Co sa vam snivalo?
Ja mám niekedy také sny na pokračovanie
Že sa mi niečo sníva, zobudím sa a keď zaspím rýchlo nato, tak ten sen pokračuje kde prestal ale to sa mi stalo iba pár razy
Alebo sa mi aj stalo, že som spal, ale zároveň bdel. Proste mal som zatvorené oči, a nemohol som vôbec hýbať telom ani otvoriť oči ani rozprávať, proste tak ako keď spíte, ale vedel som, že som hore a počul som aj telku čo bola zapnutá a vôbec som sa nevedel hýbať. SOm si povedal že sakra otvor oči otvor a vôbec mi to nešlo. Pekne hnusné potom nevem jak ale sa mi podarilo napokon zobudiť samého seba
Alebo sa mi aj stalo, že som spal, ale zároveň bdel. Proste mal som zatvorené oči, a nemohol som vôbec hýbať telom ani otvoriť oči ani rozprávať, proste tak ako keď spíte, ale vedel som, že som hore a počul som aj telku čo bola zapnutá a vôbec som sa nevedel hýbať. SOm si povedal že sakra otvor oči otvor a vôbec mi to nešlo. Pekne hnusné potom nevem jak ale sa mi podarilo napokon zobudiť samého seba
-
drdi21
Star
- Kontaktovať používateľa:
co sa ,y snivalo minulu noc to neuverite.pozeral som sa na seba z tretej osoby a videl so ako som si ustlal postel a obliekol som sa a poupratoval som si izbu.sadol som si na postel a cital knihu.naraz facka jako z dela a zobudil som sa.kuknem co sa stalo a brat v pyzame na do mnou stoji a pyta sa ma ze co robim o tretej v noci obleceny a comu mam vyhodene vsetky veci zo skrine.no ja som pozeral nanho ako debil ze o com melie. potom som si uvedomil ze som to naozaj spravil.
kuva dufam ze take daco sa my uz nestane lebo rano pred skolou upratovat izbu a kladat veci do skrine.juj.az ma striasa.
kuva dufam ze take daco sa my uz nestane lebo rano pred skolou upratovat izbu a kladat veci do skrine.juj.az ma striasa.
haluz, takzvana paralizacia. obranny mechanizmus tela, aby si nerobil rovnake pohyby, ako v sne. este sa mi nestalo, ale moze byt zaujimave.Zajačik napísal:Alebo sa mi aj stalo, že som spal, ale zároveň bdel. Proste mal som zatvorené oči, a nemohol som vôbec hýbať telom ani otvoriť oči ani rozprávať, proste tak ako keď spíte, ale vedel som, že som hore a počul som aj telku čo bola zapnutá a vôbec som sa nevedel hýbať. SOm si povedal že sakra otvor oči otvor a vôbec mi to nešlo. Pekne hnusné potom nevem jak ale sa mi podarilo napokon zobudiť samého seba
aby som nebol moc OT. sice obycajny sen, ale napisem. korculoval som sa u nas po ulici, prisiel na konec a odrazu sa uplne zmenilo pocasie z leta na zimu. a potom som nejakym tipkom nakladal sneh do furika.
ja mavam tiez nice sny...zaspim..a sniva sa mi nieco..napr : minule sa mi snivalo ze som bol s jednou holkou..no a vsetko mali sme sa radi atd..a chcel som si s nou lahnut..myslim ze vyspat sa s nou..no prisla vecer..rozpravali sme sa...no ked uz prisiel na rad SEX...zobudil som sa...
..a v okoli priblizne strede paplonu som mal STAN ako hrom
:D
snivalo sa mi, ze uz som bol druhy krat v anglicku a pozeral som sa na londyn z jednej strechy. potom som si spomenul, ze ten vyhlad mi nieco pripomina. hned vedla som zbadal nizsiu budovu, na ktorej som tiez bol a pozeral na londyn, vtedy prvy krat. najlepsie je, ze nikdy som tam v skutocnosti nebol, a vyhlad bol uplne identicky ako v tom prvom sne(co bolo uz strasne davno) len uz som bol na vyssej budove a nezaclanalo mi nic vo vyhlade
. haluz ...
