Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
puccik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa puccik »

Sa mi snivalo ze som mal hummra limuzinu a som prisiel do skoly a potom ma mama zobudila ze uz je 7:42 a ze nestihnem skolu :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

snivalo sa mi ze spim, spal som, a zrazu mi zacal na plne gule zvonit mobil(budik)...hrozne daco :P
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

mne sa minulu noc snivalo ze som mal kraaasny vecer so svojou laskou....... a rano som mohol ist do sprchy :oops:
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Ja mám niekedy také sny na pokračovanie :lol: Že sa mi niečo sníva, zobudím sa a keď zaspím rýchlo nato, tak ten sen pokračuje kde prestal ale to sa mi stalo iba pár razy :D

Alebo sa mi aj stalo, že som spal, ale zároveň bdel. Proste mal som zatvorené oči, a nemohol som vôbec hýbať telom ani otvoriť oči ani rozprávať, proste tak ako keď spíte, ale vedel som, že som hore a počul som aj telku čo bola zapnutá a vôbec som sa nevedel hýbať. SOm si povedal že sakra otvor oči otvor a vôbec mi to nešlo. Pekne hnusné potom nevem jak ale sa mi podarilo napokon zobudiť samého seba
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

co sa ,y snivalo minulu noc to neuverite.pozeral som sa na seba z tretej osoby a videl so ako som si ustlal postel a obliekol som sa a poupratoval som si izbu.sadol som si na postel a cital knihu.naraz facka jako z dela a zobudil som sa.kuknem co sa stalo a brat v pyzame na do mnou stoji a pyta sa ma ze co robim o tretej v noci obleceny a comu mam vyhodene vsetky veci zo skrine.no ja som pozeral nanho ako debil ze o com melie. potom som si uvedomil ze som to naozaj spravil.

kuva dufam ze take daco sa my uz nestane lebo rano pred skolou upratovat izbu a kladat veci do skrine.juj.az ma striasa.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Zajačik napísal:Alebo sa mi aj stalo, že som spal, ale zároveň bdel. Proste mal som zatvorené oči, a nemohol som vôbec hýbať telom ani otvoriť oči ani rozprávať, proste tak ako keď spíte, ale vedel som, že som hore a počul som aj telku čo bola zapnutá a vôbec som sa nevedel hýbať. SOm si povedal že sakra otvor oči otvor a vôbec mi to nešlo. Pekne hnusné potom nevem jak ale sa mi podarilo napokon zobudiť samého seba
haluz, takzvana paralizacia. obranny mechanizmus tela, aby si nerobil rovnake pohyby, ako v sne. este sa mi nestalo, ale moze byt zaujimave.

aby som nebol moc OT. sice obycajny sen, ale napisem. korculoval som sa u nas po ulici, prisiel na konec a odrazu sa uplne zmenilo pocasie z leta na zimu. a potom som nejakym tipkom nakladal sneh do furika. :lol: no blbost na druhu :)
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

dalsi super sen.. mne sa snivaju sny ktore si mozem ovplyvnit a robit si tam co chcem.... takze u mna je otazka co som si vysnival :D ..... a bol to SEX!!!
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

mne sa snival sne taky klasicky hororovy scenar, som sla s rodicmi hladat kamosov kt sa stratili v lese, nasli sme fotak na ceste a potom stary opusteny dom, bol tam nejaky dedko a babka, taki hnusni stari strasidelni a ti nas postupne zabijali, a my sme nachadzali kosti mojich kamosov:(
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

ja mavam tiez nice sny...zaspim..a sniva sa mi nieco..napr : minule sa mi snivalo ze som bol s jednou holkou..no a vsetko mali sme sa radi atd..a chcel som si s nou lahnut..myslim ze vyspat sa s nou..no prisla vecer..rozpravali sme sa...no ked uz prisiel na rad SEX...zobudil som sa... :D..a v okoli priblizne strede paplonu som mal STAN ako hrom :D:D
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

snivalo sa mi, ze uz som bol druhy krat v anglicku a pozeral som sa na londyn z jednej strechy. potom som si spomenul, ze ten vyhlad mi nieco pripomina. hned vedla som zbadal nizsiu budovu, na ktorej som tiez bol a pozeral na londyn, vtedy prvy krat. najlepsie je, ze nikdy som tam v skutocnosti nebol, a vyhlad bol uplne identicky ako v tom prvom sne(co bolo uz strasne davno) len uz som bol na vyssej budove a nezaclanalo mi nic vo vyhlade :). haluz ...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

SSemteXX napísal:zobudil som sa... :D..a v okoli priblizne strede paplonu som mal STAN ako hrom :D:D
Nevyskocila ti pruzina z Postele?? :wink:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

v noci na dnes sa mi snivalo o jednej osobe, ktora asi pred dvoma tyzdnami zomrela... v tom sne bola mrtva tiez, ale nahle ozila :? ale skoncilo sa to ako zly sen... ktovie, mozno to nieco znamena...
PaTrIcIuS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PaTrIcIuS »

