Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mastermind napísal:kazdy kto si na tomto fore zasluzi specialny rank ma ho. ak sa najde niekto kto si mysli ze si ten specialny rank zasluzi, nech napise a my mu vysvetlime preco si ho nezasluzi...
no to by ma zaujimalo ako by si mi zdovodnil to, ze si specialny rank nezasluzim. travit tolko casu na tomto trapnom fore, ved to je na medailu :P
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

zelovoc napísal:no to by ma zaujimalo ako by si mi zdovodnil to, ze si specialny rank nezasluzim. travit tolko casu na tomto trapnom fore, ved to je na medailu :P
Ale zase nikto ti tu nekáže byť. :D :P
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

zelovoc napísal:no to by ma zaujimalo ako by si mi zdovodnil to, ze si specialny rank nezasluzim. travit tolko casu na tomto trapnom fore, ved to je na medailu :P
preto si king
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

audiotrack napísal:preto si king
zelovoc pisal o case, nie o pocte prispevkov :P .
ale k veci. po case predkladam navrh. tyka sa karmy a jej udelovania. ak tu uz odznel, tak sa vopred ospravedlnujem a moze nasledovat DEL, ale len po ten kruh s tym vyplazenym jazykom :wink: (vlastne si spominam, ze nieco v tom duchu sa tu riesilo). patrim medzi tych co s rozdavanim karmy trosku setria (cau, chrono), ale povazujem za dost obmedzujuce ak nemozem ohodnotit 2x (a viac) po sebe toho isteho usera, tym podporovat rozdavanie karmy kadekomu. preto by som navrhoval zavedenie casoveho obmedzenia na udelenie karmy (jeden mesiac?).
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Casove obmedzenie medzi dvoma hodnoteniami toho iste uzivatela tu uz je.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Mam taky navrh na kozmeticku upravu :)

Ked som na obsahu fora, dole v tabulke Kto je pritomny sa neda kliknut na Site Admin, Moderátor, atd. Niekedy ked hladam nieco o modoch, alebo o VIPoch, tak vzdy musim ist cez Hladat. Tusim, ze na lamkach to funguje.

Ak je to blbost, tak to nechajte tak
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

2 t0m4s3: ok beriem, ale napr. 19 Nov 2007, 18:55 a aj tak mi vyhodi spravu: "Musíte najprv ohodnotiť iných užívateľov" (to je uz viac ako 3 mesiace) :roll: z toho mi vyplyva, ze toto obmedzenie je "nadradene" nad to casove :wink:.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Drago napísal:Mam taky navrh na kozmeticku upravu :)

Ked som na obsahu fora, dole v tabulke Kto je pritomny sa neda kliknut na Site Admin, Moderátor, atd. Niekedy ked hladam nieco o modoch, alebo o VIPoch, tak vzdy musim ist cez Hladat. Tusim, ze na lamkach to funguje.

Ak je to blbost, tak to nechajte tak
daj si do záložiek: http://www.hojko.com/groupcp.php?g=8
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Táto skupina je skrytá, nemôžete vidieť zoznam ich členov
:wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

audio: myslim,ze to mu velmi nehelpne ked je ta skupina skryta... ale inak toto by som si rad kukol aj ja - ze kto je kde.... kto je vip, kto darca.. a tak
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Uz je to povolene, mozte sa schuti vynadivat :-D

krija > ano, je nadradene a tak to aj ostane

edit: tak ti co sa nestihli pozrie smola, skupinu som dal opat ako skrytu, pretoze to narusovalo vzhlad fora.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

nedalo by sa nejak spravit aby extremne dlhe linky "nenatahovali" forum do sirky (t.j. aby sa nemusel skrolovat)...napr tento post - sice v tomto konkretnom to nie je az tak vidiet, ale stretol som sa aj s takymi situaciami, ze niekto poslal dlhy link, dalsi mu na to odpovedal a ten jeho text tiez siahal za okraje kedze bol cely topic roztiahnuty - cize bolo treba na kazdom riadku skrolovat...pokusim sa to najst...
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

konyk87 napísal:nedalo by sa nejak spravit aby extremne dlhe linky "nenatahovali" forum do sirky (t.j. aby sa nemusel skrolovat)...napr tento post - sice v tomto konkretnom to nie je az tak vidiet, ale stretol som sa aj s takymi situaciami, ze niekto poslal dlhy link, dalsi mu na to odpovedal a ten jeho text tiez siahal za okraje kedze bol cely topic roztiahnuty - cize bolo treba na kazdom riadku skrolovat...pokusim sa to najst...
Prave pre taketo pripady je tu povoleny Bbcode konkretne funkcia URL. Len zial, niektory to nevedia, resp. nie su ochotny si pozriet FAQ, kde by to nasli. http://www.hojko.com/faq.php#20
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Problém je, že nie sk každým linkom si to poradí (ak link obsahuje niektoré znaky, tak to prestane fungovať).
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

chrono napísal:Problém je, že nie sk každým linkom si to poradí (stačí napr. znak _ a už to nefunguje).
To mas pravdu, mne napr. to nefunguje s odkazmi na wiki. Tak uz mlcim :D Ale v mnohych pripadoch by sa to dalo vyuzit.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

V takom pripade treba link otvorit vo firefoxe, ktory nestandardne znaky "prelozi" na hexakody.
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

neviem ci sa to tu uz neriesilo a ci to vobec ide spravit ale dost by mi to (urcite ja inym) pomohlo...ked dam search na nejaku vec co hladam tak sa stava ze mi to hodi topic kde je napr 50 stran...no a potom sa mozem cez tych 50 stran preklikavat az k tomu konkretnemu co hladam a je vyznacene cervenou...nedalo by sa to nejako zlahcit ? snad ste ma pochopili...
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

a preco potom nevyhladavas len v prispevkoch? ;)
Prílohy
untitled.JPG
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

lebo som lama :D diki... :oops:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

trochu som si tak vsimal poslednu dobu a nebolo by dobre premenovat Bydlisko na nieco ako Info?...viac ludi vratane mna tam ma aj tak napisane nieco ine a aj ked si tam clovek napise BA tak snad kazdy pochopi ze to nebudu jeho oblubene vitaminy ;)
Prílohy
pic.JPG
Zamknuté