//V pripade detailov treba posla SS/PM/KSS/DPC/KKT/STFU/OMG/LOL/FCKU.
Moderatori- zneuzivanie funkcie
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ja len tolko, ze to ako to je na inych forach mi je u prdele. tu sme tu a hotovo. osobne mi je jedno ci si mod da nejaku temu ako dolezitu, aj tak ich necitam lebo si to nevsimnem.to co tu ludi kedy tedy nasiera je to ze mod si ani za boha nikdy nepripusti chybu. proste ludia maju pocit ze si mysli ze je nedotknutelny. a pri tom je taky isty ako hocikto iny respektovany na fore akurat ze ma o nejake tie smiesne prava a povinnosti viac. to ze je hojko admin este neznamena ze s tym vidlakom budem furt suhlasit. ale nie o tom som chceluplink napísal:btw. myslim si ze dokazom toho ze tu ma user dost velke pravo je aj to, ze tu existuje takato tema. Na fore demonoidu, torrentleechu, alebo inych vacsich komunitnych forach by sa obdobny clanok udrzal tak do 5 minut, potom by bez stopy zmizli vsetky prispevky zo vsetkych tem od daneho uzivatela + jeho dozivotny bann na iPcku a zmazanie profilu z povrchnu zemskeho a forum by ficalo dalej, za par hodin by to komnuita rozdychala a ani by nevedeli ze tam niekto niekedy chybal...
Zelovoc konecne vyjadril daco co si myslim aj ja
.Len som to nevedel vyjadrit.Aj ked ma hojko "dostal" pri zalozeni temy o phpBB s argumentom : "ako kazda tema o phpBB aj tato je zamknuta".Je toto slobodne forum?BTW odpovedal som mu na "porusenie pravidla" ze Jeho sa nikto nepytal ako as to nastavuje pytal som sa to uzivatelov ... ale hojko mal samozrejme pravdu pretoze je mod
.Ako neriesim ale pride mi to prinajmensom divne ked si clovek nevie priznat ze proste ma dieru v pravidle alebo musi byt "vyherca" slovnej vojny 
-
Šu-Do
Redeemer
Pravidlo 6:Dieg0 napísal:Za to ty si moj otec aby si mi mohol takto hovorit vsak?.Mozem sa spravat ak ochcem neporusujem tym pravidla pokial viem
.Nieco proti?A zase si sa naviazal na 3 slova a odpisujes na tri slova cely prispevok.A pre mna za mna si vyprosuj taketo spravanie mam to u <>.
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať vylúčenie z fóra (ban). http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html
zlate pravidla..
Šu-Do si frajer
.Ukaz mi jedinu vec v mojom prispevku ktory toto pravidlo porusuje.Ako fakt najprv si precitaj prispevok diki.
BTW : Konkretne rozpravam o tomto prispevku : erytro : hej zlatko povedz mi kto ti je tu trtko .To hovor do zrkadla kamarat.Pokial viem tak kazdy moze vyjadrit svoj nazor a ma kazdy aj pravo na sukromie.To ze si cekujes cudzie karmy ma absolutne netrapi .Ide o princip.
BTW : Konkretne rozpravam o tomto prispevku : erytro : hej zlatko povedz mi kto ti je tu trtko .To hovor do zrkadla kamarat.Pokial viem tak kazdy moze vyjadrit svoj nazor a ma kazdy aj pravo na sukromie.To ze si cekujes cudzie karmy ma absolutne netrapi .Ide o princip.
-
Šu-Do
Redeemer
nie..Dieg0 napísal:Šu-Do si frajer.Ukaz mi jedinu vec v mojom prispevku ktory toto pravidlo porusuje.Ako fakt najprv si precitaj prispevok diki.
//
hmm.. potesikinjeril napísal:Dieg0 - 2 dni + prestan sa storcovat.
-
erytrocyt
VIP
za to ja som pre teba cudzí a dospelý človek, takže podľa toho sa budeš aj správať, dobre?Dieg0 napísal:Za to ty si moj otec aby si mi mohol takto hovorit vsak?.Mozem sa spravat ak ochcem neporusujem tym pravidla pokial viem
.Nieco proti?A zase si sa naviazal na 3 slova a odpisujes na tri slova cely prispevok.A pre mna za mna si vyprosuj taketo spravanie mam to u <>.
Bude dosť nepríjemné ak si niekto z nás na užívateľa zasadne, je to potom na fóre dosť ťažké, takže si dávaj dobrý pozor čo píšeš.