kinjeril napísal:Hm, nebol by som proti, ale ... upresnil by som v priebehu buduceho tyzdna. Skor by mi vyhovoval ten piatok. Druha vec je, musim sa spytat svojej polovicky.
beriem ta za slovo... a sak dojdi aj s polovickou...
To je super, že sa nás toľko zbiera. Čím viac, tým lepšie No mohol by sa niekto, kto je z BA ujať organizácie, bo my blavoneznalí nevieme, kde a čo bude najlepšie. Či Kachna sa ujal vedenia?
bolek napísal:To je super, že sa nás toľko zbiera. Čím viac, tým lepšie No mohol by sa niekto, kto je z BA ujať organizácie, bo my blavoneznalí nevieme, kde a čo bude najlepšie. Či Kachna sa ujal vedenia?
nie som z ba, neviem kde sa da ist...
ja by som navrhoval elam. som clenom elamtimu (ak sa to tak da nazvat) a mohol by som teoreticky usporiadat nejaku malu privatnu party.
(len navrh, neviem ci by bol realizovatelny. upresnim v pondelok ak by ste chceli)
kachna napísal:nie som z ba, neviem kde sa da ist...
ja by som navrhoval elam. som clenom elamtimu (ak sa to tak da nazvat) a mohol by som teoreticky usporiadat nejaku malu privatnu party.
(len navrh, neviem ci by bol realizovatelny. upresnim v pondelok ak by ste chceli)
teraz som pozeral do kalendara a v paitok tam bude Asad Rizvi. bude to velmi velka akcia cize elam z hry vypadava. alebo jedine zeby ste mali chut zaplatit 149 vstupne a prist co asi pochybujem
uff ze co? stretko ktore vyzera aj nadejne? no nwm uz davno davno som neabsolvoval nejake vacsie stretnutie s neznamymi ludmi, tak by sa snad patrilo si ten pocit zopakovat .. moja ucast zalezi len od organizacie, myslim ze nehovorim len sam za seba .. aby sme nedopadli ako tuna jin v minulosti