J.O.S.E napísal:ako dôkaz to pred súdom neobstojí /vid kauza Rusková nahrávka/ ,
neviem kde beries taku istotu, ale mam dojem ze sa mylis,...
/neodpisuj mi ze ja sa mylim ze ty mas pravdu, skor by to chcelo sa opriet o nejaky fakt, zakon, smernicu, tak ak niekto nieco najdete, tak to sem dajte,,...
§ 377
Porušenie dôvernosti ústneho prejavu a iného prejavu osobnej povahy
(1) Kto poruší dôvernosť neverejne prednesených slov alebo iného prejavu osobnej povahy tým, že ho neoprávnene zachytí záznamovým zariadením a takto zhotovený záznam sprístupní tretej osobe alebo ho iným spôsobom použije a inému tým spôsobí vážnu ujmu na právach, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.
(2) Odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) ako člen organizovanej skupiny,
b) a spôsobí takým činom značnú škodu, alebo
c) s úmyslom získať pre seba alebo iného značný prospech.
(3) Odňatím slobody na šesť mesiacov až päť rokov sa páchateľ potrestá, ak
a) spácha čin uvedený v odseku 1 ako verejný činiteľ,
b) spôsobí takým činom škodu veľkého rozsahu, alebo
c) spácha taký čin s úmyslom získať pre seba alebo pre iného prospech veľkého rozsahu.
Sepiroth napísal:povedz to preboha fotropvi, ja som mal podobné ťahanice a povedal som ocovi, fizlov sme netahali nič, iba im dal poriadne na papulu a pohovoril si s ich rodinami. Ale stáva sa že rodičia takýchto grazlov su ešte väčší grázli-neboj sa volať políciu. Ja keď mi aj hrozí bitka, že je niekto v nenormálnej presile a schyľuje sa k niečomu-volám na 158. Su povinný prisť ti pomôcť keď povieš, že si v ohrození.
nechápem, čo sa ľudia tak hanbia alebo boja alebo nvm čo obrátiť sa na políciu, veď tá tu je od toho aby nás chránila.
rozoberate tu dôkazy a čojaviem čo, pritom je to uplne primitívny (sorry za výraz) problém. Jasné, však aj ak zavoláš fizlov a povieš im to, oni si často takých grázlikov radi podajú. Nemusia niekedy robiť ani žiadne zápisy, nič. uplne stačí, že pridu páni v uniformách a prehodia s nimi, prípadne rodičmi pár slov, stačí jedna-dve vyhrážky z ktorých aj tak nikdy nič nebude, ale kohútikom spadnú hrebienky.
boze uz nechapem co tu spamujete a riesite. slova nadomnou su to spravne vychodisko z tejto situacie
Sepiroth napísal:povedz to preboha fotropvi, ja som mal podobné ťahanice a povedal som ocovi, fizlov sme netahali nič, iba im dal poriadne na papulu a pohovoril si s ich rodinami. Ale stáva sa že rodičia takýchto grazlov su ešte väčší grázli-neboj sa volať políciu. Ja keď mi aj hrozí bitka, že je niekto v nenormálnej presile a schyľuje sa k niečomu-volám na 158. Su povinný prisť ti pomôcť keď povieš, že si v ohrození.
nechápem, čo sa ľudia tak hanbia alebo boja alebo nvm čo obrátiť sa na políciu, veď tá tu je od toho aby nás chránila.
rozoberate tu dôkazy a čojaviem čo, pritom je to uplne primitívny (sorry za výraz) problém. Jasné, však aj ak zavoláš fizlov a povieš im to, oni si často takých grázlikov radi podajú. Nemusia niekedy robiť ani žiadne zápisy, nič. uplne stačí, že pridu páni v uniformách a prehodia s nimi, prípadne rodičmi pár slov, stačí jedna-dve vyhrážky z ktorých aj tak nikdy nič nebude, ale kohútikom spadnú hrebienky.
