Hormonalna antikoncepcia
cize hormon je latka ktoru si vytvara telo napr. v hypofyze, nadoblickach, ...
hormony su napr. adrenalin, testosteron, estrogen,...
Hormony sa musia niekde odburavat a to sa robi v peceni, cize clovek ktory berie HAK si nici pecen, oblicky akoby pil alkohol vo vacsom mnozstve kazdy den ... a tak isto ludia co beru rastove hormony (somatotropiny) si nicia pecen a ine organy napr oblicky...
toto ze regulon obsahuje najmensie mnozstvo je hlupost lebo nato aby holka neotehotnela potrebuje urcite mnozstvo to mnozstvo sa neda znizit ... cize toto ze je ich tam najmenej znamena len to ze tam nedali nejake hormony ktore su menej podstatne ...
hormony vlastne dokazu potlacit urcite deje (v nasom pripade otehotnenie) preto je antikoncepcia hormonalna.
HAK si mozete prirovnat k tabletkam ktore beru ludia co posilnuju to su tie hormony lenze oni beru rastove hormony co je to iste svinstvo ako estrogeny obsiahnute v HAK. Cize tak isto si nici telo zena ktora berie HAK ako muz ktory berie rastove hormony ...
samozrejme su holky ktore beru HAK na upravenie cyklu alebo kvoli vyrazkam a preco to na nich posobi ? pretoze ich telo nevytvara dostatocne mnozstvo hormonov ktore to robia prirodzene.
hormony su napr. adrenalin, testosteron, estrogen,...
Hormony sa musia niekde odburavat a to sa robi v peceni, cize clovek ktory berie HAK si nici pecen, oblicky akoby pil alkohol vo vacsom mnozstve kazdy den ... a tak isto ludia co beru rastove hormony (somatotropiny) si nicia pecen a ine organy napr oblicky...
toto ze regulon obsahuje najmensie mnozstvo je hlupost lebo nato aby holka neotehotnela potrebuje urcite mnozstvo to mnozstvo sa neda znizit ... cize toto ze je ich tam najmenej znamena len to ze tam nedali nejake hormony ktore su menej podstatne ...
hormony vlastne dokazu potlacit urcite deje (v nasom pripade otehotnenie) preto je antikoncepcia hormonalna.
HAK si mozete prirovnat k tabletkam ktore beru ludia co posilnuju to su tie hormony lenze oni beru rastove hormony co je to iste svinstvo ako estrogeny obsiahnute v HAK. Cize tak isto si nici telo zena ktora berie HAK ako muz ktory berie rastove hormony ...
samozrejme su holky ktore beru HAK na upravenie cyklu alebo kvoli vyrazkam a preco to na nich posobi ? pretoze ich telo nevytvara dostatocne mnozstvo hormonov ktore to robia prirodzene.
to je v podstate jedno , mal som na mysli pravidelný sexuálny život , dlhodobejšie chodenieDonLuca napísal:ešte keď už tak, definuj mi bližšie, aký dlhý čas u teba predstavuje ...." vláčenie sa spolu dlhšiu dobu".......??????
to sa viem aj ja , ale p4ra nás " presvedčil " o tom , že obaja sme kktiDonLuca napísal:predstav si nemám iný názor, tuťko, keď sa viem ovládať, tak žiadne tabletky nepotrebuje....a aspoň sa nemusím strachovať, že ju zožiera nejaké svinstvo
viem , povieš si - " čo p4ra . ten má skúsenosť prípadne skúsenosti kamarátov vždy vtedy , o čom je práve debatap4ra napísal:To nie je len o tom, ze sa nespravis do nej. Tvoj penis je schopny uz zeny sposobit pocatie uz pri prvom naznaku vzrusenia, ked ti z neho samovolne vyteka urcite mnozstvo tekutiny. Takze sprostosti, ako prerusovana suloz su pre nezodpovednych. Uz 2 kamaratky mam, ktore boli taketo mudre a dnes im po svete behaju deti. Jedna porodila v 18., druha v 19.
Lenže ja priznávam neviem ...
Viem si ťa predstaviť , že práve krútiš hlavou - " schw33k niečo nevie ?!! bože a ja som ho mal za vzor "
Pravda ... neviem ... neviem či z prvej kvapôčky našich pytoníkov dokážeme vytvoriť človiečika
aha takze vy sa ovladate tak ze sa vam nezvlhcuje penis ano ? to je zaujimave to potom znamena ze sa u zeny nedokazete vzrusit a to by som povedal ze je uz problem pre sexuologa ...
potom by som odporucil mozno vyskusat s niekym rovnakeho pohlavia a mozno sa vzrusite potom budete vediet v com je problem ...
pretoze to sa neda udrzat vid. p4rov prispevok napisal to tam velmi dobre ...
edit.: schw33k je tam sice miziva sanca ale ta sanca tam je ...
presnejsie sanca 1:100 000 priblizne
potom by som odporucil mozno vyskusat s niekym rovnakeho pohlavia a mozno sa vzrusite potom budete vediet v com je problem ...
pretoze to sa neda udrzat vid. p4rov prispevok napisal to tam velmi dobre ...
edit.: schw33k je tam sice miziva sanca ale ta sanca tam je ...
presnejsie sanca 1:100 000 priblizne
ob3l1x : nuž ako práve vidíš , nemôžem zas všetko vedieť ...
snaha by tu aj bola , ale čo narobíš , na Teba nemám a nikdy mať nebudem ; ) však preto si aj mód , si najlepší z najlepších , javol!
