cista prazdnota

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Cold-Heart
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cold-Heart »

Mrk napísal:pomaly si uz zacinam uvedomovat ako to teda je...v kusku srdca ale stale davam nadej...ale cim som si isty bude mi chybat...no hold musim ist dalej

edit: tak som si trochu pokecal s kamosmi...a tak sa nalada polepsila uvidime na ako dlho... :)
Keď máme nádej,máme všetko.Vieme ako sa cítiš,každý z nás prežil(alebo prežije)niečo podobné.Tieto prvé dni budú ťažké,je na tebe ako sa s tým vyrovnáš.Nezabúdaj,že máš okolo seba kamarátov,ktorí stoja pri tebe.Začni sa tešiť z maličkostí,venuj sa tomu,čo ťa baví(aj keď nebudeš mať chuť).Skús na ňu pár dní nemyslieť.Bude to lepšie :)
Aj keď vzťah(akýkoľvek) s ňou nebude úplne ako predtým.
Len sa zbytočne trápiš.Tak sa vzchop a hore hlavu :) Veď v mori je veľa rýb. ;)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Cold-Heart napísal:Keď máme nádej,máme všetko.Vieme ako sa cítiš,každý z nás prežil(alebo prežije)niečo podobné.Tieto prvé dni budú ťažké,je na tebe ako sa s tým vyrovnáš.Nezabúdaj,že máš okolo seba kamarátov,ktorí stoja pri tebe.Začni sa tešiť z maličkostí,venuj sa tomu,čo ťa baví(aj keď nebudeš mať chuť).Skús na ňu pár dní nemyslieť.Bude to lepšie :)
Aj keď vzťah(akýkoľvek) s ňou nebude úplne ako predtým.
Len sa zbytočne trápiš.Tak sa vzchop a hore hlavu :) Veď v mori je veľa rýb. ;)
ale iba jedna je ta najkrajsia najlepsia a najsuper.. ale more je velke. a ket raz ujde tak sa velmi tazko lovi s5.. a uz ju ziadna ina neharadi...
Rastaman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rastaman »

V 16tich chces stracat cas takymito vecami? Trapit sa kvoli holke, ktora ta dokonca odstavila? Tak poradim ti, ze ser na to. Kvoli holkam sa uz nikdy netrap! Nejde len o to, ze ich je vsade kopec, a ovela krajsich a lepsich ako bola tvoja, ale aj to, ze hadam sa kvoli nejakej babe neutrapis a neumres od hladu. Uvedom si, co ti skutocne chyba, ci ona, ci dievca (vseobecne) ci ta serie, ze ta osrala. Ak si to ujasnis, bude ti lepsie. A neviem preco si vela ludi mysli, ze byt sam, ci skor nemat polovicku, je nieco zle. Uvedom si, ze ked nevies byt stastny sam so sebou, tak nebudes ani s nikym inym. A chapem ta, ze ta to boli a este aj nejaku chvilu bude, ale prejde to. Ak tomu neveris, tak sa trap, aj to je dolezite, ale s mierou. Mozno sa mi pise, ked uz mam nieco podobne za sebou, ale tak nechaj si poradit od starsich a vedz, ze to co prezivas sa netyka len teba ale dalsich milion ludi na svete, takze to nieje nic neprirodzene a neludske. Nemusis silou mocou chciet na to zabudnut, ale netrap sa kvoli tomu, ber to ako fakt. Nabral si skusenosti a bud rad, zober to z tejto strany a zivot bude krajsi.
skenner napísal:ale iba jedna je ta najkrajsia najlepsia a najsuper.. ale more je velke. a ket raz ujde tak sa velmi tazko lovi s5.. a uz ju ziadna ina neharadi...
ked to povie nejaky 30 rocny clovek po skonceni 8 rocneho vztahu, tak sa to da pochopit (ale ani vtedy nieje neskoro) ale aby to tvrdil nejaky teenager, tak to mi je na smiech :lol: sorrac
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

no mne chyba ona ako osoba...to vzdy jak som sa tesil zo skoly ked ma mala cakat...alebo opacne...niekedy po tazkom dni ked prisla s otvorenou narucou a objala ma a nalada bola hore...tak osrala..no vzdy lepsie ked mi to povie ze k byvalemu este nieco citi a rozist sa so mnou ako ma tahat za nos a potom by som sa to dozvedel z inych zdrojov..alebo nebodaj ju este s nim stretol v niakej intimnejsej situacii
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Rastaman napísal:ked to povie nejaky 30 rocny clovek po skonceni 8 rocneho vztahu, tak sa to da pochopit (ale ani vtedy nieje neskoro) ale aby to tvrdil nejaky teenager, tak to mi je na smiech :lol: sorrac
sorrac.. ale pozri.. ja som teras na hrane.. a ket sa rozideme asi umrem.. j viem ze uz ziadna ina holka mi ju nenahradi.. uz nikdy to nebude to co bolo.. mozno pridu dalsie.. ale urcite to nebude lepsie.. lebo toto bolo najlepsie.. sorry ale ja to tak citim
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

