preco nie?qwe91 napísal:btw, asi to uz je do inej temy, ale myslite ze je to v pohode ak ona ma 15 a ja budem mat onedlho 18?
Prvý bozk
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
3 roky rozdiel je origoš..je to v miere..qwe91 napísal:no tak diky vsetkym... aj ja som rozmyslal ci to nieje od nej nahodou prvy krok.. tak prvy krat ked sme boli od seba tak daleko tak som to blbec dako nechal tak.. a druhy krat kym som sa odhodlal tak uz bolo neskoro.. ale zajtra do toho dam vsetko
btw, asi to uz je do inej temy, ale myslite ze je to v pohode ak ona ma 15 a ja budem mat onedlho 18?
Ale hlavne ze do mna sa navazate a aj medzi nami je len 3 roky rozdiel !Soviet napísal:3 roky rozdiel je origoš..je to v miere..
A teraz k veci. Prvy bozk bol u mna taky viac menej zo zvedavosti. Tu osobu som mal sice rad ale bolo to onicom. Neda sa to porovnat s tym ked teraz dostanem od svojho milacika co i len pusu na licko.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
prosim neries, lebo ocividne si to nepobral za vyznam ale za slovickaBabySHAQ napísal:Mojko nieze mal, ale MAM a som stastny! A Sak aj ona budem mat 15 ked ja 18 takze to taky rozdiel neni!
... pochop je rozdiel 15 a 18 (obidvaja s obcianskym, obidvaja zodpovedaju za svoje spravanie, ich eventualne spolunazivanie na fyzikalnej vlne nieje trestne, 15 rocna ma asi trosku viac jasno ako 12 rocna aj ked to neni vyhra .. ale dufam ze uz vies co som chcel povedat)
Mno, tak bolo to davno. A, pamatam si to velmi dobre. Po JEJ letmom bozku na moju tvar zboku (sedeli sme vedla seba) sme sa pozreli cca 5 sec. na seba. Prisiel "normalny" bozk, po ktorom som si zasluzil prirovnanie JEJ psika, ktory ju takto zvykol "oblizovat". Mno, to asi preto ze mi tak chutila
No aj tak som kracal domov asi 5 cm od zeme a vnimanie sa mi vtedy posunulo niekde do ruzovej oblasti spektra.
... potom sa zamraci a so znechutenym hlasom a kyslym vyrazom v tvari Ti povie: "Mas tu karpinu."ikeacik napísal:no ja som este taku skusenost nemal,ale pre mna to bude nieco zvlastne lebo to bude po prvy krat...,no a s tym priblizovanim neviem ci by mi to vobec docvaklo ked sa ku mne neaka baba zacne naklanat tak nebudem vediet ze co chce
Dost srandy.
Mam 15 rokov a v mojich ustach sa sparal len zubar svojim nacinim (zrkadielko, vrtacka, ten hacik atd.) a moja zubna kefka...
Okrem svojho jazyka som cudzi neochutnal (ani vareny prasaci ci akykolvek iny).
O prvom bozku mam podobne predstavy ako o prvom sexe:
Musi byt s osobou, ktoru milujem, o ktorej viem, ze zachova isty druh tajomstva. Musi to trvat dlho. Nech je to vecer niekde na romantickom mieste. Bud sparne leto alebo tuha zima (nech pada sneh a v dialke svieti zlty lampion)...
Ach jaj... laska robi s ludmi cudne veci.
Myslim, ze dnes som sa spoluziacke nepriamo priznal ako ju lubim... skoda, ze si neviem davat pozor na usta.
Edit: Necital som vsetko, len prve tri prispevky na 1. strane.
-
Soviet
Darca
Hmm a ako budeš vedieť že to bude s osobou ktorú miluješ?Mastros napísal: Musi byt s osobou, ktoru milujem, o ktorej viem, ze zachova isty druh tajomstva. Musi to trvat dlho. Nech je to vecer niekde na romantickom mieste.
Myslim, ze prvu lasku mam uz za sebou.Soviet napísal:Hmm a ako budeš vedieť že to bude s osobou ktorú miluješ?Zvyčajne začneš milovať tú danú osobu omnoho neskôr ako si dáte prvý bozk
..A ak to bude teda skôr tak možno ťa tá osoba sklame alebo opustí..Čiže by som až tak moc neplánoval s kým to má byť..Zvyčajne prvé lásky nevychádzajú..
Prvym bozkom si chcem byt isty. Chcem byt isty aj tym, ze milovane dievca poznam velmi dobre, ze to nie je nejaka ku*vicka.
-
Flinstone
Light Professional
v prvom rade je to perfektna chvilka taze si ju treba vychutnat
na moj prvy bozk si pamatam velmi dopre thak som sa pred tym baal a zistil som ze na tom nic nieje bolo to na schodoch pred jej bytom. Kto by mal zacat ? mno v mojom priipade som to len naznacil a uz som ani nevedel kde vsade ide moj jazyk
no ale v kazdom priipade je to podla situacie. ale chciet by to mali obidvaja 
si robis srandu???Mastros napísal:Co je to Narnia?
http://images.google.sk/images?hl=sk&q= ... a=N&tab=wi
-
deathgirlll
Novice
Hehe, prvy bozk....tak ked si spomeniem na uplne prvy bozk...no teraz mi to pripada smiesne:))
Ale tak bolo to asi ked som mala 14 aj s takym prvym chlapcom co som chodila...i ked to netrvalo dlho, ved viete ako to je ked ste pomladsi...
No ale viem ze som uz tusila ze chlapec ma ide pobozkat a viem ze som sa strasne bala ze to nebudem vediet a tak...ale tak bolo to v pohodicke, nic tazke:)) TIe co prisli potom ale boli samozrejme uz o nieco lepsie:))
Ale tak bolo to asi ked som mala 14 aj s takym prvym chlapcom co som chodila...i ked to netrvalo dlho, ved viete ako to je ked ste pomladsi...
No ale viem ze som uz tusila ze chlapec ma ide pobozkat a viem ze som sa strasne bala ze to nebudem vediet a tak...ale tak bolo to v pohodicke, nic tazke:)) TIe co prisli potom ale boli samozrejme uz o nieco lepsie:))
viacmenej v genochdeathgirlll napísal:ak si niekto mysli ze sa nevie bozkavat...tak je to riadna howadina,pretoze to mame uz vsetci(aspon podla mna)v krvi.!!!nemusite sa vooobec bat
![]()
![]()
![]()