Moderatori- zneuzivanie funkcie

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

Ok dobre budem to akceptovat, tvoja stvrt, tvoje pravidla
Ukoncime tuto hadku, odvazil som sa napisat to co som mal na srdci, chcel som odpoved a dostal som ju.
toť vše
BTW- idem si asi teraz napisat diktat, nezaskodilo by :)
Enemy22
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Enemy22 »

Kurňa... príliš odbočujete od témy... nezaškodilo by prečítať si názov témy ešte raz... :hmm:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Enemy22 > Neodobocujeme. Moderatori robia to co adminom nevadi a to co mi dovolia. To, ze obycajny user nedokaze prehltnut, ze im dovolia viacej ako im, nie je nikoho problem.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Enemy22 napísal:Kurňa... príliš odbočujete od témy... nezaškodilo by prečítať si názov témy ešte raz... :hmm:
A čo si tu ty? Inšpektor dpc? :D Myslím, že keby si si prečítal tému celú zistil by si, že všetko už vysvetlené bolo a myslím že v dostatočnej miere. A vážne vyslovujem neskrývaný úžas nad tým, že táto diskusia má až 6 strán...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

:lol: Jaky flame pre blbost :D V kazdej spolocnosti su urciti jedinci nadradeni a je to tak spravne. Je to proste odmena za ich obetavost atd. Nechapem fakt o co vam ide. Ja na ich mieste robim to iste. Keby sa to dialo nonstop, nepoviem pol slova. Ale takto mi to pride fakt smiesne.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Dante3000rpm napísal:Ok dobre budem to akceptovat, tvoja stvrt, tvoje pravidla
Ukoncime tuto hadku, odvazil som sa napisat to co som mal na srdci, chcel som odpoved a dostal som ju.
toť vše
BTW- idem si asi teraz napisat diktat, nezaskodilo by :)
Nic v zlom pred hodinkou by si vrazdil teraz ti to je uz jedno , ako ... skor mi to pripada ze sa len stalo to co kazdy cakal .. zviditelnil si sa si spokojny a musis ist spat bo mamka na teba krici...njn dalsi velky user pribudol
Dante3000rpm napísal:..., daj ICQ :wink:
:hehe: a potom ze kto je kreten, skus vedla ss :aasmile11:
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

P3Bo napísal:Nic v zlom pred hodinkou by si vrazdil teraz ti to je uz jedno , ako ... skor mi to pripada ze sa len stalo to co kazdy cakal .. zviditelnil si sa si spokojny a musis ist spat bo mamka na teba krici...njn dalsi velky user pribudol
ty si kreten :lol: ja sa tu snazim ukoncit hadku a spam a ty tu takto?
ano strasne som sa zviditelnil, hlavne tym ze som proti sebe postval polku fora :wink: , a nemusim ist spat, ak chces dokaz mozme pokecat este, daj ICQ (myslel som to zo srandy) :wink:

mal by som skusi t skor vedla mailu nie? btw. este nieco P3Bo? :lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dante3000rpm: čo sa týka toho tvojho prvotného problému, shark_nx a axXis problém môjho brata už vyriešili. Namiesto zbytočných kecov oničom niečo našli a pomohli. A aj takto vieme, ktorý user je ako pre fórum prospešný a tým pádom si ho aj o niečo viac vážme. Inak téma keďže je vyriešená patrí medzi normálne, už nie je dôležitá, dôležitosť jej vyriešením pominula.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