-
jin
VIP
Dnes poobede sa mi snívalo toto: Parkoval som na SNP (BA) a odchádzal som...zrazu som bol pri Justičnom paláci a odbočoval som doprava na Zahradnícku ulicu, keď som si uvedomil, že je tma a mne nesvietia svetlá, tak som ich zapol. Ale stále bolo strašné prítmie aj keď som zapol svetlá. Vtedy som sa pozrel na hodinky v aute a videl som čas 14:07...Vtedy mi napadlo: Deň sa zmení na noc a noc na deň. Čakal som na trúbenie poľnice...potom som sa zobudil 
-
Soviet
Darca
No nedávno sa mi sníval trochu zaujímavý sen..Chodil som po takej veľkej lodi a chodil z miestnosti do miestnosti..Potom som zrazu vbehol do jednej miestnosti a tam ma čakala voľáka dievčina nahá na posteli, tak som prišiel k nej že ideme na vec , ale vtedy sa zo skrine ozval buchot. Išiel som a otvoril skriňu a tam bol môj spolužiak ktorý išiel odosielať správu všetkým spolužiakom sms (neviem ako ale bola to hromadná sms) o tom že sa idem vyspať s dievčinou. A vtedy som sa to snažil vypnúť (ako všetci poznáte na Sony Ericssonoch tlačítko späť) tým tlačítkom.no nech som ho stláčal koľko krát nevypol som ho a potom som sa prebudil 
-
Homer J Simpson
Medium Star
-
Soviet
Darca
Tak dnes keď som sa prebudil som si pamätal skoro celí sen
Samozrejme že tam bolo toho viac ale v skutku a jednoduchosti sa mi sníval takýto nezmysel
Išiel som do Brezna na hokej..Tak sme s kamošmi fandili.Prišla prestávka po druhej tretine
a ja som sa vybral na druhú ľadovú plochu (ktorá sa tam neviem odkiaľ nabrala) a snažil sa
preskočiť cez plexisklo von z nej.Vtedy sa rozbili dva plexisklá a Macho s Figom sa smiali.
Ja som zrazu išiel na striedačku brezňanov a čakal kým budem môcť nastúpiť na zápas.No
vtedy sa zápas prerušil z dôvodu opráv plexiskiel.Prehlásila to voľáka američanka.Neskôr sa
zistilo že som to ja rozbil a tak mi to chceli dať zaplatiť.Lenže v tom prišiel Fico a
povedal že ak nebudem mať nič proti tomu tak on to zaplatí.Ja som súhlasil a šiel som
podpísať nejaké tie papiere.Vraj mi peniaze pošle na účet.Zrazu sa tam zjavil Flaška
(triedny učiteľ) a začal do mňa hustiť ,že peniaze vloží on na moju vkladnú knižku.No ja som
nesúhlasil a povedal že to chcem na účet.Zrazu zmizol a ja som sa ocitol v BB kde som to
nejak nepoznal.Spýtal som sa okoloidúceho že kadiaľ zájdem na autobus a on mi ukázal cestu.
