno preto netancuje...mozno/
2. mozno je este velmi mlada a mozno ta ani tak nelubi /ak ta vlastne lubi/ ako to vyzera...
pisem to len preto lebo nieco podobne sa stalo kamosovy a ten mal z toho tiez traumu :-/
1. ako prve by som zistil preco nechce tancovat...sry za to co napisem ale mozno je to tak /mozno nevies tak dobre tancovat ako iny chalani, mozno sa jej tvoj styl tanca zda smiesny a mozno preto netancuje...mozno/
2. mozno je este velmi mlada a mozno ta ani tak nelubi /ak ta vlastne lubi/ ako to vyzera...
pisem to len preto lebo nieco podobne sa stalo kamosovy a ten mal z toho tiez traumu :-/
-
mirecgametel
Amateur
-
luky133
Light Expert
No čo by som ja spravil? Noo určite keby som mal dáku babu by som jej nechal voľnosť. Ale zase keď spolu žiarili a držal ju dakde... Tak to už je iné. Jj najlepšie prečo nechce s tebou tancovať je sa s ňou porozprávať. Ja som zástanca ako tomu ja hovorím "otvorených vzťahov" čo znamené ,že každú nejastnosť ši vydiskutujete. 
no moja frajerka sa sla naha kupat uprostred noci do jazera s jednym chalanom
(teda boli tam aj ini ludia ale on ju zavolal... a ja som spal
sice ma budila ma chcela zavolat ale ta som len sa dajak obratil na druhy bok som vobec nevnimal vo co go
) potom rano krute prebudenie, trocha som bol nasraty ale pohoda
vim ze s nim nic nemala ani nic podobne.. akurat ma sere ze ju ten cikos videl nahu
podla mna treba nechat volnost.. a ak chalan zachadza do extremov dva tri po papuli..
Noo...
Tak teraz neviem, ci sa hanbí tancovať s tebou, alebo za teba. Skôr som to ale pochopil tak, že s tebou.
To si uznajme, ženy/dievčatá nemusia mať vždy na všetko rozumný dôvod (aspoň nie pre nás pochopiteľný)
A čo sa týka toho "obchytkávania": neviem tda či je fakt všetko rovno treba riešiť "nayebávaním" niekomu...
Ten chalanisko možno ani nevie že tá fajn baba ma chalana.
Skrátka si 2-krát premysli kým pôjdeš niekam strúhať formu...
Tak teraz neviem, ci sa hanbí tancovať s tebou, alebo za teba. Skôr som to ale pochopil tak, že s tebou.
To si uznajme, ženy/dievčatá nemusia mať vždy na všetko rozumný dôvod (aspoň nie pre nás pochopiteľný)
A čo sa týka toho "obchytkávania": neviem tda či je fakt všetko rovno treba riešiť "nayebávaním" niekomu...
Ten chalanisko možno ani nevie že tá fajn baba ma chalana.
Skrátka si 2-krát premysli kým pôjdeš niekam strúhať formu...
-
midnight_man
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
Death 69
Medium Expert
Ja by som dotycnemu za nejake obchytavanie takl zmaloval cifernik ze v nemocnici by ho ziadny chirurg nedal dokopy. A ak isla s tbeou na diskoteku tak by som sa snou vazne porozpraval ze preco sa za teba hanbi. A ak by ti nedala nijaku urcitu odpoved tak smola daj jej kosom lebo pravdepodobne ta podjebava.
-
midnight_man
Guru
nic proti...ale tym by si si moc nepomohol..jedine tak k podmienke...a ten dotycny za to "nemoze" ona sa mu..dala..berto s tohoto pohladuDeath 69 napísal:Ja by som dotycnemu za nejake obchytavanie takl zmaloval cifernik ze v nemocnici by ho ziadny chirurg nedal dokopy. A ak isla s tbeou na diskoteku tak by som sa snou vazne porozpraval ze preco sa za teba hanbi. A ak by ti nedala nijaku urcitu odpoved tak smola daj jej kosom lebo pravdepodobne ta podjebava.