Moderatori- zneuzivanie funkcie

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

Navrhujem spisat neaku listinu toho, co mozme a co nemozme robit na fore. Podujme sa niekto?

:smt069

//V pripade detailov treba posla SS/PM/KSS/DPC/KKT/STFU/OMG/LOL/FCKU.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

kinjeril: Mozeme vsetko. Nemozeme davat temy ako dolezite.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

uplink > Suhlasim s tebou.Asi ako s jedinym :P
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

uplink napísal:+ jeho dozivotny bann na iPcku a zmazanie profilu z povrchnu zemskeho
No pri dynamickej Ip by ste si tým veľa nepomohli :) A tak by mohol ten daný sa registrovať a registrovať a spamovať kým by ho to bavilo..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Soviet napísal:No pri dynamickej Ip by ste si tým veľa nepomohli :) A tak by mohol ten daný sa registrovať a registrovať a spamovať kým by ho to bavilo..
tak sa to vyrieis na rusky sposob a da sa bann na iSP druhe dvoj/trojcisile :P
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Stale existuju ine PC atd .. su aj ine moznosti.Nieje mozne 100% zabranit spamu
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

hojko napísal:kinjeril: Mozeme vsetko. Nemozeme davat temy ako dolezite.
dovolim si skratit len na
Mozeme vsetko.
(samozrejme v ramci moznosti)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

uplink napísal:btw. myslim si ze dokazom toho ze tu ma user dost velke pravo je aj to, ze tu existuje takato tema. Na fore demonoidu, torrentleechu, alebo inych vacsich komunitnych forach by sa obdobny clanok udrzal tak do 5 minut, potom by bez stopy zmizli vsetky prispevky zo vsetkych tem od daneho uzivatela + jeho dozivotny bann na iPcku a zmazanie profilu z povrchnu zemskeho a forum by ficalo dalej, za par hodin by to komnuita rozdychala a ani by nevedeli ze tam niekto niekedy chybal...
ja len tolko, ze to ako to je na inych forach mi je u prdele. tu sme tu a hotovo. osobne mi je jedno ci si mod da nejaku temu ako dolezitu, aj tak ich necitam lebo si to nevsimnem.to co tu ludi kedy tedy nasiera je to ze mod si ani za boha nikdy nepripusti chybu. proste ludia maju pocit ze si mysli ze je nedotknutelny. a pri tom je taky isty ako hocikto iny respektovany na fore akurat ze ma o nejake tie smiesne prava a povinnosti viac. to ze je hojko admin este neznamena ze s tym vidlakom budem furt suhlasit. ale nie o tom som chcel :D ale je dobre ze je konecne nejaky flame. jo to som chcel. :smt067
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Zelovoc konecne vyjadril daco co si myslim aj ja :P.Len som to nevedel vyjadrit.Aj ked ma hojko "dostal" pri zalozeni temy o phpBB s argumentom : "ako kazda tema o phpBB aj tato je zamknuta".Je toto slobodne forum?BTW odpovedal som mu na "porusenie pravidla" ze Jeho sa nikto nepytal ako as to nastavuje pytal som sa to uzivatelov ... ale hojko mal samozrejme pravdu pretoze je mod :P.Ako neriesim ale pride mi to prinajmensom divne ked si clovek nevie priznat ze proste ma dieru v pravidle alebo musi byt "vyherca" slovnej vojny :P
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dieg0 napísal:erytro : hej zlatko povedz mi kto ti je tu trtko :P.To hovor do zrkadla kamarat.Pokial viem tak kazdy moze vyjadrit svoj nazor a ma kazdy aj pravo na sukromie.To ze si cekujes cudzie karmy ma absolutne netrapi :P.Ide o princip.
takéto správanie si vyprosím, dobre?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Za to ty si moj otec aby si mi mohol takto hovorit vsak? :P.Mozem sa spravat ak ochcem neporusujem tym pravidla pokial viem ;-).Nieco proti?A zase si sa naviazal na 3 slova a odpisujes na tri slova cely prispevok.A pre mna za mna si vyprosuj taketo spravanie mam to u <>.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Dieg0 napísal:Za to ty si moj otec aby si mi mohol takto hovorit vsak? :P.Mozem sa spravat ak ochcem neporusujem tym pravidla pokial viem ;-).Nieco proti?A zase si sa naviazal na 3 slova a odpisujes na tri slova cely prispevok.A pre mna za mna si vyprosuj taketo spravanie mam to u <>.
Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať vylúčenie z fóra (ban). http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html
zlate pravidla.. :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Šu-Do si frajer :P.Ukaz mi jedinu vec v mojom prispevku ktory toto pravidlo porusuje.Ako fakt najprv si precitaj prispevok diki.

BTW : Konkretne rozpravam o tomto prispevku : erytro : hej zlatko povedz mi kto ti je tu trtko .To hovor do zrkadla kamarat.Pokial viem tak kazdy moze vyjadrit svoj nazor a ma kazdy aj pravo na sukromie.To ze si cekujes cudzie karmy ma absolutne netrapi .Ide o princip.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Dieg0 napísal:Šu-Do si frajer :P.Ukaz mi jedinu vec v mojom prispevku ktory toto pravidlo porusuje.Ako fakt najprv si precitaj prispevok diki.

BTW : Konkretne rozpravam o tomto prispevku : erytro : hej zlatko povedz mi kto ti je tu trtko .To hovor do zrkadla kamarat.Pokial viem tak kazdy moze vyjadrit svoj nazor a ma kazdy aj pravo na sukromie.To ze si cekujes cudzie karmy ma absolutne netrapi .Ide o princip.
nie.. :D nehapes... si kukni co som citoval a co zvyraznil na tvojom prispevku.. len aby si bol oboznameny so situaciou ktoru by si chcel mozno vyvolat.. no offense :wink:

//
kinjeril napísal:Dieg0 - 2 dni + prestan sa storcovat.
hmm.. potesi :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Dieg0 - 2 dni + prestan sa storcovat.

To all - Ak sa este niekomu nieco nepaci, nik vas tu nedrzi.

:lock:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dieg0 napísal:Za to ty si moj otec aby si mi mohol takto hovorit vsak? :P.Mozem sa spravat ak ochcem neporusujem tym pravidla pokial viem ;-).Nieco proti?A zase si sa naviazal na 3 slova a odpisujes na tri slova cely prispevok.A pre mna za mna si vyprosuj taketo spravanie mam to u <>.
za to ja som pre teba cudzí a dospelý človek, takže podľa toho sa budeš aj správať, dobre?
Bude dosť nepríjemné ak si niekto z nás na užívateľa zasadne, je to potom na fóre dosť ťažké, takže si dávaj dobrý pozor čo píšeš.
Zamknuté