je to celkom schopny windows. Pouzivam 64 bitovu verziu a nesom nou velmi nadceny lebo nie vsetky veci na nej pojdu, a zohnat nejake 64 bitove aplikacie je este zatial trochu mensi problem. Ale inak v poho. Ale chyba mi to stare XP klasika.
ani ja, ked som mal na notebooku xp tak hry mi sekali a na viste idu v pohode a to som mal najnovsie ovladace na obidvoch systemoch, teraz mam vistu a som nadmieru spokojny a je mi aj lahsie na srdci ze ju mam legalne
Ano najlepšie je počkať lebo som si pustil aj Vista upgrade advisor a hneď by mi nešlo Nero 7 a ten používam dennodenne. Už aj svoje obľúbené hry zé 486-ky hrajem cez emulátor a čo ešte vista? Veď Win98 bol posledný kde som mohol hrať dosácke hry. A vtedy keď vyjde nejaká Final verzia už aj T-Mobile bude mať soft na internet vistový a aj software bude vistový bude néro 8 a tá už bude pasovať.
DomCZo: Medzi 98 a XP nevidim takmer ziadny rozdiel a co sa tyka stability, tak je to daleko vpred. Serverove riesenie 2000 a 2003 su taktiez rovnake ako 98cka, takze o akej neprehladnosti to hovoris???
Win98 je oveľa nestabilnejší ako XP, XP je skôr podobné stabiltiou win2000 a možno že dizajnom je podobný win2000 a 98/me. Ovládací panel a pod. sa mení ale kto prechádza z win98 na vistu to určite nájde.