skenner napísal:sorrac.. ale pozri.. ja som teras na hrane.. a ket sa rozideme asi umrem.. j viem ze uz ziadna ina holka mi ju nenahradi.. uz nikdy to nebude to co bolo.. mozno pridu dalsie.. ale urcite to nebude lepsie.. lebo toto bolo najlepsie.. sorry ale ja to tak citim
toto nikdy nemozes vediet, tak nekecaj! :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

skenner napísal:sorrac.. ale pozri.. ja som teras na hrane.. a ket sa rozideme asi umrem.. j viem ze uz ziadna ina holka mi ju nenahradi.. uz nikdy to nebude to co bolo.. mozno pridu dalsie.. ale urcite to nebude lepsie.. lebo toto bolo najlepsie.. sorry ale ja to tak citim
Pozri, asi kazdy kto chodi s nejakou holkou zmysla ak nie rovnako tak podobne, a podla mna je to aj dobre. No ver mi, ze az bude naozaj treba a nebude ina moznost, nazor zmenis

Mrk
ja Ti dam len jednu radu. V takejto situacii je nadej Tvoj najvacsi nepriatel a to, co Ti skodi najviac. Nadej je to prve coho sa musis zbavit.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Vigor napísal:Nadej je to prve coho sa musis zbavit.
toto som sa celý čas snažil dosiahnúť aby pochopil
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

neboj aj tato prazdnota sa naplni nejakou krasnou novou zenskou tvarickou :) uz vies naco narazaju ucitelia, ked pouzivaju cliche "v zivote su aj horsie veci"
postav sa na nohy a zi dalej ;)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

ee nesuhlasim .. mozno teraz sa ti to tak zda .. a drzim palce aby ste sa nerozisli :wink: , ale cisto teoreticky je iste ze ak by ste sa rozisli tak by si zazival pocity ktore si napisal , ale casom by to bolo len a len lepsie a ak by prisla ina nikdy nevies ci by nebola i lepsie :wink: ......... noo ale tak hlavne nech sa ti dari z tou co mas :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

slavo120 napísal:ee nesuhlasim .. mozno teraz sa ti to tak zda .. a drzim palce aby ste sa nerozisli :wink: , ale cisto teoreticky je iste ze ak by ste sa rozisli tak by si zazival pocity ktore si napisal , ale casom by to bolo len a len lepsie a ak by prisla ina nikdy nevies ci by nebola i lepsie :wink: ......... noo ale tak hlavne nech sa ti dari z tou co mas :)
dikes slavo.. vdak
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak uz som v pohode..zacal som pomaly jest...teraz vecer som sa bol s nou trochu pozhovarat....a tak sme sa zhodli ze mozme sa pokusit byt dalej aspon kamaratmi...sice ako vela ludi tu napisalo nieje to najmoznejsie...ale za pokus nic nedam....ako ma Miki Dzurinda knizku "kde je vola, tam je cesta" :-D takze tak..dik za niektore rady co ste mi tu dali vazim si ze aspon niekto sa nad tym pozastavil a snazil sa mi pomoct...mozte lock a ete raz dik
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak sem znovu napisem...nech viete ako to je po dvoch tyzdnoch sme sa stretli pokecali a tak ze rozmyslala ze ci jej dam dalsiu sancu....tak som to skusil co bolo 14.12. a tak dnes to skoncilo ako niektory pisali nebolo to prave...ale bol som celkom rad a bolo to fajne v niektorych chvilach...dalo sa to povazovat za to kamaratstvo len s miernym fyzickym kontaktom....a tak sa to pokusim udrzat ako kamaratstvo dalej...nestretavali sme sa tak casto ako predtym...sice ma to mierne boli ze to konci ale teraz som sa s tym lepsie vyrovnal...mam take zmiesane pocity ci ju lubim a ci nie...nuz nevadi obcasne skocime niekam pokecame atd....nechcem uplne prerusit kontakty ako niektory radia lebo by mi to velmi chybalo...proste typ cloveka co mi sedi a nie ako niektore baby podobneho veku....som sa chcel len vypisat o sebe a tak som solo a mam viac casu na seba :-)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hmm no ja uz byvalu berem asi ako kazdu inu zensku skratka.. sme kamarati.. semtam sa stretneme.. ale fakt to co bolo s nou.. neverim ze bude daco lepsie dakedy.. a odkedy som sa s nou rozisiel, akosi som znecitlivel.. menej veci prezivam..
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak moc posudzovat nemozem pretoze bola prva co mi dopriala "viac" :-)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

