no to by ma zaujimalo ako by si mi zdovodnil to, ze si specialny rank nezasluzim. travit tolko casu na tomto trapnom fore, ved to je na medailumastermind napísal:kazdy kto si na tomto fore zasluzi specialny rank ma ho. ak sa najde niekto kto si mysli ze si ten specialny rank zasluzi, nech napise a my mu vysvetlime preco si ho nezasluzi...
Co by ste privitali nove na fore???
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
-
Sagittarius
Guru
-
audiotrack
VIP
-
krija
VIP
zelovoc pisal o case, nie o pocte prispevkovaudiotrack napísal:preto si king
ale k veci. po case predkladam navrh. tyka sa karmy a jej udelovania. ak tu uz odznel, tak sa vopred ospravedlnujem a moze nasledovat DEL, ale len po ten kruh s tym vyplazenym jazykom
-
audiotrack
VIP
daj si do záložiek: http://www.hojko.com/groupcp.php?g=8Drago napísal:Mam taky navrh na kozmeticku upravu![]()
Ked som na obsahu fora, dole v tabulke Kto je pritomny sa neda kliknut na Site Admin, Moderátor, atd. Niekedy ked hladam nieco o modoch, alebo o VIPoch, tak vzdy musim ist cez Hladat. Tusim, ze na lamkach to funguje.
Ak je to blbost, tak to nechajte tak
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
nedalo by sa nejak spravit aby extremne dlhe linky "nenatahovali" forum do sirky (t.j. aby sa nemusel skrolovat)...napr tento post - sice v tomto konkretnom to nie je az tak vidiet, ale stretol som sa aj s takymi situaciami, ze niekto poslal dlhy link, dalsi mu na to odpovedal a ten jeho text tiez siahal za okraje kedze bol cely topic roztiahnuty - cize bolo treba na kazdom riadku skrolovat...pokusim sa to najst...
Prave pre taketo pripady je tu povoleny Bbcode konkretne funkcia URL. Len zial, niektory to nevedia, resp. nie su ochotny si pozriet FAQ, kde by to nasli. http://www.hojko.com/faq.php#20konyk87 napísal:nedalo by sa nejak spravit aby extremne dlhe linky "nenatahovali" forum do sirky (t.j. aby sa nemusel skrolovat)...napr tento post - sice v tomto konkretnom to nie je az tak vidiet, ale stretol som sa aj s takymi situaciami, ze niekto poslal dlhy link, dalsi mu na to odpovedal a ten jeho text tiez siahal za okraje kedze bol cely topic roztiahnuty - cize bolo treba na kazdom riadku skrolovat...pokusim sa to najst...
neviem ci sa to tu uz neriesilo a ci to vobec ide spravit ale dost by mi to (urcite ja inym) pomohlo...ked dam search na nejaku vec co hladam tak sa stava ze mi to hodi topic kde je napr 50 stran...no a potom sa mozem cez tych 50 stran preklikavat az k tomu konkretnemu co hladam a je vyznacene cervenou...nedalo by sa to nejako zlahcit ? snad ste ma pochopili...