Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
hm,nechápem načo je tu takáto diskusia ktorá nikam nevedie
ja som si vypočul jedno demo ktoré nahrali moji kamoši, dokonca sa tam navážajú do toho rytmusa za jeho výroky atp. osobne ich aj poznám tak som si vypočul ich demo aj keď to není hudobný žáner ktorý ma oslovuje, ale myslím že to dokáže zmeniť pohľad na tu hudbu keďže ked ich poznám a viem že to myslia vážne a že to nieje póza a to ako sa spravaju. Myslím že správanie človeka čo robí hudbu tak vie zmeniť pohľad na tu hudbu 
-
nErD. ' z
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Len som sa pýtal že čo sa ti zdá kvalitné na KF...
Mne osobne nič. Mne vôbec nič nedajú ich texty. Ako môžu rapovať že život je boj ked všetko majú iba kúpené. Nech mi nikto nehovorí že na svojej kariere nejako tvrdo makali. Len si zapičovali na jedneho, druheho a nabalili sa. Môže mať tok slov aj 20viet za sekundu, pokial to nemá význam nič z toho.
Ako už len môžem počúvať niekoho kto tvrdí že to nieje o sláve ani o peniazoch ale o kvalite a o pár rokov zmení o 360° svoju teoriu ?? čo je tá kvalita ? nadávky na rodičov ? alebo to, že mi nejaký cigáň ktorý si vybudoval karieru na deťoch bude vravieť aký je život ťažký ? V textoch by mali zobrazovať to čo žijú a ked len majú rapovať aký sú najlepší nech radšej držia hubu. Je to obyčajné pozerstvo, hamba rapu, ak sa to tak dá povedať... samozrejme nieje to len KF... a najhoršie na tom je, že to má veľký dopad na vygumované mozgy malých detičiek, alebo aj iných...
a ked už karma podpíšte sa
//:D dobry postreh
Mne osobne nič. Mne vôbec nič nedajú ich texty. Ako môžu rapovať že život je boj ked všetko majú iba kúpené. Nech mi nikto nehovorí že na svojej kariere nejako tvrdo makali. Len si zapičovali na jedneho, druheho a nabalili sa. Môže mať tok slov aj 20viet za sekundu, pokial to nemá význam nič z toho.
Ako už len môžem počúvať niekoho kto tvrdí že to nieje o sláve ani o peniazoch ale o kvalite a o pár rokov zmení o 360° svoju teoriu ?? čo je tá kvalita ? nadávky na rodičov ? alebo to, že mi nejaký cigáň ktorý si vybudoval karieru na deťoch bude vravieť aký je život ťažký ? V textoch by mali zobrazovať to čo žijú a ked len majú rapovať aký sú najlepší nech radšej držia hubu. Je to obyčajné pozerstvo, hamba rapu, ak sa to tak dá povedať... samozrejme nieje to len KF... a najhoršie na tom je, že to má veľký dopad na vygumované mozgy malých detičiek, alebo aj iných...
pozri sa...tak teda si zapi*uj aj ty do niekoho a dostaň sa navrchol SK HH scény...keď vravíš a opisuješ aké je to ľahkénErD. ' z napísal:Len som sa pýtal že čo sa ti zdá kvalitné na KF...
TELL THE TRUTH - Mos Def - Immortal Technique - Eminem
... tymto sa ospravedlnujem KF deckam, 50 Cent deckam etc.-
lyrikam ala Mos Def, Felipe Coronel etc. rozumet nebudu... ; )
... tymto sa ospravedlnujem KF deckam, 50 Cent deckam etc.-
lyrikam ala Mos Def, Felipe Coronel etc. rozumet nebudu... ; )
-
tonek
Darca
polka interpretov co tu pisete je rap ale nevadi.........
k veci.
50 cent, ice cube, DMX, chamilionaire, ludacris, lloyd banks, da octopuss,
a zo SK je to tak DM, vec, jednaseska
ale skor tych zahranicnych
oblubena skladba
H16- milujem
chamilionaire - ridin
50cent - just a lil bit
lloyd banks - rotten apple(cely album)
a vela vela dalsich...............
k veci.
50 cent, ice cube, DMX, chamilionaire, ludacris, lloyd banks, da octopuss,
a zo SK je to tak DM, vec, jednaseska
ale skor tych zahranicnych
oblubena skladba
H16- milujem
chamilionaire - ridin
50cent - just a lil bit
lloyd banks - rotten apple(cely album)
a vela vela dalsich...............
omg ludia uvedomte sa neni to "h16 - milujem"...je to poulicna zmes (niekde som mal aj mena ale nespomeniem si) - srdcia...zboznujem takych ktoru sa zato este zacnu hadat ze to je h16...niekto to trepol a teraz vsetci hovoria ze to je h16
ide o tuto pesnicku keby niekto nevedel
inac paci sa mi velmi
inac paci sa mi velmi
-
nErD. ' z
Medium Star
jj aj ja som to písal na lamky... chcel som to aj ja sem napisat ale potom som sa na to vysralTomAss napísal:omg ludia uvedomte sa neni to "h16 - milujem"...je to poulicna zmes (niekde som mal aj mena ale nespomeniem si) - srdcia...zboznujem takych ktoru sa zato este zacnu hadat ze to je h16...niekto to trepol a teraz vsetci hovoria ze to je h16![]()
inac paci sa mi velmi
-
tonek
Darca
vajko sa sa stebu nejdem hadat ze to je jednaseska proste tak to seci pisu tak som to aj stahoval a tak to volat aj budem..........ak mi das konkretne mena kto to je budem len rad......TomAss napísal:omg ludia uvedomte sa neni to "h16 - milujem"...je to poulicna zmes (niekde som mal aj mena ale nespomeniem si) - srdcia...zboznujem takych ktoru sa zato este zacnu hadat ze to je h16...niekto to trepol a teraz vsetci hovoria ze to je h16![]()
inac paci sa mi velmi
ps. : daj to do goole
-
nErD. ' z
Medium Star
ešte sa bude aj hádať
http://www.akordy.sk/piesen.ltc?interpr ... esen=14886
http://www.akordy.sk/piesen.ltc?interpr ... esen=14886