Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

pri slohu je hranica 25% myslim, ale to uz neviem potom ako je, ak by si nespravil ani EČ ani PFIČ... ale to uz by si musel byt vazne vymeteny - ved nejake rozpravanie musis zbuchat, pripadne uvahu aj keby sa neviem co dialo
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

neviem preco ale az teraz som objavil tuto temu...ako som tak cital niektore prispevky vacsina maturantov je na tom tak ako ja....robim si peknu nedelu :D :D

utorok sa blizi a ja mam stale veget...uvidime ako to dopadne...

v SJL nevidim problem - sloh pohodička a test, no nejak to natipujem hádam...

horšie to uz bude asi v stredu z ANJ - test bude tazky a ten sloh, neviem...ak daju obchodny list tak to bude dost krute ale ak nie tak sa tesim na stredajsie poobedie a posedenie v nasej oblubenej krcme Stefanec :)

:!: ak som porusil zákon, ze robim reklamu prostrednictvom medii tak sorry :lol: :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Testami na anglictine sa strasi bezne... ale fakticky poznam cloveka ktory anglictinu totalne ignoroval cele 4 roky s tym ze ajtak maturuje z nemciny a spravil na 67%, tým sa netráp.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

no ja neviem ucim sa ako pako uz mam tretiu kavu v sebe mam dojem ze dnes tak skoro nezalahnem zajtra sa chcem vyspat
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja som sa dnes abvil s kamaratkou, ze ci sa teda uci na maturu...a ona, ze velmi velmi chce ale zatial sa nic nedokazala naucit, tak si z nej robim srandu, ze vysledok mame rovnaky, len ten postup je iny, kedze ja som dnes stravil dne prijemnym relaxom...

Ale vravim si, ze aspon zajtra si este precitam literaturu, obdobia, autorov, diela a daco o jednotlivych obdobiach a prebehnem si gramatiku, vetne cleny a podobne srandicky....a teda este jednotlive utvary, ktore mozeme dostat na sloh.

Co sa tyka AJ, tak tu zrejme odflaknem, robili sme v skole maturitne pisomky A urovne tusim od roku 2003 vyssie a najhorsie som mal asi 87%, takze tu by nemusel byt problem...

Inak ja maturujem, utorok, stredu, stvrtok by som sa mal ukazat v skole, no to mozu cakat a v piatok mame seriozne volno, teda ja a ti, co nematuruju z matiky...ale zajtra sa zrejme zastavim v skole, aspon na slovinu a anglinu, mozno povedia daco zaujimave...

Sranda, davnejsie som si vravel, ze ako ma ta maturu vyburcuje, strach z nej, respekt, ze sa budem ucit...ale zistujem, ze to tak zatial nefunguje, teda pisomna cast urcite. Ustna bude o niecom inom to nepochybujem. Ale toto...ja sa nato vlasten aj tesim, dva dni si napisem daco, z toho jedno by mala byt fakt pohoda a zvysne tri dni tyzdna budu flakacka...a okrem toho, to uz budem mat za sebou...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ja mam dnes cely den ten otrasny pocit v zaludku a zrychleny pulz..boze ja som strasny tremista.. a este k tomu sloviny sa bojim menej..z tej som si o dost istejsi ako z angliny.. dufam, ze to nad 33% pojde kua.. a ze z angliny ten sloh bude uvaha :D ine nenapisem vobec asi :D
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

ja sa riadim heslom: "DAJAK BULO, DAJAK BUDZE" :wink:
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ja som maturova pred rokom a ucil som sa 12 hodin denne a oplatilo sa
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

juuj písomných sa nejako vôbec nebojím divný pocit v žalúdku ale to bude asi s tej klobásky čo som si dal na raňajky. Viac sa obávam ústnej časti to bude horor viac slovenčiny ako angličtiny bo ja literatúra a ja do kopy ee :D tak držte ti čo nematurujete palce a tí čo maturujete tak veľa šťastia máte ešte necelý deň na to.. :)) :playboy:
nitrox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nitrox »

A témy na slohovú prácu z anglického, prípadne aj nemeckého jazyka, aby som nebol taký, že len pre seba chcem, by sa nenašli ?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Patjo napísal:ja som maturova pred rokom a ucil som sa 12 hodin denne a oplatilo sa
nedokazem sa denne ucit normalne viac ako 2 hodiny, obvykle za 45 minut a viac nie, teraz posledny tyzden sa ucim tak mozno 3 a aj to so zapnutym icq a hojkom - nechapem ako sa niekto moze ucit dlhsie...
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

sakra..nemate niekto otazky uz? :D Zisli by sa.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Patjo napísal:ja som maturova pred rokom a ucil som sa 12 hodin denne a oplatilo sa
12 hodin ? a inac si v poriadku hej ? maturita mi nestoji za to, aby som pol dna stravil pri uceni.a zabijal tak cas. Ja sa neosalim, ked nebudem mat 1. Co su to znamky ? iba priblble cisla,ktore nic nedokazuju, nedokazuju ani ako si inteligentny ani ako si sikovny. Je to neobjektivn hodnotenie. A je mi ukradnute. Radsej pojdem von s kamaratmi sa odregovat ako sa ucit. To je choree.
Josa
Light Professional
Light Professional

