Hanbím sa

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

povedz si ze kto bude mat tie baby ked nie ja :lol:
over si to faktami ze nemas nikde ekzemy, nemas postihnutie niesi krepy das 2 polky zuvacku a IDES :lol:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ono si to ani nevies predstavit ake je to vlastne jednoduche .. ani ja som nepatril k tym co by im to islo od ruky a v podstate som stale hamblivy (ale to je moja povaha) , ale vies jaky je na to recept ? bud sam sebou a ani si nevies predstavit ake je to vlastne lahke a zistis ze to ani neni tak o tom ze si hamblivy (pretoze to dokaze kazda rozumna baba pochopit) , ale o tom ze sa vo svojom vnutry bojis a to sa da prekonat casom to prejde ... pozri sa spätne na mna rok do zadu ake temy som tu mal a pozri teraz .. teda nechcem sa chvalit nooo :D :D
Slik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Slik »

Chalani vďaka vám za rady ..dúfam že si z toho niečo vyberem :D
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

bolek napísal:Komunikuj, komunikuj, komunikuj. Na toto pravdepodobne ani inú odpoveď nedostaneš. Proste sa bav o tom, čo ťa napadne, o bežných veciach. :)
Heh, to aj ja fakt počúvam všade. A ja stále odpovedám "O čom? O čom? O čom?". O bežných veciach pre bežných ľudí nedokážem rozprávať a jediné témy, o ktorých dokážem kecať, sú práve také, že by som to dievča skôr odplašil než získal. :D Preto sa nesnažím si holku nájsť, nechávam to na náhode alebo keď už budem vyslovene donútený s ňou sa rozprávať. Len tu by ešte trebalo vyriešiť problém, keď zakaždým sa pozriem na nejaké dievča a náhodou sa nám stretnú pohľady, inštinktívne sa zachmúrym ako letná búrka a odtiahnem zrak. No proste sa na ňu nedokážem usmiať. A to už aj podľa mňa je choré. :(
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Povedz si, ze nemam co stratit :wink:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Dieg0 napísal:Ehm ehm to by som nevravel :D.Poznam aj take baby :D :D :D
asi tak :D ale aj tak najlepsie papat ich pohladom :D teda niektoree :D
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Chobotik napísal:Presne tak chce to prax... Alebo si dat 3-4 poldecaky a uz sa hanbit nebudes :)
nie alkohoíl by som neodporuucal velmi pokial sui vsetci triezvy lebo potom co si o nom pomyslia dpc :lol:

no a proste je pravda to s tou komunikaciou ze je dolezitaa niekedy az priiliš mne sa páčila nedávno jedna HolQa a prostee ona odišla od ostatnýých tak bokom ked sme tam boli partiaa ja som len ku nej prisiel ze co tak samaa no proste sme sa začali rozprávať ani neviem ako to prišlo ja to nejak nevníímam proste si poviem teraz mám šancu a nemám čo stratiť pomysliim si akee by to mohlo byť peknéé a hneď som plnýý energie odvahy len treba byt sám sebouu obcčs polichotit obcas pozlostit viete ako to mysliim :D proste trosku srandy aby boloo noo a napriklad u mna som to takto urobil presne noo a ked sa ti to konecne podaríí tak už budeš vedieť čo a ako ako moja najčastejšia veta v mysli (Teraz ju pobozkám aj keby sa celéé KE postavili na hlavu :D ) no taze tak vela stastiaa žeby ti to nabuduuce višlo :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ja nič, ja len chudá user ktorý by rád upozornil an to, že na vyjadrenie prolongácie samohlásky máme na Slovensku taký znak, dĺžeň, a keď do každého druhého slova natrepeš zdvojené hlásky tak sa to nedá čítať

