Ukoncime tuto hadku, odvazil som sa napisat to co som mal na srdci, chcel som odpoved a dostal som ju.
toť vše
BTW- idem si asi teraz napisat diktat, nezaskodilo by
A čo si tu ty? Inšpektor dpc?Enemy22 napísal:Kurňa... príliš odbočujete od témy... nezaškodilo by prečítať si názov témy ešte raz...
Nic v zlom pred hodinkou by si vrazdil teraz ti to je uz jedno , ako ... skor mi to pripada ze sa len stalo to co kazdy cakal .. zviditelnil si sa si spokojny a musis ist spat bo mamka na teba krici...njn dalsi velky user pribudolDante3000rpm napísal:Ok dobre budem to akceptovat, tvoja stvrt, tvoje pravidla
Ukoncime tuto hadku, odvazil som sa napisat to co som mal na srdci, chcel som odpoved a dostal som ju.
toť vše
BTW- idem si asi teraz napisat diktat, nezaskodilo by
Dante3000rpm napísal:..., daj ICQ
ty si kretenP3Bo napísal:Nic v zlom pred hodinkou by si vrazdil teraz ti to je uz jedno , ako ... skor mi to pripada ze sa len stalo to co kazdy cakal .. zviditelnil si sa si spokojny a musis ist spat bo mamka na teba krici...njn dalsi velky user pribudol
presne tak ...uplink napísal:btw. myslim si ze dokazom toho ze tu ma user dost velke pravo je aj to, ze tu existuje takato tema. Na fore demonoidu, torrentleechu, alebo inych vacsich komunitnych forach by sa obdobny clanok udrzal tak do 5 minut, potom by bez stopy zmizli vsetky prispevky zo vsetkych tem od daneho uzivatela + jeho dozivotny bann na iPcku a zmazanie profilu z povrchnu zemskeho a forum by ficalo dalej, za par hodin by to komnuita rozdychala a ani by nevedeli ze tam niekto niekedy chybal...