Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tomek00
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomek00 »

napriklad ked si das A uroveň a chces sa hlasit (ako napr. ja) na Univerzitu sv. Cyrila a Metoda kde beru bez prijimaciek, tak ked si len zadas A uroveň tak budes mat o 10 viac... co je z celkoveho poctu celkom dost.. a pritom nezalezi na znamke

na EF UMB odpustia prijimacky tym ktori:
vykonali mat. skusku zo stanoveneho poctu predmetov na urovni A a v kazdom predmete marutitnej skusky boli klasifikovany stupňom prospechu vyborny... tak by som to len vyskusal .. ved na maturach niekedy prizmuria ocko niekedy aj obe.. tak za pokus to stoji.. :idea:

... toto som len dal priklady skôl kde sa hlasim ja a preco bolo pre mňa uzitocnejsie dat si uroveň A, a pritom nie som zo ziadneho predmetu talent a kludne by som si dal B-cko keby som toto nevedel..
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ked mas skolu ze ma v podmienkach prijatia bez prijimaciek napr ze zmaturujes na A tak jasne, ale ked ja to na ziadnej nemam tak je to zbytocnost... nemyslis?
tomek00
Light Professional
Light Professional

Maki napísal:ked mas skolu ze ma v podmienkach prijatia bez prijimaciek napr ze zmaturujes na A tak jasne, ale ked ja to na ziadnej nemam tak je to zbytocnost... nemyslis?
pravdaze.. ale ked potom skole nezalezi ako zmaturujes.. aj tak by som si dal A :lol:
ale to uz je na rozhodnuti dotycnej osoby..
bavime sa tu o maturite pritom sme este nezvladli pisomne, no prajem nam vela stastia 8)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

tomek00 napísal:bavime sa tu o maturite pritom sme este nezvladli pisomne, no prajem nam vela stastia 8)
toto napadlo aj man :D este pisomne nas cakaju :) drzim vam palce decka, dufam, ze to zvladneme :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

nebojte chalani... ked som si robil z maturit doteraz zachod=> sral som na ne tak mozem pokracovat a nejak to zmakneme ;) HF GL :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

axXis napísal:Nieje pravda. A uroven ma daleko tazsi monitor a na ustnej casti ma viac o ucivo stvrteho rocnika, ktore v B urovni uplne vypada...
Dalsia vec je taka, ze napr. Ceske skoly vobec neberu do uvahy ci mas A alebo B...
nam profak hovoril ze na ustnej casti na becku musis vediet sypat a na acku je to skor dialog medzi profakom a studentom a hlavne na acku treba vediet argumentovat ..na becku len robit
ja mam acko, vzhladom k tomu ze som na matematickom gympli tak nijako extra nestresujem, vacsina veci mi ide sama a od ruky...

pomaly by som mohol vytiahnut tie testy z minulych rokov z matiky co som dostal na prazdniny na precivcenie a potom sa mozno pochvalim :lol: :oops: 8)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Maki a tomek... Ja som si zapísal MAT A (btw KGŠM) a na školách sa mi to nezohľadnuje ale vybral som ti tak z prozaického dôvodu, aby som bol motivovaný sa viac učiť na prijímačky, pretože na maturitu sa fakt môžem vysrať o tú vôbec nejde (neviem si predstaviť idiota ktorý by nezmaturoval), ale dostať sa na výšku je väčší problém a tiež je to trošku podstatnejšia záležitosť.
tomek00
Light Professional
Light Professional

hej je to vacsi problem, najlepsie je ze niektori su uz teraz prijati, napr. spoluziacka ktora mala skusky v januari uz vie vysledky a je prijata.. ja byt na jej mieste by som bol taky stastny ako blcha....

no a otazka do plena: zacal sa niekto nejak velmi pripravovat na pisomne? pripadne na ustne? :)
lebo ja som si robil len par testov, hromadne som si opakovat nejak nezacal este :wink:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

tomek00 napísal:no a otazka do plena: zacal sa niekto nejak velmi pripravovat na pisomne? pripadne na ustne? :)
lebo ja som si robil len par testov, hromadne som si opakovat nejak nezacal este :wink:
Tak ja si dnes zajtra prebehnem vsetky testy a v tom v com este nie som doma, si poriane zopaknem.. :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Vesper napísal:(neviem si predstaviť idiota ktorý by nezmaturoval)
poznam ludi ktori neboli pripusteni k mature a to je ta horsia varianta lebo maturu mozes opakovat az o rok
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

No tak pisomne su uz skoro tu...
Angliny sa nebojim, to sme zrovna dnes robili maturitu A vlanajsiu a mal som 93% asi, co je v pohode+sloh sa dajako zlepi, to nebude problem.

