Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
napodobne tak ako "väčšina"
, tak aj ja používam ťaháky
. naposledy tuším DNESKA?
. klasika: "predlohu" si vytlačím päťkou písmom vo Worde a natlačím to do priesvitného pera
. je jedno či ich mám napr. 2 alebo 3
. keď opíšem všetko z jedného pera, vyberiem druhé, vymením tuhu a pokračujem ďalej
. pre lepšiu predstavu dávam názornú ukážku
Thumbs Up
-
pishta
Light Professional
Tak bez tahakov neviem ako by som skoncil,davam ich kde sa len da,do rukava,do pera,do lavice,na lavicu si pisem to je jedno z naj ale najlepsim tahakom su chalani za mnou a david spolusediaci
Minule sme pisali pisomku,seci styria rovnaku chybu a 9,5/10

//inak uz ani nepametam kde som nepouzil tahak...fakt ich pouzivam na kazdu pisomku
Minule sme pisali pisomku,seci styria rovnaku chybu a 9,5/10
//inak uz ani nepametam kde som nepouzil tahak...fakt ich pouzivam na kazdu pisomku
-
Silmer
Darca
nezmesti nic?, sak na taky papier sa zmesti toho vela, napr ked si to napises vo worde v malom pisme, a vytlacis..tak je to v pohode..turtlak69 napísal:nie je to tak trochu zbytocne? myslim, ze pod hodinky sa vmesti papier s rozmermi cca 3x3 cm. na taky kusok sa nevmesti dokopy nic. nie je lahsie sa uz to absolutne minimum naucit?
najlepsi tahak je mudry spolusediaci 
.. ak nie, tak stale mame pred sebou lavicu, akoze treba vziat nejaku ceruzku lebo pisomiek do roka vela.. tak aby sme mohli gumovat
mozno si poviete ze staromodne ale zarucene, no a profky este nikdy nechodili a neprezerali vsetkym lavice.. pripadne si to zakryjem papierom
.. ak nie, tak stale mame pred sebou lavicu, akoze treba vziat nejaku ceruzku lebo pisomiek do roka vela.. tak aby sme mohli gumovat
mozno si poviete ze staromodne ale zarucene, no a profky este nikdy nechodili a neprezerali vsetkym lavice.. pripadne si to zakryjem papierom
-
curious
Light Star
ja tiež, ale mobil si položím na stoličku medzi nohy a opisujem, ale škoda, že sa nedá nejak nastaviť aby vždy svietil, lebo potom s dosť šprtám medzi nohamiSteju napísal:zasadne papier medzi nohy, zatial 100% metoda, pripade ceruzkov popisane tahaky na okolite lavice, stolicky, steny...
Zbytocne zloziteaddictor napísal:ja som casto pouzival tahak pripnity pripinackou o podrazku topanky... ked sa chces nan kuknut, tak si prelozis nohu cez nohu a kuknes, no chce to trochu gymnasticky cvik![]()
BTW: mozno to tu uz niekto dal, ale tu je zaujimavy sposob cheetovania:
Staci vsetko nahadzat do mobilu ako smsky alebo obrazky a mas to vybavene
no akurat ze napriklad u nas staci len ze ta niekto uvidi cez hodinu s mobilom a uz mas problem...GothaR napísal:Zbytocne zlozite
Staci vsetko nahadzat do mobilu ako smsky alebo obrazky a mas to vybaveneA do mobilu sa ti nikto nemoze pozriet.
ja pouizvam ked tak maly papierik od perecnika, pod papier, do rukava, alebo klasicky na lavicu
na latine som si poznamky z gramatiky pisaval na plagat, ktory som mal na stole stale, takze cez pisomku sa dalo napisat na daku 3, lebo predsalen by bolo divne ze na hodine nic nerobim a z pisomky bum 1.
kym sa na fyziku dali pozhanat zadania od starsich rocnikov na dvojharky som sa zvykli vyriesit oba variankty, zacalo sa pisat na cistu stranu a ked sa vyucujuci nepozeral strany sa vymenili. ale tento sposob nam znicili spoluziakcy, ktore nechodievali do skoly, boli az nepekne dute ale pisomky z fyziky pisali na jednotky a tak to zacalo byt fyzikarovi podozrive... posledny rok uz bola v lavici ukryta len stranka s prehladom vzorcov ale aj ta vedela pomoct.
kym sa na fyziku dali pozhanat zadania od starsich rocnikov na dvojharky som sa zvykli vyriesit oba variankty, zacalo sa pisat na cistu stranu a ked sa vyucujuci nepozeral strany sa vymenili. ale tento sposob nam znicili spoluziakcy, ktore nechodievali do skoly, boli az nepekne dute ale pisomky z fyziky pisali na jednotky a tak to zacalo byt fyzikarovi podozrive... posledny rok uz bola v lavici ukryta len stranka s prehladom vzorcov ale aj ta vedela pomoct.