Išiel som tou cestou a ocitol som sa pri voľákom mori.Skočil som do vody a tam boli rôzny
pokémoni ktorý sa jedením levelovali.No vtedy prišla voľáky žiaci zo školy a vliezli do vody.Ja som
sa skryl pod hladinu a sledoval.Vtom vybehol z pod vody voľáky žralok lvl 99 a začal ich po
jednom jesť.A tak utekali preč.Ja som s ním podebatil a tak namňa neútočil.Prišiel tam aj
Hlásnik (spolužiak) a tak som mu vyprával že ho zje ten žralok,no on neveril.Zrazu začal hrať
Daniel Landa a tak som hľadal zdroj odkiaľ to hrá.Zašiel som až na štadión a tam ma čakala voľáka
dievčina.Taká pekná blondína v mini sukni.A tak som s ňou išiel do mesta.Chytili sme sa za
ruky a začala mi vravieť láska(čo ma dosť prekvapilo).No zrazu mi bolo treba šťať a tak som
začal bežať k jednému kríku.V diaľke som spozoroval policajta a tak som sa snažil čo najviac
ukryť za ten krík.Keď som dokončil potrebu tak zrazu policajta nikde.Poobzeral som sa a už
bol neďaleko kríka.Začal som utekať,on ovoňal krík a začal ma naháňať.Potom som zastal na
chodníku a kričal domňa že ma zapíše červeným perom.Ja som sa stále pýtal,že kde ma zapíše.
No neodpovedal a hodil namňa takú nebezpečnú tvár až som sa prebudil..
Išiel som do Brezna na hokej..Tak sme s kamošmi fandili.Prišla prestávka po druhej tretine
a ja som sa vybral na druhú ľadovú plochu (ktorá sa tam neviem odkiaľ nabrala) a snažil sa
preskočiť cez plexisklo von z nej.Vtedy sa rozbili dva plexisklá a Macho s Figom sa smiali.
Ja som zrazu išiel na striedačku brezňanov a čakal kým budem môcť nastúpiť na zápas.No
vtedy sa zápas prerušil z dôvodu opráv plexiskiel.Prehlásila to voľáka američanka.Neskôr sa
zistilo že som to ja rozbil a tak mi to chceli dať zaplatiť.Lenže v tom prišiel Fico a
povedal že ak nebudem mať nič proti tomu tak on to zaplatí.Ja som súhlasil a šiel som
podpísať nejaké tie papiere.Vraj mi peniaze pošle na účet.Zrazu sa tam zjavil Flaška
(triedny učiteľ) a začal do mňa hustiť ,že peniaze vloží on na moju vkladnú knižku.No ja som
nesúhlasil a povedal že to chcem na účet.Zrazu zmizol a ja som sa ocitol v BB kde som to
nejak nepoznal.Spýtal som sa okoloidúceho že kadiaľ zájdem na autobus a on mi ukázal cestu.
Išiel som tou cestou a ocitol som sa pri voľákom mori.Skočil som do vody a tam boli rôzny
pokémoni ktorý sa jedením levelovali.No vtedy prišla voľáky žiaci zo školy a vliezli do vody.Ja som
sa skryl pod hladinu a sledoval.Vtom vybehol z pod vody voľáky žralok lvl 99 a začal ich po
jednom jesť.A tak utekali preč.Ja som s ním podebatil a tak namňa neútočil.Prišiel tam aj
Hlásnik (spolužiak) a tak som mu vyprával že ho zje ten žralok,no on neveril.Zrazu začal hrať
Daniel Landa a tak som hľadal zdroj odkiaľ to hrá.Zašiel som až na štadión a tam ma čakala voľáka
dievčina.Taká pekná blondína v mini sukni.A tak som s ňou išiel do mesta.Chytili sme sa za
ruky a začala mi vravieť láska(čo ma dosť prekvapilo).No zrazu mi bolo treba šťať a tak som
začal bežať k jednému kríku.V diaľke som spozoroval policajta a tak som sa snažil čo najviac
ukryť za ten krík.Keď som dokončil potrebu tak zrazu policajta nikde.Poobzeral som sa a už
bol neďaleko kríka.Začal som utekať,on ovoňal krík a začal ma naháňať.Potom som zastal na
chodníku a kričal domňa že ma zapíše červeným perom.Ja som sa stále pýtal,že kde ma zapíše.
No neodpovedal a hodil namňa takú nebezpečnú tvár až som sa prebudil..