Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalanom?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalan

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Tancovala s niekým iným, tak pohode. Dotýkal sa jej. A ako? Lebo je rozdiel, či mu normálne drží alebo ju drží za zadok alebo všelikde sa jej dotýka... Čo by som spravil? Neviem, lebo neviem ako to presne bolo...Chodí s tebou a nechce s tebou tancovať, tak to nechápem ani ja.

Pri tejto téme som som si spomenul ako tancoval spolužiak s babou, do ktorej som bol zaľúbený a ja som len čumel ako taký puk. :lol: :cry:
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Odtial - potial by mi to neprekazalo, a obchytkavanie by moja priatelka nedopustila, takze nemam co riesit.

K teme: Na "otazku PRECO?" nenajdes odpoved na hojko.com, ani nikde, iba u tvojej polovicky. Musis sa s nou porozpravat.

peace
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

ja byt dievca asi by som snazil vyrast (sa hanbim tancovat pred chalanom ale cuzdim no prob... WTF?) a byt tebou, tiez by som sa snazil vyrast lebo mas nejakych 16 rokov predpokladam a riesis tu huste kraviny (opet raz) :evil:
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

ti co tu pisali ze by sli po ich babu tak to by som ja osobne nerobil sak ju to ma samu napadnut ze to je asi somarina ze iny chlap ju chyta za rit a so svojim nechce ani tancovat by som ju nechal a potom sa s nou porozpraval a asi by to skoncilo rozchodom ale to podla situacie. ale poznam take baby co ked su na disco tak sa za*eb**aju radsej s inymi ako zo svojou polovickou
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

presne kvoli tomuto by som s holkou nesiel na disco :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pff kámo tak mne vždy chce nejaký shit najebať.. tak lebo ja som 7 rokov tancoval súťažne sport dance (latinskoameické) no a teda s tancom som vyrastal.. a ked s nejakou holkou tancujem tak sa jej samozrejme dotýkam a ten tanec si užívam... ale je to len o tancovaní o ničom viac.. aj ked to tak nevyzerá... a veľa ludí to nevie pochopiť..
takže ja by som to bral ok.. ale to že nechce tancovať s tebou ale s inými hej .. tak to je čudné..možno si drevo? :D (peace)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

zaujimave

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

najskor napisem ze som necital vsetko

1. ako prve by som zistil preco nechce tancovat...sry za to co napisem ale mozno je to tak /mozno nevies tak dobre tancovat ako iny chalani, mozno sa jej tvoj styl tanca zda smiesny a mozno preto netancuje...mozno/

2. mozno je este velmi mlada a mozno ta ani tak nelubi /ak ta vlastne lubi/ ako to vyzera...

pisem to len preto lebo nieco podobne sa stalo kamosovy a ten mal z toho tiez traumu :-/
mirecgametel
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mirecgametel »

zelovoc napísal:a si si isty ze je to len tvoja frajerka?
:hehe: no, to je poznamka na mieste .... no podla mna je jej spravanie nie moc voci tebe lojalne ..
luky133
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luky133 »

No čo by som ja spravil? Noo určite keby som mal dáku babu by som jej nechal voľnosť. Ale zase keď spolu žiarili a držal ju dakde... Tak to už je iné. Jj najlepšie prečo nechce s tebou tancovať je sa s ňou porozprávať. Ja som zástanca ako tomu ja hovorím "otvorených vzťahov" čo znamené ,že každú nejastnosť ši vydiskutujete. :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

no moja frajerka sa sla naha kupat uprostred noci do jazera s jednym chalanom :D :D (teda boli tam aj ini ludia ale on ju zavolal... a ja som spal :D sice ma budila ma chcela zavolat ale ta som len sa dajak obratil na druhy bok som vobec nevnimal vo co go :D) potom rano krute prebudenie, trocha som bol nasraty ale pohoda :D vim ze s nim nic nemala ani nic podobne.. akurat ma sere ze ju ten cikos videl nahu :D :D podla mna treba nechat volnost.. a ak chalan zachadza do extremov dva tri po papuli..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

skenner no ja by som asi vybuchol ako Svetlica ... neviem no ... Nehovorim ze sa nemoze zabavat ale takto?? :shock:
A keby mi povedala ze ci sa idem kupat do jazera nahy ... no Hned by som vystrelil z postele :P ale nie kvoli tomu ze sa chcem ist kupat na adama ale kvoli tomu strelenemu napadu :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Skenner: Keby ma priateľka volala na večerné kúpanie v jazere nahoľaka, neexistuje nič čo by mi zabránilo okamžite vystreliť za ňou ! :wink: Normálne nechapem :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nasypaný musel byť
Zivax
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Zivax »

Noo...
Tak teraz neviem, ci sa hanbí tancovať s tebou, alebo za teba. Skôr som to ale pochopil tak, že s tebou.
To si uznajme, ženy/dievčatá nemusia mať vždy na všetko rozumný dôvod (aspoň nie pre nás pochopiteľný) :D
A čo sa týka toho "obchytkávania": neviem tda či je fakt všetko rovno treba riešiť "nayebávaním" niekomu...
Ten chalanisko možno ani nevie že tá fajn baba ma chalana.
Skrátka si 2-krát premysli kým pôjdeš niekam strúhať formu...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Zivax napísal: To si uznajme, ženy/dievčatá nemusia mať vždy na všetko rozumný dôvod (aspoň nie pre nás pochopiteľný) :D
ved konanie a rozmyslanie dievcat je rozumne :D len my sme nechapavi :roll:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

midnight_man napísal:ved konanie a rozmyslanie dievcat je rozumne :D len my sme nechapavi :roll:
No najhoešie je to, že niektoré si to naozaj myslia. :D Síce občas je to aj pravda. :D Ale ony chápaní (nechápaní) nás za nami nezaostávajú...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:No najhoešie je to, že niektoré si to naozaj myslia. :D Síce občas je to aj pravda. :D Ale ony chápaní (nechápaní) nás za nami nezaostávajú...
a čo čakáte ved všetci sme s hlúpej opice nie :hehe:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

tak ako keby slo len o tanec a nechytal by ju za zadok a tak... tak v pohode.. ale znova nie casto...
Death 69
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Death 69 »

Ja by som dotycnemu za nejake obchytavanie takl zmaloval cifernik ze v nemocnici by ho ziadny chirurg nedal dokopy. A ak isla s tbeou na diskoteku tak by som sa snou vazne porozpraval ze preco sa za teba hanbi. A ak by ti nedala nijaku urcitu odpoved tak smola daj jej kosom lebo pravdepodobne ta podjebava.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Death 69 napísal:Ja by som dotycnemu za nejake obchytavanie takl zmaloval cifernik ze v nemocnici by ho ziadny chirurg nedal dokopy. A ak isla s tbeou na diskoteku tak by som sa snou vazne porozpraval ze preco sa za teba hanbi. A ak by ti nedala nijaku urcitu odpoved tak smola daj jej kosom lebo pravdepodobne ta podjebava.
nic proti...ale tym by si si moc nepomohol..jedine tak k podmienke...a ten dotycny za to "nemoze" ona sa mu..dala..berto s tohoto pohladu
Napísať odpoveď