Ako casto chodite pit...???
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
bol.a este aj sichrobakos napísal:noo mna uz oprestava bavit pit kazdy piatok,,ale tet v poslednom case same take specialne udalostikamosove narodky , navrat z lyziaraka ...
a mam 17nast...mna akurat serie ked vidim v meste ozrate 14tky-15stky jak sa tackaju a robia bordel .. dost smutneja som dufam taky nebbol
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
nie kazdy tu ma 18-Flinstone napísal:nepijemuz dlho a nechyba mi to co mam z toho ? ze bude frajer ked sa ozerem jak svina ?
k teme piatky-soboty, ale uz nie tak ako kedysi(to sa podari len parkrat do roku opit sa krasne oldschoolovo)
Teraz vacsinou na cervene vino alebo na par piv, sem-tam sa to zbehne tak, ze skoncim v miestnom disko klube a tam sa polamem ako spagety, ale to vystrajanie potom...
Hej, ja neodsudzujem vas co si nevypijete, tak vy neodsudzujte mna co si sem-tam vypijem.. Nebijem sa, neznasilnujem zeny, nenicim verejny majetok...
-
Homer J Simpson
Medium Star
Myslím že je úplne normálne a patrí to do výchovy alebo do takého vzorca k dospievaniu že si človek niekam sa dne buď už na nejakej oslave a otvorí nejaký ten alkoholický nápoj ktorý ho naplní niečím bezprostredným a výsledok je že tá dotyčná osoba robí samé sprostosti a aj sa nadmieru zabaví. Niekto proste potrebuje niečo aby ho to stimulovalo k lepšej nálade a aj by som povedal že vlastne alkohol spája ľudí ako tak. Keď si skupinka mladých povie že sa v piatok stretnú ony sa chcú predovšetkým stretnúť ale ako zámienku to nazvú že sa ide chľastať do mesta. Je to určitá spájacia metóda v tom veku od 15 do tých 18 rokov a ono to aj vážne ako máme šancu vidieť funguje. Tak neodsudzujte niekoho len z toho svojho zaujatého pohľadu. Možno si poviete dalo by sa to aj bez toho no ale nedá sa to!! Aspoň z veľkej väčšiny nie. A ja sám osobne som mal teraz veľké príležitosti na rôzne narodeninové oslavy a teta to viete že som si to aj poriadne užíval. Viete možno to človek pochopí až neskôr že načo som vlastne píjaval ale v srdci zostanú navždy pekné spomienky na ten alebo henten piatok kedy sme to prehnali kedy sme robili to či hento. Proste život je na tejto zemi len jeden a treba ho predovšetkým žiť ako ide a ako si ho namanipulujeme my to je na našom rozhodnutí a rozvahe. Ja som to v poslednom čase mierne prehnal ale myslím že som si úctu zachoval
a tie piatkové hokeje kedy zo super náladou sme frčali do super krčmičky a predebatovali hodiny o tom či hentom hráčovi.....Je to proste určitý spôsob relaxu....Ale potom vďačím práve takým ľuďom ako je náš Mirko ktorý poctivo nás nasmerovali alebo priamo odviedli domov. To sú ozajstný hrdinovia ozajstný kamaráti. Z blížiacim sa play off a našim dobrým počínaním v hokeji už ideme rezervovať miesta do jedného pohostinstva na piatok. Ak ten súper bude práve Poprad už zajtra idem obiednávat miesta no ale všetko sa ukáže až na zajtrajšom stretnutí ......A trochu som odbočil.
Zhrniem to tak neodsudzujte dnešnú mládež za to čo robia robia to len kvôli jednej veci a to kvoli stretávaniam a priateľstvu a za to ich odsúdiť nemôžeme.
Myslím že som začnem viac prispievat ste tu fakt dobrý myslitelia
Zhrniem to tak neodsudzujte dnešnú mládež za to čo robia robia to len kvôli jednej veci a to kvoli stretávaniam a priateľstvu a za to ich odsúdiť nemôžeme.
Myslím že som začnem viac prispievat ste tu fakt dobrý myslitelia