ja robim bojove umenie, kondicku nabieriete ako divy, svaly rastu sami odseba, a zarovenj sa naucite bit.
Samozrejme, ked sa popritom chodi do posilky, je to uzasne, ale max ty na slusnu postavu staci aj cisty aktivny sport.
Tak no tak ked sa chvali ostatny, tak aj ja, 690KG na legprese v 15. serii s 12 opakovaniami, ale neskusajte to, lebo skoncite, ako je teraz, skoro na voziku, ledva chodim a kolena ma bolia uz len ked mam vyst po schodoch na prve poschodie...
Gastan napísal:mno ja chodim do fitka 2x dene a cely tyden...
Tak to robis obrovsku chybu a skor si ublizis ako si polepsis. Sval potrebuje tvrdu namahu, vyzivu ale aj vela oddychu. Radsej trenuj kazdy den tak 1 a 1/2 hod a a 3 den si daj volno, alebo tak dako. Budes to mat lepsie a k dacomu to povedie, nie kao treaz. Zbytocne zabity cas!
ADOXtreme napísal:Tak no tak ked sa chvali ostatny, tak aj ja, 690KG na legprese v 15. serii s 12 opakovaniami, ale neskusajte to, lebo skoncite, ako je teraz, skoro na voziku, ledva chodim a kolena ma bolia uz len ked mam vyst po schodoch na prve poschodie...
Ja som dal daco cez 300 a mal som dost. A to som aj tak nesiel hned natraz. Som postupne zvysoval vahu... a pochybujem, ze aj ty si dal hned 690 . Tam kde som chodil ja, chodil aj Jano Cierny (SK kulturista) a tan si daval tiez tak dako, ale isile na to s rozumom..
BTW. co sa ti stalo? Namal si dostatocne pevne kosti?
drakeman napísal:
Tak to robis obrovsku chybu a skor si ublizis ako si polepsis. Sval potrebuje tvrdu namahu, vyzivu ale aj vela oddychu. Radsej trenuj kazdy den tak 1 a 1/2 hod a a 3 den si daj volno, alebo tak dako. Budes to mat lepsie a k dacomu to povedie, nie kao treaz. Zbytocne zabity cas!
Ja zacal nekdy pred 7 lety, ale mel jsem pauzu 2 roky kvuli zraneni.
Muj osobni rekord je 1x opakovani na bench 186kg, drep 210kg (na drepy jsem spatny, kvuli problemum s meniskusem), legpress 495kg, biceps s EZ osou 91kg, mrtvy tah 200kg a vrchni tlak 125kg. To vse pri osobni vaze 105-110kg.
Ixo napísal:no jo pol roka bojujem ale este slabe vysledky ak som o 30 KG isiel hore tak vela ale casu je dost vsetko pride verim tomu
slabe vysledky sa uvedom za pol roka?by som skakal po hlave od radosti,ja chodim rok a pol a mam 10 kg navrch,proste nemam genetiku,to je nanic,ale v pohode posilku odporucam kazdemu ved svaly su na to aby robili a ne aby klikali mysou(IBA)
To Jonathan.Davis.com:ty si riadny makac
P.S:_este otazka pre skusenych:Zvacsil sa vam aj objem hrudneho kosa?lebo mne sa zda ze sa len oblepuje mäsom ale ostava taky aky bol,takze keby som necvicil a schudol o tie svaly na nom, by som bol taky isty ako predtym...to ma dobre stve
Dušan napísal:lebo mne sa zda ze sa len oblepuje mäsom
bože až ma striaslo:) takto sa ničite v posilovni..... celodenna cyklistika vam da viac ako posilovna, to iste plati o behu ci inom sporte. vposilke akurat tak nachytate svalstvo a ste radi, ze sa za vami "konecne" obzrie nijaka zenska???!? DEAD STYLE IS MY LIFE STYLE ze ?:)
Spoty napísal:
bože až ma striaslo:) takto sa ničite v posilovni..... celodenna cyklistika vam da viac ako posilovna, to iste plati o behu ci inom sporte. vposilke akurat tak nachytate svalstvo a ste radi, ze sa za vami "konecne" obzrie nijaka zenska???!? DEAD STYLE IS MY LIFE STYLE ze ?:)
v posilovni sa clovek nenici..mozno akurat powerlifteri ale myslim ze je to asi naj sport...lebo pri nom precvicis vsetky svaly tela co pri inych sportoch len tazko.a stymi zenskymi:to neni len o tom,napr.ked si spomeniem tak pred dvomi rokmi som sa hanbil vyzliect na plazi,aj v tricku som sa citil zle,takto mam aspon viac sebavedomia a dobry pocit ze pre seba nieco robim
Dušan napísal:
v posilovni sa clovek nenici..mozno akurat powerlifteri ale myslim ze je to asi naj sport...lebo pri nom precvicis vsetky svaly tela co pri inych sportoch len tazko.a stymi zenskymi:to neni len o tom,napr.ked si spomeniem tak pred dvomi rokmi som sa hanbil vyzliect na plazi,aj v tricku som sa citil zle,takto mam aspon viac sebavedomia a dobry pocit ze pre seba nieco robim
Dobry pristup, ale ja osobne mamkazdeho na haku... Robim to pre seba a pre svoje zdravie a nie skrz dake babenky ci skrz dakoho na plazi. No ale je to dobry pocit mat daco viac na sebe ako ostatni