Magia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Zaruch
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Zaruch »

Magia je velmi zlozita vec, a kto sa xce s nou zaoberat musi najprv velmi studovat. Dolezite je najprv ziskat informacie o povode cloveka. A dolezite je obist ciernu magiu, s nou nemat nic spolocne, je to velmi nebezpecne.
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Zaruch napísal:Magia je velmi zlozita vec, a kto sa xce s nou zaoberat musi najprv velmi studovat. Dolezite je najprv ziskat informacie o povode cloveka. A dolezite je obist ciernu magiu, s nou nemat nic spolocne, je to velmi nebezpecne.
A co musi ten clovek studovat? Porad mi nejake materialy, tiez by som sa chcel stat magom. A ake su rizika pri ciernej magii?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Zaruch napísal:Magia je velmi zlozita vec, a kto sa xce s nou zaoberat musi najprv velmi studovat. Dolezite je najprv ziskat informacie o povode cloveka. A dolezite je obist ciernu magiu, s nou nemat nic spolocne, je to velmi nebezpecne.
Ty uz si nepichaj tolko do zily :D
Zaruch
Novice
Novice

axXis - Co si predstavujes pod pojmom magia?
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

magiou sa nezaoberam a ani nebudem a ani nechcem! podla mna prilis nebezpecne veci :x
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Zaruch napísal:axXis - Co si predstavujes pod pojmom magia?
Cokolvek co sa neda vysvetlit fyzikou.

P.S. http://sk.wikipedia.org/wiki/Irónia citaj :smt047
Zaruch
Novice
Novice

aXXis ako som uz povedal, je treba studovat. Existuje plno knih treba ich hladat. Vyykasli sa na knihy takeho nazvu ako ,,Stante sa magom,, ,,Kuzla a magia,, atd. su to nepodstatne veci. To je ako ked nemas ziadne znalosti o autach a hodia ta do dielne a mas ich opravovat, pomyslis si, ze to je dobra blbost. Clovek musi spoznavat postupne a tak sa vypracuje.
Ja sa drzim len dobrych veci t.j. co suvisi s Bohom. Lebo ako vies existuje dobro a zlo, teda Boh a satan. Je nutne sa drzat Boha!!!!!
Takze koneckoncov ti odporucam zacat s Bibliou.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

:D na nicom som sa este nepobavil jak na tejto teme.
Zaruch to bola supa :D Myslim ze by si mal prestat citat Harryho Pottera a vypnut telku na chvilku :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

co vas na tej magii tak fascinuje ze sa tomu chcete "venovat" ?

//aha tak taaak..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:co vas na tej magii tak fascinuje ze sa tomu chcete "venovat" ?
No ja som si z neho robil prdel, ako to berie on tak neviem...a na magii ma teda nefascinuje zhola nic kedze neexistuje...ale ako napisal, precitaj si bibliu a mozno dospejes k pravej podstate magie :o

P.S. WTF biblia? :D
Zaruch
Novice
Novice

Pani musim dat veci na spravnu mieru, ja nehovorim o carovnych palickach a lietani na metle, hovorim o zakladnych energiach cloveka. Hovori vam nieco slovo cakra? Uz len to je prietok energie clovekom, ktora sa da rozvijat.
Ale asi som si zmylil nazov fora, alebo ste ho zle nazvali, mali ste ho pomenovat vtipy o magii, kedze si z toho robite taku prdel.
Error
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Pocul si uz o slove psychoterapia? :lol:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Zaruch napísal:Pani musim dat veci na spravnu mieru, ja nehovorim o carovnych palickach a lietani na metle, hovorim o zakladnych energiach cloveka. Hovori vam nieco slovo cakra? Uz len to je prietok energie clovekom, ktora sa da rozvijat.
Ale asi som si zmylil nazov fora, alebo ste ho zle nazvali, mali ste ho pomenovat vtipy o magii, kedze si z toho robite taku prdel.
Error
Pianko vole...tu sa robi prdel z kadecoho. Cez to sa proste musis preniset :)

A k tym cakram, tie aj Ivo Benda stale spomina. www.vesmirni-lide.cz tuna
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

axXis napísal:Pianko vole...tu sa robi prdel z kadecoho. Cez to sa proste musis preniset :)

A k tym cakram, tie aj Ivo Benda stale spomina. www.vesmirni-lide.cz tuna
Ivko je klasik... asi pred tyzdnom som ho stretol..skoda ze som sa ponahlal, chcel som odovzdat poozdrav Astarovi Seranovi :D
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

AD. Mr. Benda ... raz som videl jeho prednášku na Televízií turiec a ako som zistil to jeho (IMBECILNÉ) presvedčenie je vlastne len zhrnutie niekoľkých svetových náboženstiev, filozofií + niekoľkých už neexistujúcich a myslím si že taký človek vôbec nie je hodný informácií (príliš moc toho prečítal a má v tom chaos). Je to jeden z ľudí ktorý má občiansky preukaz+volebné právo ale neprávom.
AD. Mágia ...1. Všetko sa dá rozumne vysvetliť dokonca aj mágia napr. niektoré disciplíny kedisy považované za mágiu sa teraz dajú celkom jednoducho vysvetliť (telepatia, hypnóza, telekinéza).
2. nie každý je shopný mágiu správne dostať pod svoju kontrolu a správne ju interpretovať, preto tomu ľudia neveria... no ale predsa aj v takýchto veciach tréning robí majstra :P
Btw: k tým čakrám si radšej naštudujte jógu. Mr. Benda v tom má trošilinku obrovitánsky chaos
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Uz si v zivote videl telekinezu? :lol: Veci sa nepohybuju len tak lebo si zmyslis :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Na tomto fore je vsetko mozne, od pohybovania vecami myslou az po inu gravitaciu, ktora sposobuje, ze ludia stoja sikmo :D :D :D
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Zaruch možno pozerá vela anime..
-nepozeráš aj Naruta náhodou :D
Napísať odpoveď