jaaaaaj srandy kopec. :D
ini srandisti tu chodia. Vraj vsetci su si rovni... muhahaha, nie je to tak ani na fore ani v realnom svete, skratka nikde. Ak sa niekomu nepaci to, ze si tu da mod temu ako dolezitu, co by povedal na to, keby zistil ze mod moze dat ban niekomu len preto ze sa mu nepaci.
napr mne sa nepaci avatar usera dieg0. tak mu mozem dat ban. To je spravodlivost co? :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dante3000rpm: Povodne sa mi ani nechcelo reagovat na tuto temu, pretoze som to povazoval za zbytocne ale ako som si to cele precital, tak sa nemozem ubranit dojmu, ze mas z niecoho komplex. Mam taky pocit, ze tym komplexom je karma a to, ze ti dal niekto bezdovodne minusko, pripadne sa pod to minusko nepodpisal. Ja som ti dal teraz jedno a aby si ti tvoj komplex zjednodusil, tak som sa pod to aj podpisal. Pokial ide o temy dolezite a podobne, tak sa tu davaju od sameho zaciatku, cize tri a pol roka sa to robi a zatial to, ak si dobre pamatam, nevadilo nikomu okrem teba. Je mi jasne, ze sa vzdy najde niekto komu sa nieco pacit nebude, napokon sa vyhoviet vsetkym neda, ale podla mna riesis uplne hluposti a len si potrebujes rypnut. Myslim, ze za to, co tu moderatori a administratori robia maju pravo na par dni si oznacit temu ako dolezita, napokon tato tema nikomu prekazat nemoze a ani ziadnym sposobom nikoho neobmedzuje.
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

hojko napísal:Myslim, ze za to, co tu moderatori a administratori robia maju pravo na par dni si oznacit temu ako dolezita
ok sak tym to hasne
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

srry za spam, ale neda mi... napadla ma taka teoria
DOLEZITA tema je taka tema, ktoru povazuju za dolezitu modi a admini, pripadne ich nejaky user poprosil a oni vyhoveli a oznacili temu ako dolezitu...kedze erytro povazoval jeho problem za dolezity, dal to ako dolezitu temu, tym padom sa problem rychlejsie vyriesil, dolezitost temy sa vymazala a vznikol novy flame... ludia si pospamovali ponadavali na seba navzajom, vznikla 6 stranova tema, na ktorej sa da celkom zasmiat a pekny den je za nami...

ja by som navrhoval lock...myslim ze je nas takych vela...lebo sa tu budu riesit dalsie 2 strany ze "tym to hasne"
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

dakujem za zabitie 15-tich minut citania tejto temy... ked bola napisana videl som ju ako prvy... no ale ked som ju zbadal druhy krat uz tu bolo 6 stran :D celkom sranda.. bavi ma citat taketo somariny.. len tak dalej
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

susenejablko: Dobra teoria, hadam aj dost pravdiva. Ale to, co sa zamkne, tak o tom ty nerozhodujes ;)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

dolezite ale je, ze som sa dnes rano paradne vysral :smt025
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

zelovoc napísal:dolezite ale je, ze som sa dnes rano paradne vysral :smt025
ownage!!!

k teme...keby mal kazdy rovnake prava -----> anarchia
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Erytro reagoval osm na to ze nevies rozukmne odpovedat na otazku a preto vytahujes proti mne uplne hluposti chapes ma?A nikdy neodpovedas priamo na otazku ... ako male dieta
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Dieg0 napísal:Erytro reagoval osm na to ze nevies rozukmne odpovedat na otazku a preto vytahujes proti mne uplne hluposti chapes ma?A nikdy neodpovedas priamo na otazku ... ako male dieta
trefa :reporter:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

btw. myslim si ze dokazom toho ze tu ma user dost velke pravo je aj to, ze tu existuje takato tema. Na fore demonoidu, torrentleechu, alebo inych vacsich komunitnych forach by sa obdobny clanok udrzal tak do 5 minut, potom by bez stopy zmizli vsetky prispevky zo vsetkych tem od daneho uzivatela + jeho dozivotny bann na iPcku a zmazanie profilu z povrchnu zemskeho a forum by ficalo dalej, za par hodin by to komnuita rozdychala a ani by nevedeli ze tam niekto niekedy chybal...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

uplink napísal:btw. myslim si ze dokazom toho ze tu ma user dost velke pravo je aj to, ze tu existuje takato tema. Na fore demonoidu, torrentleechu, alebo inych vacsich komunitnych forach by sa obdobny clanok udrzal tak do 5 minut, potom by bez stopy zmizli vsetky prispevky zo vsetkych tem od daneho uzivatela + jeho dozivotny bann na iPcku a zmazanie profilu z povrchnu zemskeho a forum by ficalo dalej, za par hodin by to komnuita rozdychala a ani by nevedeli ze tam niekto niekedy chybal...
presne tak ... :D
Zamknuté