enter00 napísal:dosiahnute na trhu, nie pridelene statom/autoritou.
mas chory postoj, bojujme proti najvacsiemu, pritom sa stavim, ze win pouzivas. ak by nebolo MS, pocitace dnes su u hodne zaostalejsie a nie su pre ludi, ale pre geekov.
P.S. Ak spocitam, licencie MS softu co vlastnim/me presahuju milion korun.
necital som celu diskusiu tak ma ospravedlnte ak sa budem nejak opakovat ale ja zastavam kazdu pokutu ktoru microsoft dostane..
uz len z principu..
je pravda z emo pouzivam, pretoze je najrozsirenejsi, ale spravanie microsoftu ma stve..
podla informacii ktore vyplavali na povrch ich politika spocivala v kopirovani.. v minulosti skupoval microsoft nadejne alternativy windowsu od malych firiem, ktore sa nemohli inak uzivit, ako predat na ne prava, a potom ich pretvoril na uzasne nove windowsy.. cital som to uz davnejsie ale verim tomu..
a v sucastnosti som bol dost znechuteny, ked som zistil ze Vistu automaticky pridavaju k PC.. samozrejme si za nu zaplatime, aj ked ju nechceme.. to by az tak neprekazalo, ale to ze sa predavaju aj PC bez OS pricom sa na ne neda nijaky iny OS ako vista nainstalovat !!!!
osobne mam radsej XP, a aj ked ho mam originalku, tak si ho nemozem nahodit?
urcite sa to da obist ale normalny uzivatel akych je na svete vacsina, sa na to radsej vykasle a da si tam tu vistu..
a tomu hovorim zneuzivanie postavenia na trhu..
ASUS napriklad stiahol zo svojho webu vsetky ovladace na XP, cize len podporuje vistu.. a nemyslim ze by to ASUS urobil len tak, bez "pomoci" microsoftu.. umelo sa na nas zo vsetkych stran tlaci VISTA, ktora je "novinka" pricom z mojho pohladu je tam len nahadzanych plno zbytocnych serepeticek..