PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!"
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Praveze ide o to, ze to nieje v ziadnom kontexte (je to uplna veta). Preto to potrebujem prelozit. Videl som takych viet uz viac.piton napísal:To of tam moze asi znamenat viac, zalezi od kontextu, ale povedal by som, ze to bude: "Ohna, vetru a mudrosti"
dalsia taka, ktoru som vide je napr.:
of stone, wind and pillor
Potreboval by som pomoct s prekladom jedneho mailu co mi prisiel bo ja a anglictina nejde dokopy
Tu je moj preklad (neviem ci je spravny)
Kód: Vybrať všetko
Yes, I send clothes abroad (including Slovakia). But first I need to
receive the payment for them and when I get it I send the clothes. Write
me what exactly you would like to buy and I will calculate the cost of
sending it to Slovakia.Kód: Vybrať všetko
áno, posielam oblecenie do zahranicia (vratane Slovenska). Ale ja potrebujem podľa
prijatia platby pre predmet a kedy to ja dostanem ja poslem oblecenie. Napiš
mi aký vlastne ty by si rád kúpil a ja spocitam cenu poslania na Slovensko-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
pls do AJKed som pouzil stranku www.buxtopayments.com tak mi vyslo ze platbu som mal dostat 12.02. takze kedy to bude kedze dnes je uz 19.02 ?
-
DYLYNO
Light Star
When I used page www.buxtopayments.com, so showed that payment had came 12.02. 2008, so when will come, because today is 19.02.2008.Iceman888 napísal:pls do AJ
dufam ze je to dobre...
-
Vesper
Professional
Takže tu máš taký voľný preklad dúfam že pomôže.Jacoolbo napísal:Prepacte je to dost surne =) je to francustina =) bol by som moc rad keby ste mi niekto powedali o co tam ide nemusite doslovny preklad =) je to z knizky z navodu FORD FOCUS C-MAX a ocovi zacala blikat tato Kontrolka a newie co to znamenadakujem
Kontrolka motora
Táto kontrolka sa rozsvieti keď dáte kľúč do zapaľovania a zhasne keď sa spustí motor. Ak zasvieti keď ide motor upozorňuje na chybnú činnosť. Treba to dať čo najskôr skontrolovať odborníkovi a dať vedieť oficiálnym opravárom z Fordu.
Ak bliká počas jazdy, ihneď spomaľte vozidlo. Ak bliká ďalej vyhnite sa prudkému zvyšovaniu rýchlosti a výtačaniu motora do vysokých otáčok a neodkladne nechajte preveriť vozidlo odborníkovi. Treba dať vedieť opravárom z Fordu.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
When i was browsing www.buxtopayments.com it said the payment should be delivered on (pri tej predlozke "on" si nie som isty) 12 of February. Today is 19 of February and i still don't have my payment. When will I get it ?Iceman888 napísal:pls do AJ
Trosku som ti to upravil. Len dylynov preklad tam prosimta neposielaj ..