A SJ tak to som zvedavy, vcelku sa toho testu aj bojim. A vlastne aj slohu. No uvidime, daco sa poucim cez vikend a dajako tych 33% spravim minimalne...teda chcel by som viac no som zvedavy.

Inak dnes nam vravela slovencinarka, inak zastupkyna riaditela, ze tento rok na ustnych maturitach nebdue vobec mozne mat kartotecne listky a ze to nie je len na nasje skole aleob tak, ale plati to vsade...viete o tom nieco? Bo co mi vraveli kamosi co uz maturovali, kartotecne boli vzdy ta najlepsia zachrana a ak ta nebude...
turtlak69
Guru
Guru

my sme nikdy nic take na nasej skole nemali a asi ani mat nebudeme. prvykrat vidim nieco take, ze sa da vobec niekde pouzit dokonca.
btw taky maly prepocet:
mame priblizne 30 maturitnych otazok. ku kazdej mame cca 3 autorov (niekde 5, niekde 2 ako kedy). kazdy autor napisal aspon jedno dielo, ktore treba vediet obkecat. to mame teda 90 diel. v kazdom jednom diele vystupuju cca 3 postavy, ktore tiez treba aj vediet (mena) a vediet o nich rozpravat, cize opisat ich charakter. to uz mam 270 postav. cize sumar je tak priblizne 90 diel s 270 postavami. a k tomu samozrejme kadejake pomery spolocenske, historicke, bla bla bla. a tak ma napada... NAC MI TO KEDY BUDE??? pripada mi to neskutocne zbytocne, ze sa na maj budem musiet ucit tieto bludy a nemozem ten cas venovat na ucenie sa na odbor (co by som mozno aj niekedy vyuzil)... to len taky vykrik do tmy...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

noo inak ludia, nikto tu nema nejake take ze skusobne testy aj s moznostou vyhodnotenia ? .. zaujimala by ma hlavne slovencina, lebo tej sa bojim jako cert kriza ! ...
turtlak69
Guru
Guru

statpedu.sk a najdi si pilotny monitoring :) ja som ho dal na 75%
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Nemá niekto náhodou doma správne odpovede z testu SJ 2007 úroveň B kod testu:3084 :?: , dostali sme ho v škole žiaľ bez odpovedí a teda si nemam ako overiť či som riešil správne alebo nesprávne, vopred vdaka :wink:
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

No ja tiež maturujem už o chvíľku... najviac sa bojím asi ústnych zo sloviny...
a idem maturovať z Sj, Nj, a odborné predmety ako Ekonomika, účtovníctvo a inf v jednom....a Mechanizácia poľnohospodárstva...
Z mechanizácie som robila maturitnú prácu, ktorú mám 31.marca odovzdať, a potom mi povedia či pôjdem len obhajovať túto moju vyprac. prácu, alebo si napíšem 6hodinový príklad z účtovnícta, ktorý obsahuje: súvahu,súvzťažnosti, a konečné účty súvahové..... :( nuž mám sa na čo tešiť.. ale tak verím že zvládneme to všetci, ved ked sa spätne pozriem kto má všetko maturitu.... tak dúfam že dám aj ja :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

sakra uz nabuduci tyzden to zacina :?
May The Force By With You ja sa odzajtra zacinam :book: - :lol:
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

chalani a dievcence, nestresujte sa, pohodicka, pisomna maturita je fakt formalita. Iba fakt imbecil by to nespravil.
Robil som si testy: SJ-90% M-85% NJ-80% a to bez nejakeho opakovania. Proste pohodicka.zbytocne sa stresujete. Pred pisomnymi respekt nemam, mam respekt akurat z ustnej matury zo sloviny. Tam mam dost velky respekt. Ale verim si, je dolezite si verit a nestracat nadej ;) drzim nam vsetkym palce :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ak hľadáte testy tak netreba dávať otázky ale rovno choďte na stránku Slovenského pedofilného ústavu www.statpedu.sk.
Ináč z písomných nie som nejak v strese lebo podľa minuloročných testov to nebude problém. AJ úplne ako nič, MAT hop alebo trop a SJ sa mi páči že písomná nie je o naučených vedomostiach ale o zdravom rozume. Akurát ma trochu serie že maturita z FRJ je až tak nepochopiteľne neskoro (27.3.) :roll:
Napísať odpoveď