Magia
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A co musi ten clovek studovat? Porad mi nejake materialy, tiez by som sa chcel stat magom. A ake su rizika pri ciernej magii?Zaruch napísal:Magia je velmi zlozita vec, a kto sa xce s nou zaoberat musi najprv velmi studovat. Dolezite je najprv ziskat informacie o povode cloveka. A dolezite je obist ciernu magiu, s nou nemat nic spolocne, je to velmi nebezpecne.
-
axxis
Addict
Cokolvek co sa neda vysvetlit fyzikou.Zaruch napísal:axXis - Co si predstavujes pod pojmom magia?
P.S. http://sk.wikipedia.org/wiki/Irónia citaj
aXXis ako som uz povedal, je treba studovat. Existuje plno knih treba ich hladat. Vyykasli sa na knihy takeho nazvu ako ,,Stante sa magom,, ,,Kuzla a magia,, atd. su to nepodstatne veci. To je ako ked nemas ziadne znalosti o autach a hodia ta do dielne a mas ich opravovat, pomyslis si, ze to je dobra blbost. Clovek musi spoznavat postupne a tak sa vypracuje.
Ja sa drzim len dobrych veci t.j. co suvisi s Bohom. Lebo ako vies existuje dobro a zlo, teda Boh a satan. Je nutne sa drzat Boha!!!!!
Takze koneckoncov ti odporucam zacat s Bibliou.
Ja sa drzim len dobrych veci t.j. co suvisi s Bohom. Lebo ako vies existuje dobro a zlo, teda Boh a satan. Je nutne sa drzat Boha!!!!!
Takze koneckoncov ti odporucam zacat s Bibliou.
Pani musim dat veci na spravnu mieru, ja nehovorim o carovnych palickach a lietani na metle, hovorim o zakladnych energiach cloveka. Hovori vam nieco slovo cakra? Uz len to je prietok energie clovekom, ktora sa da rozvijat.
Ale asi som si zmylil nazov fora, alebo ste ho zle nazvali, mali ste ho pomenovat vtipy o magii, kedze si z toho robite taku prdel.
Error
Ale asi som si zmylil nazov fora, alebo ste ho zle nazvali, mali ste ho pomenovat vtipy o magii, kedze si z toho robite taku prdel.
Error
-
axxis
Addict
Pianko vole...tu sa robi prdel z kadecoho. Cez to sa proste musis prenisetZaruch napísal:Pani musim dat veci na spravnu mieru, ja nehovorim o carovnych palickach a lietani na metle, hovorim o zakladnych energiach cloveka. Hovori vam nieco slovo cakra? Uz len to je prietok energie clovekom, ktora sa da rozvijat.
Error
A k tym cakram, tie aj Ivo Benda stale spomina. www.vesmirni-lide.cz tuna
-
mfp
Medium Star
Ivko je klasik... asi pred tyzdnom som ho stretol..skoda ze som sa ponahlal, chcel som odovzdat poozdrav Astarovi SeranoviaxXis napísal:Pianko vole...tu sa robi prdel z kadecoho. Cez to sa proste musis preniset![]()
A k tym cakram, tie aj Ivo Benda stale spomina. www.vesmirni-lide.cz tuna
-
olololwtfomg
Expert
AD. Mr. Benda ... raz som videl jeho prednášku na Televízií turiec a ako som zistil to jeho (IMBECILNÉ) presvedčenie je vlastne len zhrnutie niekoľkých svetových náboženstiev, filozofií + niekoľkých už neexistujúcich a myslím si že taký človek vôbec nie je hodný informácií (príliš moc toho prečítal a má v tom chaos). Je to jeden z ľudí ktorý má občiansky preukaz+volebné právo ale neprávom.
AD. Mágia ...1. Všetko sa dá rozumne vysvetliť dokonca aj mágia napr. niektoré disciplíny kedisy považované za mágiu sa teraz dajú celkom jednoducho vysvetliť (telepatia, hypnóza, telekinéza).
2. nie každý je shopný mágiu správne dostať pod svoju kontrolu a správne ju interpretovať, preto tomu ľudia neveria... no ale predsa aj v takýchto veciach tréning robí majstra
Btw: k tým čakrám si radšej naštudujte jógu. Mr. Benda v tom má trošilinku obrovitánsky chaos
AD. Mágia ...1. Všetko sa dá rozumne vysvetliť dokonca aj mágia napr. niektoré disciplíny kedisy považované za mágiu sa teraz dajú celkom jednoducho vysvetliť (telepatia, hypnóza, telekinéza).
2. nie každý je shopný mágiu správne dostať pod svoju kontrolu a správne ju interpretovať, preto tomu ľudia neveria... no ale predsa aj v takýchto veciach tréning robí majstra
Btw: k tým čakrám si radšej naštudujte jógu. Mr. Benda v tom má trošilinku obrovitánsky chaos