2012 koniec sveta?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo si o tom myslíte?

Verím tomu
97
13%
Neverím tomu
524
68%
Nezaujíma ma to
149
19%

Celkom hlasov: 770

Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

ehm..... vsade? Minimalne z toho ide taky pocit.

@wiki: povedz článok, informáciu, a ja ti na nej nechám vyvesené, že v r. 72 pristáli Rusi na Mesiaci, nafarbili nan cervenu hviezdu a o dva dni nato tam boli zase Amicia pretocili ho odvratenou stranou k nam :roll:

Eritrea: To snad nie, teba by tu bola skoda, jeden z mala normalne rozmyslajucich ludi :wink:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

mne by sa pacilo keby v roku 2012 bol koniec, ale koniec hip hopu :)

lol o com sa tu vlastne bavite?
ste trochu OT
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

2012 * 6. jún Prechod Venuše pred slnečným kotúčom (pozorovateľný iba z Ázie)
* 27. júl až 12. august - Letné olympijské hry, Londýn, Spojené kráľovstvo
*100rokov po vyplávani TITANICu
*tento rok ma vyse 125mil odkazov na googli (Gratulujem)
POMOOOOOC VSETCI TU UMRIEME

:lol: :lol: :lol:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

ja len k tomuto: mystique vravi, ze poniektori verime, ze WTC nebol zruteny kvoli lietadlam. verime tomu, ale preto, lebo to je vedecky podlozene, zatial co volovina o 2012 je tak vedecky podlozena ze az - vypoctamy, ktore si moze vymysliet aj stvorkar z matematiky.
MandB
Novice
Novice

Príspevok od používateľa MandB »

mystique napísal:no asi tak hodnoverne ako ked ti v TV prehlasia ze dvojicky sa zrutili kvoli narazu lietadiel...

Zbytocne diskutovat...
Prečítal som si značnú časť príspevkov a môj názor je ztotožnený s tvojím. Na margo pr: WTC - keď máš k dispozícií info o danej veci z médií (ľudia to považujú za dôverihodný zdroj - aj keď nemajú na to žiadny dôvod) a následne protikladný názor na internete (ľudia ho považujú za stoku nepodložených informácíí) samozrejme berú médiá za smerodatné a internet za konšpiráciu alebo nazvite si to ako chcete.

Ľudský mozog je komplikejšn zariadenie na ktoré ma vplyv (zostručním) všetko čí sú média ovplyvnované alebo nie ? máme rozdielne názory ale zovšeobecnime to na basic stavebnú jednotku spoločnosti -rodinu- máš súrodenca ktorý má rozdielny názor na to pero čo držíš v ruke mama aj otec majú tiež rozdielny názor na to pero? prečo je to tak ???? lebo je . TYM som chcel povedať že súhlasím s tým že média sú smerované tam kde a takým spôsobom aby to bolo vyhovujúce niekomu kto má možnosť ich ovplyvniť.

P.S:: BEZ VETRA SA ANI LISTOK NEPOHNE

Prečo rok 2012? to je jedno či je to ten alebo ten rok ale musíme si priznať a to bez ružových okuliarov ak si vidíme na špičku nosa že sa niečo deje (prepólovanie zeme sa začalo - pre neveriacich mate to potvrdené vami uznávanými mediami) alebo ešte lepším informačným zdrojom a to prírodou vtáctvom prečo to média nelegalizujú nepovedia krutú pravdu? no predsa preto že by nastal celosvetový chaos kôôôôôli tomu že ani jeden jedinec nemá rovnaké zmyslové aj mimozmyslové chápanie rôznorodosť ľudského mozgu je rôznorodá v úvode som písal vplýva naň všetko (magnetické pole, poloha človeka na zemi, IQ, rodina, spoločnosť .....)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ludia este mi vysvetlite o com to prepolovanie akoze je.. ze na severnom pole bude juzny pol? :D no tak si tucniaky vymenia flek s ladovymi medvedami, pozmeni sa literatura zamerana na geografiu a hotovo :D
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

KoCi napísal:ludia este mi vysvetlite o com to prepolovanie akoze je.. ze na severnom pole bude juzny pol? :D no tak si tucniaky vymenia flek s ladovymi medvedami, pozmeni sa literatura zamerana na geografiu a hotovo :D
nooo a este to bude mat za nasledok ze na Vianoce budeme chodit v kratasoch a tricku ...ci sa mylim??? :wink:
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