dokonca presná mierka
omfg! neskutočné
(uf ospravedlň moju dobrú náladu)
tak kedy si spolu trošku zatrtkáme ? keď už tak pozývaš
snaha by tu aj bola , ale čo narobíš , na Teba nemám a nikdy mať nebudem ; ) však preto si aj mód , si najlepší z najlepších , javol!
dokonca presná mierka
tak kedy si spolu trošku zatrtkáme ? keď už tak pozývaš
nie len nepis k niecomu ked o tom nevies ani prd ... rozkrikujes sa ze to nie je nebezpecne pretoze je to tu uz neviem ako dlho a pritom ani nevies co je to hormon a co sposobuje ... ked nevies nehovor ... zober si knizku biologie a studuj a potom rozpravaj ...schw33k napísal:a čo mám na tom reagovať ? keď to proste neviem či sa zo zvhlčenia pytónika dá otehotnieť , mám tvrdiť , že viem ?![]()
Ty mi napíšeš , aby som šiel trt*ať s osobou rovnakého pohlavia a ja Ti mám napísať : áno , už si ukazovákom rozťahujem kakáč ?
no to sa mi momentálne nechce
ak si počul môj krik , tak ten bol spôsobený viditelnou skúsenosťou miliónov párov s užívaním HAk tabletiek
je jasné , že zdravé niesu , ale ---
preto som sa s dovolením dovolil ozvať , že také smrteľne vraždiace to zas tak ako ty opisuješ zjavne nebude...
vid
ak si počul môj krik , tak ten bol spôsobený viditelnou skúsenosťou miliónov párov s užívaním HAk tabletiek
je jasné , že zdravé niesu , ale ---
preto som sa s dovolením dovolil ozvať , že také smrteľne vraždiace to zas tak ako ty opisuješ zjavne nebude...
vid
ob3l1x napísal:holka sa pomaly zabija ... ak este popritom fajci smrt je pomaly ista ...
ach boze ... a pozri ake je fajcenie skodlive a je to aj dokazane a kolko ludi fajci ... kolko ludi berie rastove hormony a je dokazane ze to skodi a beru to ... mas to to iste ako s HAK aj to je skodlive aj to su hormony a preco to zeny beru ? pretoze nevedia co to sposobuje v ich tele vedia len o jednej veci a to tej ze to zabranuje otehotneniu ale viac o tom nevedia ...schw33k napísal:no to sa mi momentálne nechce
toto co pises je pre mna uplne nezmyselne to je ako jeden mi povedal ze mu povedal ....
chlapci, viete co je najzaujimavejsie na tejto teme?
vase domienky a predpoklady, hadate sa o niecom, o com vlastne nemate ani ponatia.. googlit vie kazdy, ale to len naokraj
bez pochyby HAK skodliva je, o tom som uz pisala niekolko prispevkov dozadu, pisala som o tom, ako ucinkuje, nebudem sa opakovat..
len musim zase reagovat, lebo mna ako babu vytacaju niektore vase mudre komentare... existuje edit chlapci
vase domienky a predpoklady, hadate sa o niecom, o com vlastne nemate ani ponatia.. googlit vie kazdy, ale to len naokraj
bez pochyby HAK skodliva je, o tom som uz pisala niekolko prispevkov dozadu, pisala som o tom, ako ucinkuje, nebudem sa opakovat..
len musim zase reagovat, lebo mna ako babu vytacaju niektore vase mudre komentare... existuje edit chlapci
njn len s tym rozdielom ze ja som si nehladal na googli poucky... nieco som vedel sam je to v podstate stredoskolska biologia a nieco som konzultoval s priatelkou ktora studuje medicinu ...Doris napísal:chlapci, viete co je najzaujimavejsie na tejto teme?
cigareta + HAk = istá smrť
preháňaš
preháňaš
Opak napísal:vieťe čo je ironické...že debatujeme o tom čo sa nás netýka a vieme o tom veľké hovno..ani jeden z nás to nebral takže PEACE
nuž to je jasné od začiatkuschw33k napísal:pýtal sa Ťa niekto na názor ? Toto je mužská téma o Hak tabletkách , kto viac by o tom mal vedieť
jasne že preháňa....kolko báb to bere a fajčí pri tom...viď moja jedna kamarátka....fajčí v podstate každý den bere hak a žije..schw33k napísal:cigareta + HAk = istá smrť
preháňaš
a ob3l1x: študuješ biologiu,alebo ta tvoja kamaratka?že... bo my obyčajný smrtelnici nemame odkial vediet take uzasne informacie ako ty
no ved jasne ja som to myslel tak ze caja berie HAK a fajci tak ked dofajci 100tu cigu tak okamzite zomrie ... nepouzivate to co mate v hlave ? neviete citat ?
fajcenie popritom ako zena berie hak nie je zakazane len tak zo srandy ale preto lebo sposobuje "len" upchatie ciev co sposobuje "obycajny" infarkt ... sak pohoda ne ?
ano moja priatelka studuje medicinu ale na tieto vedomosti stacia cloveku vedomosti z biologie zo strednej skoly ...
fajcenie popritom ako zena berie hak nie je zakazane len tak zo srandy ale preto lebo sposobuje "len" upchatie ciev co sposobuje "obycajny" infarkt ... sak pohoda ne ?
ano moja priatelka studuje medicinu ale na tieto vedomosti stacia cloveku vedomosti z biologie zo strednej skoly ...