1.Taky som bola ja [beletrizovany zivotopis]
2.Kosovo - sloboda naroda alebo krach medzinarodnej diplomacie ? [diskusny prispevok]
3.Zmysel nasho bytia, zivota, kde sa skryvas? [uvaha]
4.Osudy americkych spisovatelov a ich literarnych hrdinov pocas 2. sv. vojny [vyklad]
5.Na prechadzke jarnou krajinou [umelecky opis]
6.Kazda cesta zacina prvym krokom [rozpravanie]
7.Pohlad do zrkadla [charakteristika osoby]
8.Slavnostny prejav pri prilezitosti 50. vyrocia zalozenia skoly [prejav]

Vraj sloh... no neviem.. Hned by som bral 3. :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

tieto temy sa dostali aj ku mne. ale co je na tom pravdy len tazko povedat... kazdopadne uvahu a autocharakteristiku by som bral. myslim, ze by nebol problem zaplnit papier rozumnym textom. ale pisat o kosove diskusny prispevok... tam by som asi skoncil :D
Josa
Light Professional
Light Professional

Ako ja sa slohu nebojim, ale mame sprostu slovencinarku. Minuly rok citala slohy co popisali na mature asi takto nejako: Moj nazor: jasna jednotka, Ona: 3, a takto dalej.. :(

A to Kosovo ani mne tam nesedi,
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

stanulik napísal:12 hodin ? a inac si v poriadku hej ? maturita mi nestoji za to, aby som pol dna stravil pri uceni.a zabijal tak cas. Ja sa neosalim, ked nebudem mat 1. Co su to znamky ? iba priblble cisla,ktore nic nedokazuju, nedokazuju ani ako si inteligentny ani ako si sikovny. Je to neobjektivn hodnotenie. A je mi ukradnute. Radsej pojdem von s kamaratmi sa odregovat ako sa ucit. To je choree.
no to je sice pravda ale na vysoku skolu sa môzu skorej dostat ti s lepsimi ako horsimi znamkami.. tak nemusi byt to ucenie take bezvyznamne :idea:

inac z tychto tem mi sedi 1,6 a 7
no a skuste si vybrat nejaku z :D to tu uz raz bolo postnute
Mami, oci, som gej (slávnostny príhovor)
Najkrajší zážitok: bola som znásilnená (rozprávanie)
Kybernetická mechatronika v molekulárnej biológii v kooperácii s kvantovou fyzikou a Bohrovým modelom atómu (výklad)
Ako som našim povedal, že som nezmaturoval (rozprávanie)
Pašovanie štvorlístkov kravám na Srí lanke (diskusný príspevok)
Predseda spolku anonymných alkoholikov pri zahájení stretnutia (slávnostný prejav)
Prečo si honíš ľavou rukou a nie pravou (úvaha)
Slimáky a ich sexuálne cítenie (diskusný príspevok)
Keby som bol Chuck Norris tak... (úvaha)
Alenka v ríši divov ako fenomén spoločnosti (úvaha)
Pravé vajce (umelecky opis)

stanulik napísal:teraz na vysoku skolu sa moze dostat hocikto, dnes nie je problem sa dostat na VS ale je problem sa na nej udrzat.
pozri.. kto sa uci a poctivo studuje tak problem udrzat sa nema :)
a su skoly na ktore sa moze dostat kazdy ale su aj take na ktore nie :wink:
stanulik
Light Professional
Light Professional

tomek00 napísal:no to je sice pravda ale na vysoku skolu sa môzu skorej dostat ti s lepsimi ako horsimi znamkami.. tak nemusi byt to ucenie take bezvyznamne :idea:
teraz na vysoku skolu sa moze dostat hocikto, dnes nie je problem sa dostat na VS ale je problem sa na nej udrzat.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

No tak zajtra to tu mame, na anglinu na matiku nes nemysli, pozriem si veci len na SJ, podla mna zajtrajsok bude v pohode, verim ze to napisem dobre a dufam ze nebudu nejake zakerne temy, aj ked slohy mi stale isli.

bloodko: ku tvojim temam :) ja by som si asi zobral to Kosovo :)
Josa
Light Professional
Light Professional

Tak nasli by sa taky. :) Podla mna je uvaha najlahsia. Proste povies si svoj nazor pouvazujes nad tym a tak.. :)
Napísať odpoveď