KoCi napísal:ludia este mi vysvetlite o com to prepolovanie akoze je.. ze na severnom pole bude juzny pol? :D no tak si tucniaky vymenia flek s ladovymi medvedami, pozmeni sa literatura zamerana na geografiu a hotovo :D
to co som vyznacil mas napisane spravne, ale nepredstavuj si to tak, ze Zem spravi nejaky kotul...ostatne je uplne zle :wink: medvede a tucniaky ostanu tak kde su, vlastne vsetko zostane tam kde je, ale orientacia polov bude opacna...v historii uz doslo par krat k prepolovaniu Zeme (naposledy pred cca 780 tis rokmi) a vsetko naznacuje, ze sa to blizi opat, ale tentokrat to moze mat ovela katastrofickejsie nasledky - navigacne systemy by uplne zlyhali vzhladom k tomu, ze by ukazovali tam kde je teraz juh (namiesto severu), nehovoriac o tom, ze severny magneticky pol (miesto kam smeruje rucicka kompasu pokial nie je rusena lokalnym zdrojom) by mal urcite ine suradnice ako teraz...znacne problemy by mala aj letecka doprava a v zrejme aj druzice okolo Zeme...podla najpesimickejsich predpovedi to moze mat za nasledok vyhladenie vacsiny zivota na Zemi lebo by s tym mali problemy aj stahovavi vtaci, velryby a podobne...
tento problem by som nebral az tak na lahku vahu, aj ked tazko predpokladat, ze to bude napr na buduci rok resp v r. 2012...my sa toho mozno uz ani nedozijeme (dufajme)...
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Pokial viem prepolovanie je vedecky dokazane ....ale je to dlhodoby proces ktory sa nekona z dna na den :wink: a preto jeho ucinky ani nepocitujeme
KoCi
Darca
Darca

v pripade ze dojde k onemu prepolovaniu, tak sa az taka katastrofa konat nebude.. Sucasna moderna navigacia uz nefunguje na principe magnetky, a stare navigacie fungujuce na tomto principe jednoducho preznacia ze ukazuju na juh :) Stahovave vtaky sa jednoducho nebudu stahovat do juznych krajin, ale do severnych, avsak stale to budu tie iste lokality. Keby onen proces prepolovania bol fakt zo dna na den, tak tiez si nemyslim zeby doslo k zmenam podmienok meteorologickych, nakolko nedojde k ziadnemu otoceniu zeme, a keby aj, tak sa ocitneme na juznej pologuli v rovnakom pasme ako sme teraz.

.. no a aby som nezabudol - severna korea bude uspesnejsia ako juzna, a USA budu sucastou juznej ameriky :D
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

LOL, ty si asi teraz vysiel ze skolky ze, morske prudy (ktore su vyrazne ovplynovane magnetizmom zeme) a ich vplyv na globalne podnebie a prirodu ti asi nehovoria nic...
KoCi
Darca
Darca

mystique - dik za upozornenie, nechtiac som im zabudol vratit lopatku s kyblikom ktoru este drzim v ruke.. bezim im to vratit a spat.. Bru noc :smt006
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

koniec sveta ? raz pride urcite ? Neviem preco kazdy chce vedied tedy to bude, ked tomu aj tak nebudeme moct zabranit, co keby sme nechali veci trochu na nahodu, nech mame mensie prekvapko :wink:
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Koniec sveta urcite nie v roku 2012............. ale 21.12.2012 bz to malo vypuknut(nieco)....cital som toho dost vela tak viem o com hovorimk....nexce sa mi tu cele vypisovat.....ale som zvedavy :)
boss96
Novice
Novice

LOL

Príspevok od používateľa boss96 »

KOLKO uz takych reci bolo a NIC su to len bajky pre ludi aby mali comu werit podla mna nebude koniec sveta ani o 100-200 roky ............
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

hmm 2012 ... co som si o tom cital a tak... nemyslim si ze nastane koniec sveta v tom zmysle ze bum a nic... skorej si to predstavujem ako nejaku radikalnu zmenu ludstva k horsiemu napr tretiu svetovu ale nieco na ten zmysel... ze sa znicime sami... ked sa na ten svet tak pozeram tak to smeruje do sraciek to je pravda... a verim tomu ze v tom 2012 nastane radikalna zmena (nemyslim nic fantasticke - predstavujem si ako som spominal napr vojnu alebo tak)
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

heh no to su strasne mudrosti co niektory predpokladaju ... ludia predpoladali uz aj pad informacnych systemov v roku 2000 a nic sa nestalo a to sami tieto stroje vytvorili a mai by ich poznat... nieto este hovorit o prirode :D
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Zisti sa ze zeny su najnicivejsou zbranou mimozemskych technologii...a presne v roku 2012 na valentina zanikne svet :cry:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

no ja z toho nemozem ako su tu poniektori sprosti :) (alebo naivni? ;) )
"nieco o tom viem, ale nechce sa mi o tom rozpisovat" - no tak toto nemalo chybu, posuskal ti to nejaky prorok ako Jezis, ci Mohammed ? :roll:
alebo si si to domyslel, ba mozno sa tohto konca zucastnujes? chlapci, pozeranie filmov ako den nezavislosti apod. neprospieva kazdemu... konspiracia nasa svata

// ku karme: k tym argumentom, pozri si predchadzajuce strany,... a uz dajte pokoj mojmu bydlisku ;)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

mate nejake linky na spravy o tom ze zacalo prepolovanie zeme+co to obnasa? A ked uz, tak viacero, nie len jeden a ten by bol z osud.cz
Napísať odpoveď