Gaya Internet MT,ZA
Narabaj miernejsie s takymito vyrazmi. Ak niekto predava zdielane linky, nemoze ich nechat, aby boli vytazene na 100% cely den. Vzdy existuje urcita forma FUP, aj ked to ISP verejne nedeklaruje. Pokial je agregacia 1:10 a pripada najviac jeden stahovac na 10 zakaznikov, ktori net pouzivaju prilezitostne, da sa to este vydrzat. Ale aj tak si clovek poloi otazku, preco by sa tych 10 ludi malo tomu stahovacovi skladat.peterha napísal:to je v ****, teraz prisli postou od Wcomu nove podmienky od 15. februara - ziadne P2P siete nebudu podporovane, a FUP na 1,5GB denne, tak kde je doriti ten neobmedzeny net ktory som si kupoval? su to zlodeji
Zdravim
premyslam nad optikou od gayi a teda mam par otazok na tych co ju uz maju:
Aka je agregacia (ak nejaka je v optike)?
co sa stane po precerpani dat v ramci FUP (vypnu net, znizia rychlost?)
Ake je pokrytie optikou lebo mapa na ich stranke nefunguje (zaujimaju ma vrutky a zaturcie, panelaky)
Aka je stabilita sluzieb a vypadky, lebo na wifi vsetci nadavaju tak ma zaujima ako je to v ramci optiky?
Ako dlho sa caka na pripojenie?
Ake mate rychlosti v porovnani s cennikovymi udajmi?
Ake je pokrytie optikou lebo mapa na ich stranke nefunguje (zaujimaju ma vrutky a zaturcie, panelaky)
Aka je stabilita sluzieb a vypadky, lebo na wifi vsetci nadavaju tak ma zaujima ako je to v ramci optiky?
na vacsinu otazok ti neodpoviem,ale ked som mal gaya-u,tak servis sluzieb stal za velke h...o,,nie som sam,,podobne skusenosti mal aj svagor, bratranec, atd...v sucasnosti sme uz nastastie gaya-freejohnny-5 napísal:Zdravim
-
skurud-hay
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tu ľudia asi ešte nepochopili že gaya je najvačšia p... na svete,,,, mal som a bolo to otrasné,, vymenil som a je to geniálne. Takže len vrelo odporúčam zbavte sa gaye

Neboj ani nikdy nenatiahnuLubosZ napísal:vilko: nie som na optike, u nas este nieje natiahnutaA neviem kedy bude. A tak rad by som si dal ten 20 mbit.
-
skurud-hay
Expert
-
skurud-hay
Expert
Fibernet v Martine bude. Zo strany urcitych nemenovanych subjektov to bolo zdrzovane, ale ono sa uz nejak vynasli. Presny termin neviem.
V prvej fazi je plan krajske mesta + Prievidza + Martin. To cini 10 najvacsich miest.vilko napísal:a preco nie? ked investuju v prievidzi,ktora je v porovnani s Martinom dedina...
nemenovane subjekty ktorych volebna stranka na primatorske kreslo bola hostovana na nemenovanom servery nemenovaneho poskytovatela internetu? fu(c)k,,dnes je coraz tazsie napisat vetu tak,aby vas v Martine niekto nezazalovalRobert napísal:Fibernet v Martine bude. Zo strany urcitych nemenovanych subjektov to bolo zdrzovane, ale ono sa uz nejak vynasli. Presny termin neviem.
V prvej fazi je plan krajske mesta + Prievidza + Martin. To cini 10 najvacsich miest.
Mam od GAYA mikrovlnne pripojenie 768/256. Ako je to v sieti GAYA asi normalne, kvalita pripojenia dost kolise. Pripojenie mam realizovane 15 dB antenou a access pointom Wline 3000G v pasme 2,4 GHz.
Zevraj GAYA teraz montuje zariadenia znacky Motorola Canopy (v pasme 5,4 GHz), ktore by mali zabezpecovat ovela kvalitnejsie pripojenie ako klasicke riesenie (antena+access point v 2,4 GHz).
Ak mate niekto realizovane WiFi pripojenie v GAYA cez zariadenie Motorola Canopy, mozete prosim napisat vase skusenosti?
Zevraj GAYA teraz montuje zariadenia znacky Motorola Canopy (v pasme 5,4 GHz), ktore by mali zabezpecovat ovela kvalitnejsie pripojenie ako klasicke riesenie (antena+access point v 2,4 GHz).
Ak mate niekto realizovane WiFi pripojenie v GAYA cez zariadenie Motorola Canopy, mozete prosim napisat vase skusenosti?
torrenty z free trackerov
Nejdu mi tahat torrenty z free trackerov. Verte mi skusal som ich dost. Z TL mi to ide plnou rychlostou. Pred 2-3 mesiacmi (uz si presne nepamatam) mi sli tahat aj z free trackerov ked som si zapol kodovanie paketov. Mam MWA 512/256 takze obmedzene p2p. Prosim Vas, poradte nieco. Diki moc.
P.S.: Hladanie som pouzil, bohuzial bez vysledne.
P.S.: Hladanie som pouzil, bohuzial bez vysledne.