Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

p4ra napísal:No blbost. Ako moze tvrdit, ze HH nie je umenie, ked mu ani len nerozumie?
mozes mi povedat co je podla teba na HH umenim ?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

fruxo napísal:mozes mi povedat co je podla teba na HH umenim ?
ja ti mozem povedat, co je na metale umenie... :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

fruxo napísal:mozes mi povedat co je podla teba na HH umenim ?
Grafity nieje umenie ? djing , batlle djing nieje umenie ? breakdance , bboyng.... nieje umenie ? napisat dobrý text nieje umenie ? spravit podmaz ktorý lahodí ušiam nieje umenie ? ... sa uvedom
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

uz sme tu tu diskusiu mali a ziadny z hophoperov nemal normalny argument na moje otazky a moje uzavery...jedine pi*ov*** a uberanie karmy...takze ano - co je na hophope umenim? Ze co je na metale??? UZ som to tu pisal 1000 krat a napisem 1001 - ti si aspon skladaju svoju hudbu sami...ktory z hophoperov to moze povedat? Oni akurat tak texty mozno, ktore z 90% su totalne primitivne...Hudba je medzinarodny jazyk, nie texty - a to samozrejme v hophope chyba...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:uz sme tu tu diskusiu mali a ziadny z hophoperov nemal normalny argument na moje otazky a moje uzavery...jedine pi*ov*** a uberanie karmy...takze ano - co je na hophope umenim? Ze co je na metale??? UZ som to tu pisal 1000 krat a napisem 1001 - ti si aspon skladaju svoju hudbu sami...ktory z hophoperov to moze povedat? Oni akurat tak texty mozno, ktore z 90% su totalne primitivne...Hudba je medzinarodny jazyk, nie texty - a to samozrejme v hophope chyba...
Citaj post nad tvojim blbym prispevkom ! To je na hiphope umenim
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Citaj post nad tvojim blbym prispevkom ! To je na hiphope umenim
mas aj nejake argumenty? mna nezaujimaju tie ostatne veci, bavime sa predsa o hudbe nie??
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

seth82 napísal:mas aj nejake argumenty? mna nezaujimaju tie ostatne veci, bavime sa predsa o hudbe nie??
ked sa bavite o hudbe, preco sem antihiphoperi pletu texty. Potom sa vobec nebavite o repe ale skor o djingu. Cize vy odcudzujete raperov kvoli ich textom, ale vadi vam, ze hudba je onicom a to mi nedava zmysel.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Digital - je rozdiel múzické umenie a umenie ... múzické umenie je napr. nahrat si na gitarke vlastnu skladbu ... ale umenie je aj doje*** kovovu gulu, alebo podobny nezmysel ! ...
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

nordkapp_pb napísal:Digital - je rozdiel múzické umenie a umenie ... múzické umenie je napr. nahrat si na gitarke vlastnu skladbu ... ale umenie je aj doje*** kovovu gulu, alebo podobny nezmysel ! ...
mnoo
Prílohy
kovova gula
kovova gula
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Rastaman napísal:ked sa bavite o hudbe, preco sem antihiphoperi pletu texty. Potom sa vobec nebavite o repe ale skor o djingu. Cize vy odcudzujete raperov kvoli ich textom, ale vadi vam, ze hudba je onicom a to mi nedava zmysel.
pre kristove rany...precital si si aj nieco viac ako tuto stranu?? Ak nie tak sa radsej prosimta nevyjadruj a skus prestudovat celu diskusiu pekne od zaciatku...

//pre tych, ktori placu - pokym modi nezmenia nazov temy na nieco viacej vystizne a vyvaruju sa pouzitia slova ''umelci, umenie'' alebo niecoho takeho, tak dovtedy tu budem hlasat to co hlasam...a basta.keby nieco, tak sa stazujte im, nie mne 8)
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Teda podle me je hiphop vic o textech jak o hudbe .. ale kdyz je dobry Beat tak proc ne .. ja je neodsuzuju mam hiphop rad :) Onyx 4ever Metal teda moc nemusim ale treba takovy GothikMetal taky neni spatny .. A kdo je lepsi ?? .. Nikdo, kazdy mame to svoje a to si branime ze?? :lol:
rockonhustla
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa rockonhustla »

kachna napísal:5desiat cent skoncil solo karieru :lol:
bude vam chybat?

