Flákáte / flákali jste školu ? :)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ViRuS
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

kedysi som mal vzornu dochadzku no na strednej 3. a 4. rocnik to slo dole vodou, ale to uz som mal vybudovanu reputaciu cloveka co sa neflaka a nevyhybal som sa chvalne pisomkam a tiez nezdrhaval moc casto, takze pohodicka. inac prospech bol bez problemov, pvd mi vzdy pokazila jedna znamka, ale tak celkom slusne, na to ze som sa prakticky celu strednu nic neucil (okrem matury). ach, to boli casy...
ades
Guru
Guru

Re: Flákáte / flákali jste školu ? :)

Príspevok od používateľa ades »

halfend napísal:Tak co ?... Ked ste boli na stredni, psali jste si sami omluvenky ci nejake jine finty ? A dostali jste se na vysku bez problemu ? 8)
nemohol som, otca som mal riaditela :lol: a ano, dostal som sa bez problemov (samochvala smrdi :D )
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

flakat? kdezeee.. ani kus neopakujem rocnik
/edit co sa tyka ulievania sa tak ani velmi nie.. len sa mi nechce ucit :D
uz ket sa ulievam tak poctivo normalne doktor.. ziadne tlacenie papierov..
ale nasa skola je taka pri**** ze 5 neospravedlnenych hodin 2 zo spravania na fleku.. 5krat som trocha neskor prisiel na prvu hodinu 5 neospravedlnenych hodin 2 zo spravania :D :D..
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Neflakal som nikdy skolu. Raz, no mozno dva krat som bol s chalanmi "na cigaretku", ale nebolo to nic extra zavazne. Je pravda, ze ked sa to potom dozvedel otec (ze prej nas zastupkyna videla), tak my skoro prerazil nohy. :)
V celku vzato - nie, neflakal som to.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

pametam sa ze ked som chodil na zakladku par mozno 2, 3 krat som zasimuloval ze mi je zle - lebo sa mi nechcelo ist do skoly, na zakladke som bol "z tych lepsich" . Co sa strednej tyka, tam som nepocitoval potrebu sa flakat i ked od tretiaku to bolo z ucenim uz horsie :D (parties, alkohol, atd, vsak pozname) , takze nie neblicoval som
BAD BOY
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BAD BOY »

No niekedy aj treba flaknut sa, ved da sa takto vyhnut aj dakej pisomke alebo odpovedi. Potom je viac casu naucit sa do najblizsej hodiny na tu pisomku, ci odpoved :lol:
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

Nesuhlasim s tymto... blicovanie by som zakazal
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Školu flákam práve teraz :D
//som na maródke no :)
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

E499.3056 napísal:Nesuhlasim s tymto... blicovanie by som zakazal
sak aj je zakazane. Ide o tvoju sikovnost ako vies "v pripade potreby" ojekabatit system tak, aby nik neutrpel (tvoje vedomosti, dochadzka, svedomie..). Ked niekto kasle na skolu celkovo tak to neuznavam ani Ja OMG. Je lepsie sa tomu vyhnut poctivostou to je jasne, ale nikdy Ta nelakalo nieco, co sa odohravalo v tom case mimo skoly (alebo si mohol vyuzit), a Ty si mal mat vyucovanie ?? Skola je velka priorita ale niekedy do toho nieco "skoci" (vylet,rande..blabla), zazijes nieco pre Teba velmi dolezite a nelutujes to..(doucis sa v klude, "dozenies" absenciu). Normalna vec...
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

Ja som bohuzial dnes PN a nudim sa jak vol :evil: si neviem predstavit, co by som robil, keby som bol PN, resp. blicoval castejsie. :lol:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Skolu flákam ked sa mi ce pravidelne,niekedy sú to problemy ako "pani profesorka,strasne ma bolí hlava,na internate som mal horucku 37.8" a jede sa domov :lol: niekedy to funguje takto,alebo nejak tak,ze poviem vychovávatelovi na internáte,ze mi je zle,prídem domov a mame poviem,ze ma pustil domov vychovávatel,ze mi bolo zle :D a potom na druhý den lekárka a tyzden bez skoly :lol: :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

niekedy mam pocit ze tu skolu viac flakaju ucitelia nez studenti
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

zelovoc napísal:niekedy mam pocit ze tu skolu viac flakaju ucitelia nez studenti
ja sa nestazujem :lol:
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

zelovoc napísal:niekedy mam pocit ze tu skolu viac flakaju ucitelia nez studenti
To aj u nás ale nikdy nie tí čo ma učia :D
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

no pokial si spominam, nejako moc som neflakal skolu, mozno na zakladke som niekedy mama povedal, ze mi je zle(inak aj mi bolo zle, ale to asi z toho, ze sme mali pisomku :D )...
ale teraz na gympli je zo mna "svedomity student" :D
napriklad moj spoluziak chodi so mnou aj do jazykovky a furt vymeskava hodiny, no a na co je to dobre? plati 4000 SK za polrok, dostava tam same patky a este aj nechodi na hodiny? :roll: akoze takych ludi nepochopim :roll:
zmija31
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zmija31 »

caw digo... no ja tiez takich ludi nepochopim... vies mozno vymeskava hodiny preto lebo ma blbu ucitelku... a stale toho chalana len napomina iba yzato ze ho spoluziak stupil na nohu.... a 4000SK jeho rodiacia platia... ale ked je nuteny... a mozno (asi ano) si sikovny ale memoze byt kazdy ako ti ne digo?? mozno ked sa raz stretneme ti vysvetlim :lol: :lol: :lol:
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

zmija31 napísal:caw digo... no ja tiez takich ludi nepochopim... vies mozno vymeskava hodiny preto lebo ma blbu ucitelku... a stale toho chalana len napomina iba yzato ze ho spoluziak stupil na nohu.... a 4000SK jeho rodiacia platia... ale ked je nuteny... a mozno (asi ano) si sikovny ale memoze byt kazdy ako ti ne digo?? mozno ked sa raz stretneme ti vysvetlim :lol: :lol: :lol:
dakujem pekne za radu zmija31 :lol:
zmija31
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zmija31 »

ocuj neni zac len niekedy musim dojst do tej NItry ci odkial si to co si spominal... pokecame.... ty vzorny student ale uz sme OT takze koniec debaty..... :lol:
Napísať odpoveď