som sa akurat zobudil :)
celkom zaujimavy sen. vcera bol ten isty. asi som nieco presvihol a tak som si dal reprizu.
som ziakom na zakladnej skole a vynadal som ucitelke ako sa len dalo.
a bola tam pekna spoluziacka
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Dnes poobede sa mi snívalo toto: Parkoval som na SNP (BA) a odchádzal som...zrazu som bol pri Justičnom paláci a odbočoval som doprava na Zahradnícku ulicu, keď som si uvedomil, že je tma a mne nesvietia svetlá, tak som ich zapol. Ale stále bolo strašné prítmie aj keď som zapol svetlá. Vtedy som sa pozrel na hodinky v aute a videl som čas 14:07...Vtedy mi napadlo: Deň sa zmení na noc a noc na deň. Čakal som na trúbenie poľnice...potom som sa zobudil :new18:
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Stalo sa mi, že sa mi sníval jeden divný sen s mojím kamarátom lenže to bolo také skutočné (ako väčšina mojich snov) že keď som ho na druhý deň videla vonku som sa mu bála pozrieť do očí (nebolo to o sexe, ani o zabití). Sa ma pýtal že čo mi je, no proste neviem čo teraz robiť. Takéto sny :oops: ....
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No nedávno sa mi sníval trochu zaujímavý sen..Chodil som po takej veľkej lodi a chodil z miestnosti do miestnosti..Potom som zrazu vbehol do jednej miestnosti a tam ma čakala voľáka dievčina nahá na posteli, tak som prišiel k nej že ideme na vec , ale vtedy sa zo skrine ozval buchot. Išiel som a otvoril skriňu a tam bol môj spolužiak ktorý išiel odosielať správu všetkým spolužiakom sms (neviem ako ale bola to hromadná sms) o tom že sa idem vyspať s dievčinou. A vtedy som sa to snažil vypnúť (ako všetci poznáte na Sony Ericssonoch tlačítko späť) tým tlačítkom.no nech som ho stláčal koľko krát nevypol som ho a potom som sa prebudil :)
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Ja mám vždy len také blbé sny, napr minule sa mi snívalo že som bol v škole a niekto išiel s velmi velkou tortou a ja som mu ju zobral a hodil s nou o zem ale najviac sa mi páči ked si uvedomím že sa mi sníva a robím si čo chcem ale stalo sa mi to asi 5x za život.
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Soviet - moja diagnóza pre teba : veľa sa hráš na mobile a niečo pred spolužiakmi skrývaš :P
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

v poslednom case si vobec nepamatam sny...neviem,cim to bude :( no snivalo sa mi uz vselico...najhorsie boli take sny,ze niekto z mojej rodiny mi umrel alebo ked ma niekto nahana,ja utekam,ale pritom stale stojim na mieste... :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak dnes keď som sa prebudil som si pamätal skoro celí sen :) Samozrejme že tam bolo toho viac ale v skutku a jednoduchosti sa mi sníval takýto nezmysel :D

Išiel som do Brezna na hokej..Tak sme s kamošmi fandili.Prišla prestávka po druhej tretine
a ja som sa vybral na druhú ľadovú plochu (ktorá sa tam neviem odkiaľ nabrala) a snažil sa
preskočiť cez plexisklo von z nej.Vtedy sa rozbili dva plexisklá a Macho s Figom sa smiali.
Ja som zrazu išiel na striedačku brezňanov a čakal kým budem môcť nastúpiť na zápas.No
vtedy sa zápas prerušil z dôvodu opráv plexiskiel.Prehlásila to voľáka američanka.Neskôr sa
zistilo že som to ja rozbil a tak mi to chceli dať zaplatiť.Lenže v tom prišiel Fico a
povedal že ak nebudem mať nič proti tomu tak on to zaplatí.Ja som súhlasil a šiel som
podpísať nejaké tie papiere.Vraj mi peniaze pošle na účet.Zrazu sa tam zjavil Flaška
(triedny učiteľ) a začal do mňa hustiť ,že peniaze vloží on na moju vkladnú knižku.No ja som
nesúhlasil a povedal že to chcem na účet.Zrazu zmizol a ja som sa ocitol v BB kde som to
nejak nepoznal.Spýtal som sa okoloidúceho že kadiaľ zájdem na autobus a on mi ukázal cestu.
Išiel som tou cestou a ocitol som sa pri voľákom mori.Skočil som do vody a tam boli rôzny
pokémoni ktorý sa jedením levelovali.No vtedy prišla voľáky žiaci zo školy a vliezli do vody.Ja som
sa skryl pod hladinu a sledoval.Vtom vybehol z pod vody voľáky žralok lvl 99 a začal ich po
jednom jesť.A tak utekali preč.Ja som s ním podebatil a tak namňa neútočil.Prišiel tam aj
Hlásnik (spolužiak) a tak som mu vyprával že ho zje ten žralok,no on neveril.Zrazu začal hrať
Daniel Landa a tak som hľadal zdroj odkiaľ to hrá.Zašiel som až na štadión a tam ma čakala voľáka
dievčina.Taká pekná blondína v mini sukni.A tak som s ňou išiel do mesta.Chytili sme sa za
ruky a začala mi vravieť láska(čo ma dosť prekvapilo).No zrazu mi bolo treba šťať a tak som
začal bežať k jednému kríku.V diaľke som spozoroval policajta a tak som sa snažil čo najviac
ukryť za ten krík.Keď som dokončil potrebu tak zrazu policajta nikde.Poobzeral som sa a už
bol neďaleko kríka.Začal som utekať,on ovoňal krík a začal ma naháňať.Potom som zastal na
chodníku a kričal domňa že ma zapíše červeným perom.Ja som sa stále pýtal,že kde ma zapíše.
No neodpovedal a hodil namňa takú nebezpečnú tvár až som sa prebudil..
Napísať odpoveď