hojko napísal:Aha, zrejme si v takej ulicke medzi dvomi budovami, takze pal na ten gulomet sniperkov, asi tak 7 ran das a vrtulnik padne, ale pozor, bude padat na teba, takze sa treba uhnut. Radsej bez uz rychlo dalej...
to som skusal strielat donho len ja to nestiham proste ked zacne do mna strielat vidim len krv a neviem kam strielam
Toy M@ch!n3 napísal:kua, mam to vo winrare ulozene, je to "toymachine4all"
no nahral som to do players/profiles/wolf/save/autosave a ked som dal Resume Game tak mi to naskocilo tam kde som aj bol, tak som skusil len players/profiles/wolf/save a to iste, neposles mi radsej cely profil?
-=wolf=- napísal:no nahral som to do players/profiles/wolf/save/autosave a ked som dal Resume Game tak mi to naskocilo tam kde som aj bol, tak som skusil len players/profiles/wolf/save a to iste, neposles mi radsej cely profil?
mne single player nechce spustit a neviem preco... ci dam ano alebo nie v tej tabulke, tak mi to nespusti... a pritom multiplayer mi spusti, ide aj hrat.. neviete preco?
pepan90 napísal:mne single player nechce spustit a neviem preco... ci dam ano alebo nie v tej tabulke, tak mi to nespusti... a pritom multiplayer mi spusti, ide aj hrat.. neviete preco?
takze teraz som to presiel a podla mna je to vynikajuca hra s vynikajucim koncom, teraz idem do temy Aku hru by ste radi vydeli sfilmovanu a idem tam napisat Call of Duty 4 pretoze by to bol trhak
-=wolf=- napísal:takze teraz som to presiel a podla mna je to vynikajuca hra s vynikajucim koncom, teraz idem do temy Aku hru by ste radi vydeli sfilmovanu a idem tam napisat Call of Duty 4 pretoze by to bol trhak
Ale iba v pripade, ze by to bolo spravene podla pribehu hry, nie ako napr. Resident Evil ktory mal s hrou spolocnych iba zombikov, nic viac. Ale nemyslim si, ze bude film Call of Duty. Filmov s vojnovou tematikou mas strasne vela, ale urcite by to bol skvely film
radek21 napísal:Ale iba v pripade, ze by to bolo spravene podla pribehu hry, nie ako napr. Resident Evil ktory mal s hrou spolocnych iba zombikov, nic viac. Ale nemyslim si, ze bude film Call of Duty. Filmov s vojnovou tematikou mas strasne vela, ale urcite by to bol skvely film
ano filmov s vojnovou tematikou je vela ale ja myslim podla pribehu hry, ako SAS a ten druhy USxx neviem ako sa presne volaju, ze postupne odstranovat tych ludi z tej fotky a ty by som bol ten za koho hras v hre a na konci by si zastelil toho rusa na tom moste ako na konci v hre, podla mna by to bolo daco uzasne