Fitko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Chodite do fitka???

1 x do tyzdna
8
6%
2 x do tyzdna
12
8%
3 x do tyzdna
19
13%
4 x do tyzdna
10
7%
5 x do tyzdna
9
6%
..::viac::..
1
1%
Vobec nechodim
83
58%

Celkom hlasov: 142

@ntonios
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa @ntonios »

tu sa vela sportovcov nenajde, skor hackerov, gamblerov, a ludi ktori maju problemy s ocami vdaka nadmernemu pozeraniu do monitora :D:D:D
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

3x do tyzdna. Cvicim aj doma.

Rekord jednou rukou az nad hlavu 75kg/1x
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ja robim bojove umenie, kondicku nabieriete ako divy, svaly rastu sami odseba, a zarovenj sa naucite bit.
Samozrejme, ked sa popritom chodi do posilky, je to uzasne, ale max ty na slusnu postavu staci aj cisty aktivny sport.
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ado »

Tak no tak ked sa chvali ostatny, tak aj ja, 690KG na legprese v 15. serii s 12 opakovaniami, ale neskusajte to, lebo skoncite, ako je teraz, skoro na voziku, ledva chodim a kolena ma bolia uz len ked mam vyst po schodoch na prve poschodie...
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

no ja chodim podla toho ako mam cas, ale vacsinou 4x do tyzdna. Sice este nie tak dlho, nieco cez 6 mesiacov, sila mi stupla a trosku aj sebavedomie :lol:
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Ja chodím do fitka pravidelne 1 do týždňa, posilovať prsné svaly. Nechodil by som ale musím lebo som bol na operácii :P
Gastan
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gastan »

mno ja chodim do fitka 2x dene a cely tyden... 8)
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

lol vo fitku som uz davno nebol naposledy ked som mal asi 6 rokov:), co som chodil vsade za mamou:). Staci mi lyzovanie, bicyklovanie + beh.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Gastan napísal:mno ja chodim do fitka 2x dene a cely tyden... 8)
Tak to robis obrovsku chybu a skor si ublizis ako si polepsis. Sval potrebuje tvrdu namahu, vyzivu ale aj vela oddychu. Radsej trenuj kazdy den tak 1 a 1/2 hod a a 3 den si daj volno, alebo tak dako. Budes to mat lepsie a k dacomu to povedie, nie kao treaz. Zbytocne zabity cas!
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ADOXtreme napísal:Tak no tak ked sa chvali ostatny, tak aj ja, 690KG na legprese v 15. serii s 12 opakovaniami, ale neskusajte to, lebo skoncite, ako je teraz, skoro na voziku, ledva chodim a kolena ma bolia uz len ked mam vyst po schodoch na prve poschodie...
Ja som dal daco cez 300 a mal som dost. A to som aj tak nesiel hned natraz. Som postupne zvysoval vahu... a pochybujem, ze aj ty si dal hned 690 :P . Tam kde som chodil ja, chodil aj Jano Cierny (SK kulturista) a tan si daval tiez tak dako, ale isile na to s rozumom..

BTW. co sa ti stalo? Namal si dostatocne pevne kosti?
Gastan
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gastan »

drakeman napísal: Tak to robis obrovsku chybu a skor si ublizis ako si polepsis. Sval potrebuje tvrdu namahu, vyzivu ale aj vela oddychu. Radsej trenuj kazdy den tak 1 a 1/2 hod a a 3 den si daj volno, alebo tak dako. Budes to mat lepsie a k dacomu to povedie, nie kao treaz. Zbytocne zabity cas!
trenuji jen brisni svaly
jonathan.davis.com
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jonathan.davis.com »

Ja zacal nekdy pred 7 lety, ale mel jsem pauzu 2 roky kvuli zraneni.
Muj osobni rekord je 1x opakovani na bench 186kg, drep 210kg (na drepy jsem spatny, kvuli problemum s meniskusem), legpress 495kg, biceps s EZ osou 91kg, mrtvy tah 200kg a vrchni tlak 125kg. To vse pri osobni vaze 105-110kg.
Ixo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ixo »

no jo pol roka bojujem ale este slabe vysledky ak som o 30 KG isiel hore tak vela ale casu je dost vsetko pride verim tomu :D :D
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Vidim, ze vela ludom sa z "nevysvetlitelneho" dovodu nechce cvicit, a to ste este mladici :)
Fanta
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fanta »

3x tyzdenne (pondelok, streda, piatok)
objemovy trening :roll:
onix
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa onix »

urob este temu kolko najviac vytlacite na lavicke
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Ixo napísal:no jo pol roka bojujem ale este slabe vysledky ak som o 30 KG isiel hore tak vela ale casu je dost vsetko pride verim tomu :D :D
slabe vysledky :?: sa uvedom za pol roka?by som skakal po hlave od radosti,ja chodim rok a pol a mam 10 kg navrch,proste nemam genetiku,to je nanic,ale v pohode posilku odporucam kazdemu ved svaly su na to aby robili a ne aby klikali mysou(IBA) :)
To Jonathan.Davis.com:ty si riadny makac :shock:
P.S:_este otazka pre skusenych:Zvacsil sa vam aj objem hrudneho kosa?lebo mne sa zda ze sa len oblepuje mäsom ale ostava taky aky bol,takze keby som necvicil a schudol o tie svaly na nom, by som bol taky isty ako predtym...to ma dobre stve
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

Dušan napísal:lebo mne sa zda ze sa len oblepuje mäsom

bože až ma striaslo:) takto sa ničite v posilovni..... celodenna cyklistika vam da viac ako posilovna, to iste plati o behu ci inom sporte. vposilke akurat tak nachytate svalstvo a ste radi, ze sa za vami "konecne" obzrie nijaka zenska???!? DEAD STYLE IS MY LIFE STYLE ze ?:)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Spoty napísal:
bože až ma striaslo:) takto sa ničite v posilovni..... celodenna cyklistika vam da viac ako posilovna, to iste plati o behu ci inom sporte. vposilke akurat tak nachytate svalstvo a ste radi, ze sa za vami "konecne" obzrie nijaka zenska???!? DEAD STYLE IS MY LIFE STYLE ze ?:)
v posilovni sa clovek nenici..mozno akurat powerlifteri :) ale myslim ze je to asi naj sport...lebo pri nom precvicis vsetky svaly tela co pri inych sportoch len tazko.a stymi zenskymi:to neni len o tom,napr.ked si spomeniem tak pred dvomi rokmi som sa hanbil vyzliect na plazi,aj v tricku som sa citil zle,takto mam aspon viac sebavedomia a dobry pocit ze pre seba nieco robim
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dušan napísal: v posilovni sa clovek nenici..mozno akurat powerlifteri :) ale myslim ze je to asi naj sport...lebo pri nom precvicis vsetky svaly tela co pri inych sportoch len tazko.a stymi zenskymi:to neni len o tom,napr.ked si spomeniem tak pred dvomi rokmi som sa hanbil vyzliect na plazi,aj v tricku som sa citil zle,takto mam aspon viac sebavedomia a dobry pocit ze pre seba nieco robim
Dobry pristup, ale ja osobne mamkazdeho na haku... Robim to pre seba a pre svoje zdravie a nie skrz dake babenky ci skrz dakoho na plazi. No ale je to dobry pocit mat daco viac na sebe ako ostatni :)
Napísať odpoveď