SchYzo napísal:mno uz som 70 a siel som do BG, tam som viacere classy rozsekal jak nic ale rogue ani bohovi lebo furt mi daju ten ****** sap...a ja poznam uz vsetky pvp skilly vsetkych classov len neviem ako sa volaju lebo som za vsetky classy nehral, a proti vsetkym mam pripravenu obranu len proti roguovi sa proste neni ako branit, na jeho sap nemam vobec protiskill
//EDIT: eh a dakujem neznamemu darcovi za k-, lama si ty.
moje skusenosti s rogunou ak som mal pvp eq a pvp talenty tak roguna nebola az taky problem...tak ale stalo ze som padol ked to bol full merciles s 400+ ressil...co som ja mal aj s talentami nieco okolo 200
.... btw zmazal som chary a som u hordy
nErD. ' z napísal:RP sú dobré servre skus www.blacksunserver.com aj ten mám otestovaný ale obávam sa že bude blizzlike, ved konieckoncov sa presvedč sám o inom Svk/cz servri neviem ...
no existuje este czechdream ale tam neni BC a tiez blizzlike
Mrk napísal:moje skusenosti s rogunou ak som mal pvp eq a pvp talenty tak roguna nebola az taky problem...tak ale stalo ze som padol ked to bol full merciles s 400+ ressil...co som ja mal aj s talentami nieco okolo 200
.... btw zmazal som chary a som u hordy
400+ resil lol , podla vypoctov staci 200 resil inak stracas na ostatnych statoch ale moze to byt sranda
Mrk napísal:ja niesom hc pvp hrac...ale clovek z celkom slusneho arena teamu s ratingom +-2300 mi povedal ze 390-400 je potrebne...sorry ak tu trepem kraviny
rouge z toho teamu ma 396 ressil...a napr lock co mi bol predlohou ma 465 + talenty co predstavuje cca dalsich 120
nieco na tom bude som si myslel ze to je nepotrebny stat ale ked som vcera v AV dal critikal za 360 s aimed shotom na warriora tak som pozeral ako debil
Ked posielate karmu s otazkou tak sa prosim podpiste lebo neviem kto sa pytal....Inac na tom onlinegamers je Sargeras-Blizzlike a Narnias-3xmob xp,2x quest xp a 2x drop item
SchYzo napísal:ja lvl 69 warr, on lvl 70 lock a lvl 70 undead rogue si nas podaval jak nic
To vies ty zeleno modry warr 69,70 lock dajme tomu cerstva tiez zeleny equip a on 400+ resil epic equip ta da ako nic,ked spravne da CoS na locka a ty mu cez jeho 400vkovy resil ani necritnes .....
len som si to predstavil ako to mohlo byt,ak to bolo nejak tak tak je to pochopitelne ze vas dvoch porazil
Mrk napísal:tak potom sorry anime je tusim ta hovadina
Anime a animovaný film sú dve absolútne rozličné veci.
Dalej ANIME a MANGA sú dve rozličné veci, niektorí ľudia nemaj´=u radi mangu, ale nevidím dvôvod nadácvať na anime ako také. pozri si Final Fantasy, je jedno či X2 alebo VII:Advent Children. Prvý má krajšiu grafiku no slabý dej, druhý stále geniálnu i keď o čosi slabšiu grafiku no silnejšiu dejovú líniu.