skenner napísal:hmm no ja uz byvalu berem asi ako kazdu inu zensku skratka.. sme kamarati.. semtam sa stretneme.. ale fakt to co bolo s nou.. neverim ze bude daco lepsie dakedy.. a odkedy som sa s nou rozisiel, akosi som znecitlivel.. menej veci prezivam..
jo presne tak som na tom aj ja.. síce teeraz ked ju stretnem to so mnou nič nerobí.. ale stálo ma to hodne síl a uvedomovania sa.. pred tým ked som ju stretol sa mi roztirali kolená (ale na vonok som bol tvrdák že ok) po čase to prešlo.. ked nad tým tak uvažujem tak pred rokom sme boli ešte spolu ale blýži sa čas ked to bude rok čo už spolu niesme.. musel som prerušiť kontakt nijak inak sa to nedalo.. je to nevyhnutné podla mna ason na určité časové obdobie (to samozrejme záleží na osobnosti)
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Omg

Príspevok od používateľa forgottten »

No tak názov pre tému, to je práve to, čo sa cíti... Pekne vystihnuté.

Už o tom bola nejaká téma, volala sa nejak neviem zabudnut alebo tak podobne. Tam si mrkni, čo som sa vyjadril, myslím, že to s týmto má dosť spoločné.

Či tak či onak, je to smutné, ale aj toto je súčasť života. Všetko, čo teraz prežívaš, som cítil nedávno. Je to hotový horor, a čo je na tom najhoršie, že sa z toho ani nechce von.

Raz som si povedal, keď som bol v tomto stave: Túto prázdnotu prestanem cítiť až vtedy, keď sa prestanem uvedomovať jasný fakt, že tá baba už so mnou nie je, že žije sama a ja žijem sám, že už nie sme jedno, ale dvaja, že už nežijem dva životy, už nežijem aj ňou aj sebou, ale len sebou. Že som stratil polovicu existencie. Keď si toto prestanem uvedomovať, o čo sa postará čas (sku***ná sviňa), tak vtedy sa vrátim do normálu. Ale je to vôbec to, čo chceme? Dostaneme sa do nevedomosti a preto sme spokojní. Plačeme nad katastrofou, ktorá sa nám stala, že sme sami, že už nie sme pár, kým si to uvedomujeme. Čím ďalej je tento fakt od nás, tým viac tento pocit upadá. Upadáme do nevedomosti. Frustrujúce... Ja mám tri mesiace po rozchode. Bolo to dosť dávno, čo som naposledy plakal, ale pred asi týždňom to prišlo zas. Vtedy sa potvrdilo to, čo som povedal. Jednoducho som si pustil hudbu, ktorú som počúval za čias, kedy sme boli spolu. Takú melancholickú... Zhodou okolností moja sestra používa tú istú voňavku... prešla okolo mňa... triedil som si fotky a ukladal som všetky fotky, na ktorej sa nachádzala ona do jedného jediného priečinku. Pred koncom som sa rozplakal ako malé dieťa. Prišlo to odrazu. Akoby ma trafili baseballkou po hlave. Ako som tak pozeral na jednú fotku, kde sa tvárila (už to na mňa ide, mám slzy na krajíčku kua....) tak, ako kedysi, keď sme boli spolu. Tak neposlušne neskrotene, ako plané dievčatko, ktoré sa nechce podvoliť mojej vôli. Tak pokúšavo. Natáčala si vlasy na prst. Plne som si uvedomil fakt, že táto osoba je preč. Je mŕtva. Opustila moju realitu. Ľúbili sme sa, boli sme spolu šťastní, žili sme životy jeden druhého, (to už som niekde písal), boli sme si zdrojom tých najsilnejších emócii a teraz je to preč. A pozeraním na tú fotku som si začal spomínať na každý aj najmenší detail (a plačem.... to je krásne... :roll: ale nie som smutný, a dodávam to len tak. Pre akýsi pocit spolupatričnosti... Hraje mi Radiohead - Hail to The Thief - Sail To The Moon. Keď nie ste aspoň trošku lenivý, tak si to FAKT pustite, to je čosi nádherné) našeho vzťahu. Na spoznávanie a tak ďalej...

Z tejto záležitosti vyplíva, že naozaj sa nedá z lásky vytvoriť kamarátstvo. Prítomnosť osoby, ktorá kedysi bola našou súčasťou vyvoláva na všetkých úrovniach vedomia spomienky a obnovuje puto a závislosť na tejto osobe. Túžba po vzťahu sa potom prerýva. Nešťastie pretrvá. Moja bývalá je hotový anjel. Pochopila tento fakt. A preto ma ignoruje. Raz som sa jej opýtal, prečo to robí, že ma to bolí. Nechcela mi to povedať ale vytĺkol som to z nej. Dlho mi chcela po konci vzťahu pomôcť. Nezniesla pohľad na moju rozleptanosť. A prišla na to, že mi pomôže len odstránením seba z mojej reality. A tak začala pilne pracovať na tom, čo ona sa ma nechcela, ale robila to pre mňa. To len tak mimochodom. Ale mal by som držať hubu, to je všetko mimo.