Si to dobre vystihol ..dakujem .. myslim ze toto je asi najlepsie riesenie .. DIk
po prve to povedz doma, po daksie nech sa to dozvedia ich rodia, nech sa to dozvie riaditel skoly ktoru navstevuju a nakoniec neviem co vlastne chces, jasne ze to nahlas na policiu s tym ze chalani ta obmedzuju,sikanuju a pod hrozbou nakladacky chcu od teba peniaze a ak su to fakt taky grazlikovia tak aspon nechod po vonku sam bo aj ked ta sklepu aspon budete viacery a budes mat aspon svedkov
peterkozel napísal:po prve to povedz doma, po daksie nech sa to dozvedia ich rodia, nech sa to dozvie riaditel skoly ktoru navstevuju a nakoniec neviem co vlastne chces, jasne ze to nahlas na policiu s tym ze chalani ta obmedzuju,sikanuju a pod hrozbou nakladacky chcu od teba peniaze a ak su to fakt taky grazlikovia tak aspon nechod po vonku sam bo aj ked ta sklepu aspon budete viacery a budes mat aspon svedkov
Oni sa vyhrazaju ..vies ja niesom niake slaby clovek alebo co ze by som sa nepobil ..ale ja mam rozum na teketo veci a snazim sa to inak vyrieisit ako bitkou ..oni si len tak vytipuju ludi .. ale teraz si myslim ze si vytipovali nespravneho ..
T1mm1nko napísal:Oni sa vyhrazaju ..vies ja niesom niake slaby clovek alebo co ze by som sa nepobil ..ale ja mam rozum na teketo veci a snazim sa to inak vyrieisit ako bitkou ..oni si len tak vytipuju ludi .. ale teraz si myslim ze si vytipovali nespravneho ..
trosku som z teba v p..i, hmm takze mas svaly ci co a nakoniec aj rozum tak co tu potom chces od ludi ked mas rozum a vies to riesit ci co pana boha
peterkozel napísal:trosku som z teba v p..i, hmm takze mas svaly ci co a nakoniec aj rozum tak co tu potom chces od ludi ked mas rozum a vies to riesit ci co pana boha
tak čoho sa potom bojíš keď si do teba začnú tak jednemu poriadne na*eb a hned sa ta zlaknú...poprípade si vybav nejaký boxer,paralizér , sprej do očí...a keď nebudeš stačiť tak utekaj...alebo sa tunak dohodneme že prídu chalani z hojka a dáme im na <>...ja by som hned išiel...ale nie sám
peterkozel napísal:trosku som z teba v p..i, hmm takze mas svaly ci co a nakoniec aj rozum tak co tu potom chces od ludi ked mas rozum a vies to riesit ci co pana boha
Vecsinou si nechavam poradit ..vcera ked som zalozil tuto temu tak som nevedel co mam robit ...vdaka Vam a vasej ochote som dostal rozum ..tak som to myslel ..kebyze viem co robit tak sem nepisem .. chcel som len vedet nazor normalnych ludi
Opak napísal:tak čoho sa potom bojíš keď si do teba začnú tak jednemu poriadne na*eb a hned sa ta zlaknú...poprípade si vybav nejaký boxer,paralizér , sprej do očí...a keď nebudeš stačiť tak utekaj...alebo sa tunak dohodneme že prídu chalani z hojka a dáme im na <>...ja by som hned išiel...ale nie sám
ahaaaa sakra az teraz som zistil ze ide o ciganov, no tak potom tu radu ze treba aby to vedeli ich rodicia a riaditel skoly beriem spat a ries to bud cez policiu ale hmm v tomto pripade by asi bolo lepsie keby si si zohnal nejaku partu a isiel sa im riadne vyhrozit
Fondo napísal:tak nezabudni sa potom ozvať aj ja som zvedavý -zožen si kameramana zvukára štáb a natoč dokument o tom jak to dopadlo
Natocim film o tomto mojom utrpeni :D:..ako 50 cent a Eminem :D: ... bude to kultovy trhak .. takze ked cete byt vo filme dajte mi mena , adresy domov , ucty z bank .. a niako sa dohodneme dik za ochotu tocit film ..lenze ako sa bude volat .. napr. SPALOVAC .. ked chapete co tym myslim
T1mm1nko napísal:Si to dobre vystihol ..dakujem .. myslim ze toto je asi najlepsie riesenie .. DIk
niet za čo, skutočne. potom daj vedieť ako sa to dalej vyvýjalo a ako sa to skončilo, vopred som si 100% istý tvojím víťazstvom a ak budete točiť ten film, rád si zahrám kamaráta-pomstiteľa :D
Sepiroth napísal:niet za čo, skutočne. potom daj vedieť ako sa to dalej vyvýjalo a ako sa to skončilo, vopred som si 100% istý tvojím víťazstvom a ak budete točiť ten film, rád si zahrám kamaráta-pomstiteľa :D
No jasne ! to je samozrejmost ..mozes si aj zahrat mojho brata