Ako casto chodite pit...???

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
r2nger
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa r2nger »

do 15 rokov vobec. Od 15 do 19 kazdy piatok diskoteka a kazdy den po skole vzdy na hodinku do baru (nie pit, iba tak posediet s kamaratmi pri kofole, zahrat stolny futbal, biliard...). Teraz mam 20, byvam v podnajme v BA (inak som z LM) a diskoteky(teda aj pitie) stiham raz, maximalne 2x do mesiaca
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Maki napísal:spoluziak tiez do 2. rocnika ani kvapku... a potom ako sa rozpil.... koniec sveta
mam tiez taky pripad v triede, hejne Fabo? ale ivo to ma po mame :lol: :lol:
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

noo mna uz oprestava bavit pit kazdy piatok,,ale tet v poslednom case same take specialne udalosti :D kamosove narodky , navrat z lyziaraka ...

a mam 17nast...mna akurat serie ked vidim v meste ozrate 14tky-15stky jak sa tackaju a robia bordel .. dost smutne :) ja som dufam taky nebbol :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

chrobakos napísal:noo mna uz oprestava bavit pit kazdy piatok,,ale tet v poslednom case same take specialne udalosti :D kamosove narodky , navrat z lyziaraka ...

a mam 17nast...mna akurat serie ked vidim v meste ozrate 14tky-15stky jak sa tackaju a robia bordel .. dost smutne :) ja som dufam taky nebbol :)
bol.a este aj si :lol: (tie hajzle ides malovat so mnou nezabudaj)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

... naposledy vcera po minimalne troch mesiacoch, ani nie vela, ale na lačno a dnes doobeda som striedal stanoviska postel-WC-PC-postel-.. v intervaloch kazdych 5 minut

:smt096
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Vôbec, nevidim v tom ziadny zmysel, mam 18
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

vojtk : Tak to asi budeš jeden z tých štastných čo sa dokážu zabaviť aj bez toho :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

nedostatok osvety .. kto si hrkne 2-3 polky je automaticky bud pankac alebo troska:) a preto tato tema nerobi obraz dobe
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

mirak2 napísal:mam tiez taky pripad v triede, hejne Fabo? ale ivo to ma po mame :lol: :lol:
O tom som pisal asi 3 prispevky nad tebou 8)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

vojtk napísal:Vôbec, nevidim v tom ziadny zmysel, mam 18
presne moj nazor :) k+
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Joxxo napísal:vojtk : Tak to asi budeš jeden z tých štastných čo sa dokážu zabaviť aj bez toho :wink:
ze zabavat :D
poznal som aj ludi nepili/nepiju
a vascinu znich su taky tutkovia...
Nehovorim ze kazdy ...ale byva to tak :)...
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

R1k1nko napísal:ze zabavat :D
nooo ja mam skor pocit ze je to dost naopak :lol: :lol: ale neberiem ti nazor kamo
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

nepijem :D uz dlho a nechyba mi to co mam z toho ? ze bude frajer ked sa ozerem jak svina ? :lol:
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

ja mam 17 a pijem len ked som na chate alebo tak nejak...
a naposledy to bolo na silvestra... ak sa mam ale priznat,trocha som to prehnal :oops:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Flinstone napísal:nepijem :D uz dlho a nechyba mi to co mam z toho ? ze bude frajer ked sa ozerem jak svina ? :lol:
nie kazdy tu ma 18- :roll:
k teme piatky-soboty, ale uz nie tak ako kedysi(to sa podari len parkrat do roku opit sa krasne oldschoolovo)
Teraz vacsinou na cervene vino alebo na par piv, sem-tam sa to zbehne tak, ze skoncim v miestnom disko klube a tam sa polamem ako spagety, ale to vystrajanie potom...
Hej, ja neodsudzujem vas co si nevypijete, tak vy neodsudzujte mna co si sem-tam vypijem.. Nebijem sa, neznasilnujem zeny, nenicim verejny majetok... :wink:
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Každý piatok, sobotu a niekedy aj cez týžden. Jeden čas som chodil každy den na pivo. Samozrejme s kamošmi. Neviem prečo mi každy hovorí pijak :D .
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

R1k1nko napísal:ze zabavat :D
No alebo sa nezabáva ja osobne ked idem na diskoteku alebo co a chcem aj zatancovat tak musim aspon do nálady 8)
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

Myslím že je úplne normálne a patrí to do výchovy alebo do takého vzorca k dospievaniu že si človek niekam sa dne buď už na nejakej oslave a otvorí nejaký ten alkoholický nápoj ktorý ho naplní niečím bezprostredným a výsledok je že tá dotyčná osoba robí samé sprostosti a aj sa nadmieru zabaví. Niekto proste potrebuje niečo aby ho to stimulovalo k lepšej nálade a aj by som povedal že vlastne alkohol spája ľudí ako tak. Keď si skupinka mladých povie že sa v piatok stretnú ony sa chcú predovšetkým stretnúť ale ako zámienku to nazvú že sa ide chľastať do mesta. Je to určitá spájacia metóda v tom veku od 15 do tých 18 rokov a ono to aj vážne ako máme šancu vidieť funguje. Tak neodsudzujte niekoho len z toho svojho zaujatého pohľadu. Možno si poviete dalo by sa to aj bez toho no ale nedá sa to!! Aspoň z veľkej väčšiny nie. A ja sám osobne som mal teraz veľké príležitosti na rôzne narodeninové oslavy a teta to viete že som si to aj poriadne užíval. Viete možno to človek pochopí až neskôr že načo som vlastne píjaval ale v srdci zostanú navždy pekné spomienky na ten alebo henten piatok kedy sme to prehnali kedy sme robili to či hento. Proste život je na tejto zemi len jeden a treba ho predovšetkým žiť ako ide a ako si ho namanipulujeme my to je na našom rozhodnutí a rozvahe. Ja som to v poslednom čase mierne prehnal ale myslím že som si úctu zachoval :D a tie piatkové hokeje kedy zo super náladou sme frčali do super krčmičky a predebatovali hodiny o tom či hentom hráčovi.....Je to proste určitý spôsob relaxu....Ale potom vďačím práve takým ľuďom ako je náš Mirko ktorý poctivo nás nasmerovali alebo priamo odviedli domov. To sú ozajstný hrdinovia ozajstný kamaráti. Z blížiacim sa play off a našim dobrým počínaním v hokeji už ideme rezervovať miesta do jedného pohostinstva na piatok. Ak ten súper bude práve Poprad už zajtra idem obiednávat miesta no ale všetko sa ukáže až na zajtrajšom stretnutí ......A trochu som odbočil.
Zhrniem to tak neodsudzujte dnešnú mládež za to čo robia robia to len kvôli jednej veci a to kvoli stretávaniam a priateľstvu a za to ich odsúdiť nemôžeme.
Myslím že som začnem viac prispievat ste tu fakt dobrý myslitelia :wink:
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

raz za pol roka 8) , mam takmer 18
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

obcas 1-2pivka sa nerataju, popripade ak niekto oslavuje ale to len do nalady :wink: kamosi ma stale tahaju niekam alebo kupit flasku, ako uz niektory pisali nevidim v tom zmysel a su to vyhodene peniaze, radsej sa budem zabavat na ozratych kamosoch, ako keby sa mali oni na mne :)
Napísať odpoveď