Nechcem byť sám.

(Asi som Ti týmto moc nepomohol, ale ja mám rád, keď niekto prejaví spolupatričnosť a rozumie mi, tak možno sa pousmeješ)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hh...no tak ja som sa da povedat z toho vonku...sice nie uplne ale uvedomujem si ako to je... to kamratstvo? no neviem posudit, pretoze to je tyzden a bol som s nou raz...chyba mi hlavne ako osoba povahovo mne vyhovujuca...par ludi poznam co spolu travia i nadalej niake tie volne chvile ale nie uz tak casto...uvidim po case...ak to takto nepojde dalej tak nist hlavu hore zivot ide dalej...ale nechcel by som o nu uplne prist...
Balian1186
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Balian1186 »

Ked citam toto forum a prispevky ludi, mam najradsej ako kazdy tvrdi, ze sa to neda, nic z toho, nema to zmysel....
Neberte nadeje a sny ludom, ktori to potrebuju. Viem v akej je on situacii, asi takmer kazdy ju zazil, avsak mozno milionom ludi sa nepodarilo to vratit spat, ale zopar stovkam ano a preco? Pretoze chceli a velmi chceli, hladali sposoby, riesenia, nie problemy a dovody...

"nikto ta neporazi, dokial sa sam nevzdas"

Poviem ti to, ze momentalna situacia je taka, ze dokedy bude na tebe vidno, ze ju lubis, nemas sancu to zvratit. A tak daj sa dokopy, cas to vylieci, ked budes mat sebaistotu a budes mat sam svoj vlastny zivot a budes v nom stastny aj bez slecny, vtedy bude z teba vyzarovat sebavedomie a mozes mat sancu. Mimo ineho ona za ten cas dospeje (ma len 17, ja uz co som starsi viem, ze vztah so slecnou mladsou ako 22 rokov by som nechcel, lebo som si zazil svoje a viem, ze tie mladsie ta jeden den lubia, druhy den uz nie, proste ber to tak, ze su take, nespravis s tym nic).

Vsetko sa da napravit, ked sa sam nevzdas, ozaj, je to tak, aj mna holky nechceli, ked boli mladsie, bol som pre nich nieco ako druhy rodic, starostlivy, obetavy, proste nevazili si toho, teraz je to ine, ked dospeli, ozaj...sam na to prides.

Nebudem ti hovorit co mas robit, aj tak si spravis po svojom, ja len, ze ak budes dobre cinit, nikdy sa ti to nevrati v zlom.

Sam uvidis
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Balian1186 napísal:Ked citam toto forum a prispevky ludi, mam najradsej ako kazdy tvrdi, ze sa to neda, nic z toho, nema to zmysel....
Neberte nadeje a sny ludom, ktori to potrebuju. Viem v akej je on situacii, asi takmer kazdy ju zazil, avsak mozno milionom ludi sa nepodarilo to vratit spat, ale zopar stovkam ano a preco? Pretoze chceli a velmi chceli, hladali sposoby, riesenia, nie problemy a dovody...

"nikto ta neporazi, dokial sa sam nevzdas"

Poviem ti to, ze momentalna situacia je taka, ze dokedy bude na tebe vidno, ze ju lubis, nemas sancu to zvratit. A tak daj sa dokopy, cas to vylieci, ked budes mat sebaistotu a budes mat sam svoj vlastny zivot a budes v nom stastny aj bez slecny, vtedy bude z teba vyzarovat sebavedomie a mozes mat sancu. Mimo ineho ona za ten cas dospeje (ma len 17, ja uz co som starsi viem, ze vztah so slecnou mladsou ako 22 rokov by som nechcel, lebo som si zazil svoje a viem, ze tie mladsie ta jeden den lubia, druhy den uz nie, proste ber to tak, ze su take, nespravis s tym nic).

Vsetko sa da napravit, ked sa sam nevzdas, ozaj, je to tak, aj mna holky nechceli, ked boli mladsie, bol som pre nich nieco ako druhy rodic, starostlivy, obetavy, proste nevazili si toho, teraz je to ine, ked dospeli, ozaj...sam na to prides.

Nebudem ti hovorit co mas robit, aj tak si spravis po svojom, ja len, ze ak budes dobre cinit, nikdy sa ti to nevrati v zlom.

Sam uvidis
ak si to zazil a prezil lavou zadnou tak to prava laska nebola :roll: , skratka neverim ze tuto opisovane situacie sa daju len tak zodna na den preskocit a zabudnut na nich

svet by bol taky pekny keby mal kazdy take sebavedomie ako ty :?
Napísať odpoveď