nemam silu to komentovat
Jesus camp part II? Je toto normalne?
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Jesus camp part II? Je toto normalne?
nemam silu to komentovat
-
Traktorista
Guru
v nejakych spisoch z 2. - 3. storocia sa spominaju krestania ako "pochybna sekta" takze zrejme kolega nebude daleko od pravdyaxXis napísal:Mas pocit, ze krestanska cirkev je sekta?
btw podla mna su vsetky nabozenstva urcitym sposobom sekty, aj ked niektore su viac "pochybne" ako ine...
a este k videu: no pekne...len sa potvrdilo to co som napisal...
-
jin
VIP
O tom sa môžeme iba dohadovať.matko888 napísal:presne fizz, vystihla si to ja mmam rovnaky nazor toto uz fakt neni normalne , nebyt cirkiev / náboženstiev / etc. tak sa ma svet lepsie podla mna
Cirkvi imho museli byť imho v minulosti vždy - ľudia to potrebovali, ako vysvetlenie vecí, ktoré nedokázali pochopiť rozumom. Potrebovali niečo "above"...
Vravím o podstate cirkvi / náboženstva / etc. ako takej - je jedno, akú si zoberieme.
//matko888: Lenže v predchádzajúcom poste si vyjadril domnienku, ktorá vyžadovala fakt neprítomnosti akejkoľvek cirkvi v minulosti - preto som aj o minulosti hovoril. Ku prítomnosti som sa vyjadril na strane 1 tejto diskusie
ale teraz sa to zvrho na vymyvanie mozgov , vojny medzi ludmi , fanatizmusjin napísal:O tom sa môžeme iba dohadovať.
Cirkvi imho museli byť imho v minulosti vždy - ľudia to potrebovali, ako vysvetlenie vecí, ktoré nedokázali pochopiť rozumom. Potrebovali niečo "above"...
Vravím o podstate cirkvi / náboženstva / etc. ako takej - je jedno, akú si zoberieme
Jin : v pohode