Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

no len trafka a has.. nič viac nejako mám na to pevnú vôlu zatial
no a samozrejme comp
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

pinacolada napísal:nie.to normalne rastie v nasich zemepisnych sirkach??
//thanks tomasito :D asi sa vyberiem po dlhom case opat s chutou do lesa :lol:
jasne ze rastie...v mojom okoli sa ich da najist aj na tisice...kamarat ich dal do pohara s medom, ten med to za nejaku dobu nasiakne hribikmi(cim dlhsie tym lepsie)a moze sa zacat hostina :lol:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

c.a.r.n.e. napísal:jasne ze rastie...v mojom okoli sa ich da najist aj na tisice...kamarat ich dal do pohara s medom, ten med to za nejaku dobu nasiakne hribikmi(cim dlhsie tym lepsie)a moze sa zacat hostina :lol:
ste magori ze to zerete, jednemu volovi u nas to odpalilo pecen
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

a jeden fetak umrel na predavkovanie a predsa ludia beru drogy. s tym nic nenarobis :?
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

turtlak69 napísal:a jeden fetak umrel na predavkovanie a predsa ludia beru drogy. s tym nic nenarobis :?
co to placas?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

len reakcia na tvoj prispevok, ze by to nemali zrat lebo to moze odpalit pecen. mam pocit, ze o tom asi vie kazdy a napriek tomu to mnohym nevadi. len tolko. uz som ticho :)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

turtlak69 napísal:len reakcia na tvoj prispevok, ze by to nemali zrat lebo to moze odpalit pecen. mam pocit, ze o tom asi vie kazdy a napriek tomu to mnohym nevadi. len tolko. uz som ticho :)
to je vsetko pekne a co ja s tym, mozem si tu napisat hoci tak jebkaj sa na mna a nesnaz sa tu robit z drog super veci
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

peterkozel napísal:ste magori ze to zerete, jednemu volovi u nas to odpalilo pecen
no pozor ja som hovoril len o tom co spravil kamos...ja som mal hriby zatial len raz a zatial stacilo...mozno niekedy vinimocne, ale je fakt pravda ze je to velka zataz na pecen, preto je podlamna uplna blbost to zrat stale aj ked je teraz sezona
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

c.a.r.n.e. napísal:no pozor ja som hovoril len o tom co spravil kamos...ja som mal hriby zatial len raz a zatial stacilo...mozno niekedy vinimocne, ale je fakt pravda ze je to velka zataz na pecen, preto je podlamna uplna blbost to zrat stale aj ked je teraz sezona
pre mna za teba zerte aj datelinu s prosom
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

kto ma rozum a bude jest s mierou tak ma mensiu sancu ze sa mu nieco stane po par hriboch ako cestou autom......
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

pecen ti to moze odpalit len ak toho zozreres vela (resp. mas slabsiu pecen) alebo to zeres prilis casto... ze si tym chlapec odpalil pecen je jeho chyba - naco to uziva ked nevie co to obnasa
miki7779
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki7779 »

chlapci ked sa tu tak bavite o hribikoch kde to prestne najdem?? v lese? a co to mam jest cele ? alebo ako poradte .. chcem len vyskusat
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

miki7779 napísal:chlapci ked sa tu tak bavite o hribikoch kde to prestne najdem?? v lese? a co to mam jest cele ? alebo ako poradte .. chcem len vyskusat
mozes trocha vysusit.. alebo normalne so smotankou ;).. rastie to na vyssie polozenych miestach.. vraj..
miki7779
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki7779 »

kukiak napísal:mozes trocha vysusit.. alebo normalne so smotankou ;).. rastie to na vyssie polozenych miestach.. vraj..
a nemozem si to pomylit sniecim jedovatym?? lebo vies huby sa niektotre podobaju
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

miki7779 napísal:a nemozem si to pomylit sniecim jedovatym?? lebo vies huby sa niektotre podobaju
Ech kamarade,ty by si sa mal obavat,ze si to pomylis z niecim nejedovatym...To co zhanas je totiz jedovate :idea:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

miki7779 napísal:a nemozem si to pomylit sniecim jedovatym?? lebo vies huby sa niektotre podobaju
kasli kamo radsej nato :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

alebo to chod hladať s niekym kto sa vyzná nie
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ja som drogy nikdy nebrala a dufam,ze k tomu ani nedojde...lebo nikdy nemozes vediet ako to dopadne a ci uz po 1.davke nebudu problemy...poznam ludi,z ktorych su uplne trosky kvoli drogam a nechcem tak skoncit aj ja :) moja droga je jedine internet :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

moni19 napísal:ja som drogy nikdy nebrala a dufam,ze k tomu ani nedojde...lebo nikdy nemozes vediet ako to dopadne a ci uz po 1.davke nebudu problemy...poznam ludi,z ktorych su uplne trosky kvoli drogam a nechcem tak skoncit aj ja :) moja droga je jedine internet :D
no jo ale po prvej dávke nikdy nevzniká podla mna závislosť to nie je o závislosti ale psychickej slabosti podla mna.. ja už pohulievam peknýh pár rokov a vôbec niesom závislý a ani mi to nechýba a som normálny človek.. jasné sú obdobia ked to preháňam a sú obdobia ked zase vôbec... záleží od osobnosti podla mna
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

triple napísal:no jo ale po prvej dávke nikdy nevzniká podla mna závislosť to nie je o závislosti ale psychickej slabosti podla mna.. ja už pohulievam peknýh pár rokov a vôbec niesom závislý a ani mi to nechýba a som normálny človek.. jasné sú obdobia ked to preháňam a sú obdobia ked zase vôbec... záleží od osobnosti podla mna
no ved to...zalezi na osobnosti,preto to radsej nebudem skusat,lebo neviem,co to so mnou urobi :)
Napísať odpoveď