si zabudol na make love, not war :)
neskoncil karieru
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

seth82, az na to, ze to tvoje hlasanie pochadza len z tvojej posadnutosti. :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:seth82, az na to, ze to tvoje hlasanie pochadza len z tvojej posadnutosti. :)
ci je to uz moja posadnutost, posadnutost 7-farebneho besneho kohuta, gumeneho rebrika, alebo paradajkovej omacky - to je absolutne suma fuk - dolezity je fakt, ze vacsina ludi az na par vynimiek nema dostatok IQ niecim argumentovat, len mi pisu ze som taky a taky a ze o hophope viem toto a toto (hoci neviem odkial to oni mozu vediet) a nevedia pochopit, ze tato tema ani len nepatri do tejto kategorie, pretoze by sa mala tykat HUDBY, kde hophop istotne nespada...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:pretoze by sa mala tykat HUDBY, kde hophop istotne nespada...
O tomto hovorim, preto s tebou je na temu hip-hop zbytocne hovorit. :)

Digital, teraz som pocul peckovu vec, co sa tyka lyriky. Stiahni potom a daj vediet. :)

Miri Ben Ari feat. Fabolous, Kanye West, Musiq Soulchild - Fly Away

Tu je len refren z toho

...You may see me in cars and clothes
But all this money can't make me happy
See this life ain't all I know
Sometimes I wish that I could fly away
I guess you suppose
That all this money can make you happy
So I just want you to know
Sometimes I wish that I could fly away...
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

seth82 napísal:pretoze by sa mala tykat HUDBY, kde hophop istotne nespada...
A kam teda spada?? :shock: Ja si vdycky myslel ze kdyz nekdo zpiva hraje na nejaky hudebni nastroj at uz se jedna o kytaru, gramce, fletnu tak to spada do zalozky HUDBA .. tak to mi teda rekni co je hip hop .. kdyz ne hudebni styl .. schvalne necham se prekvapit co z tebe vypadne
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

elpopel napísal:A kam teda spada?? :shock: Ja si vdycky myslel ze kdyz nekdo zpiva hraje na nejaky hudebni nastroj at uz se jedna o kytaru, gramce, fletnu tak to spada do zalozky HUDBA .. tak to mi teda rekni co je hip hop .. kdyz ne hudebni styl .. schvalne necham se prekvapit co z tebe vypadne
Skusim za neho. Je to vykradanie muziky skutocnym umelcom. :hehe:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:Digital - je rozdiel múzické umenie a umenie ... múzické umenie je napr. nahrat si na gitarke vlastnu skladbu ... ale umenie je aj doje*** kovovu gulu, alebo podobny nezmysel ! ...
Nekrut to , dobre vieme ze sa tu bavime o umeni jak hovoriš muzickom ! Setci si myslia ake je lahke spravit perfektný beat , nahodit si to na platne atd... na to treba talent vid. Dj premier , Kanye West , Dj Khaled... ale to tazko niekomu vysvetlovat kto poriadny hiphop este nepočul

p4ra:Posli mi to cez icq , nevim to najst na download :(
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Digital napísal:Nekrut to , dobre vieme ze sa tu bavime o umeni jak hovoriš muzickom ! Setci si myslia ake je lahke spravit perfektný beat , nahodit si to na platne atd... na to treba talent vid. Dj premier , Kanye West , Dj Khaled... ale to tazko niekomu vysvetlovat kto poriadny hiphop este nepočul

p4ra:Posli mi to cez icq , nevim to najst na download :(
jaj, sak uz konecne pochop ze toto je uz milion krat obohrana pesnicka argumentov a stale mse sa nikam nedostali a neni to kvoli nam "hejterom" ... paru zas raz dostali do uzkych ako si mal moznost videt vyssie, tak pre istotu zas dal vediet o aliancii digital - para, odpovediam sa treba vedet vyhnut, ale ked chces nieco dokazat, teda konkretne preco by sa mal HH (alebo rep alebo jako sa tomu nadava ) brat ako hudba, tak by si ako odpoived na otazku nemal davat dalsi stupidny odkaz na neviem-akeho splachovacieho svetoborneho teenage wannabe gangstra z bieleho metropolitneho ghetta ...

... ale to som sa rozpisal dost OT ... sto krat sme rozobrali, ze je nepomerne tazzsie vytvorit kvalitnu pesnicku (pre svojich ludi) napr. na gitare, alebo poviem s zivou hudbou a spravit vypeckovane vokaly, ako sadnut za PC, vyliat nahodacky kavu do klavesnice, pricom ona zoskratuje, vysle chybne signaly a je z toho "skvely" podmaz ktory potom musime pocuvat z kazdeho vytuZingovaneho kcháru .. a do toho si davat tu svoju lubeznu detsku riekanku ! ...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Tomasko napísal:ja ti mozem povedat, co je na metale umenie... :roll:
preco prave metal ?

Digital napísal:Grafity nieje umenie ? djing , batlle djing nieje umenie ? breakdance , bboyng.... nieje umenie ? napisat dobrý text nieje umenie ? spravit podmaz ktorý lahodí ušiam nieje umenie ? ... sa uvedom
ja som sa to pytal ako normalne slusne polozenu otazku ... nemyslel som to ako provokaciu alebo nieco take ...
Napísať odpoveď