sorry za OT ale zajtra píšem SJL a asi mi z toho hrabe... dokonca všade píšem s diakritikou :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Fabo napísal:Ja nič, ja len chudá user ktorý by rád upozornil an to, že na vyjadrenie prolongácie samohlásky máme na Slovensku taký znak, dĺžeň, a keď do každého druhého slova natrepeš zdvojené hlásky tak sa to nedá čítať
S toho si nic nerob, aj ja pisem bez diakrityky, nuz 21 storocie so sebou prinasa vselico :D
Flinstone napísal:nie alkohoíl by som neodporuucal velmi pokial sui vsetci triezvy lebo potom co si o nom pomyslia dpc :lol:
pokial su vsetci triezvy tak nie...a neber to tak ze ozrat sa jako parom...nee podla tokoho kolko poharikov na koho zabera(to uz kazdy sam vie) ak nevie treba si dat jeden..pockat 20 min a nic dat druhy.. :D umna zabera tak 3ti..alebo ak je dobra hudbicka tak to ide aj bez toho :D nuz ale co ako sme s mi-chau/om skonstatovali ,,nemate co stratit, v tomto pripade nepride o najlepsiu kamaratku tak sup sup do toho sak sme mladí maximalne dostanes facku :D alebo ta odbije pohladom.no a co :D budete sa mat na com smiat.(posledna vec,,,si zisti najprv ci nema dana osoba frajera ;) )
Flinstone napísal:no a proste je pravda to s tou komunikaciou ze je dolezitaa niekedy az priiliš ....
Komunikacia je zakladny pilier vo vztahu 2 a viac ludi :D hej.. Vynimkou je scenka ked chces pobozkat dievca a ked snou tancujes...tam treba byt ticho :D
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:Komunikacia je zakladny pilier vo vztahu 2 a viac ludi :D hej.. Vynimkou je scenka ked chces pobozkat dievca a ked snou tancujes...tam treba byt ticho :D
Mne je jedno aj ked niekoho maaa :lol: akoze proste ked nie tak povie nie :lol:

no a akoze to tancovanie no tak mysliim ze na nejakej disco sa ani nedaa rozpraavat kedze sa nepocujete :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

midnight_man napísal:S toho si nic nerob, aj ja pisem bez diakrityky, nuz 21 storocie so sebou prinasa vselico
Diakritika ma netrápi, tú bežne nepoužívam aj ja :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ako sa to pisalo.uder dva,tri fernety a pojde to lahsie.uder 5,6 a pojde to samo :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Flinstone napísal:Mne je jedno aj ked niekoho maaa :lol: akoze proste ked nie tak povie nie :lol:

no a akoze to tancovanie no tak mysliim ze na nejakej disco sa ani nedaa rozpraavat kedze sa nepocujete :lol:
jedno ti to bude dovtedy kym ti jej podnapity frajer nepride natiahnut....potom sa budes pytat ;) nie kazda holka povie ze je zadana..a tak.... no sak mas sladaky :) tam sa pocut...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:jedno ti to bude dovtedy kym ti jej podnapity frajer nepride natiahnut....potom sa budes pytat ;) nie kazda holka povie ze je zadana..a tak.... no sak mas sladaky :) tam sa pocut...
ta nech mi pride natiahnut co bojim sa ho ? :lol: nedostanem ani po prvy ani posledny krat :roll: ako vazne ... no tak ale samozrejme ze to neznamena teraz ze balim holky ktore maju sracov hejj ked viemm ze niekoho maa tak ruky prec a ked je to moj kamos ta tiez ale stalo sa uz raz no :lol:
Yvo22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Yvo22 »

Chobotik napísal:Presne tak chce to prax... Alebo si dat 3-4 poldecaky a uz sa hanbit nebudes :)
presne tak ALKOHOLOM PROTI HANBE!
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

A ja že hanba sa alkoholom vyrába :lol:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Ale ktoťte sa s tym alkoholom .... :lol: Čo keď bude potom až príliš odvážny ? :D
midnight_man
Guru
Guru

Joxxo napísal:Ale ktoťte sa s tym alkoholom .... :lol: Čo keď bude potom až príliš odvážny ? :D
niekedy to nieje na skodu :D ja som tiez dakedy uvazoval po akciach :D ze co som to porobil :D za triezva ani bohovi...no a v pohode bolo :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

ono vieš ,napr ja keď chytim slinu tak ehm ehm... a potom ako si povedal na druhy deň rozmyšľam čo som urobil .. Ale dobre bolo ako teraz v piatok sa na moje narodky moj kamarat opil a na druhy deň chodí a nevie s kým ... :lol:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

neviem ako vy, ale ja ziadny alkohol nepotrebujem aby som sa babe prihovoril:)... no kazdy je iny to je pravda:).... ale som zadany a s priatelkou ani na diskoteky nechodime..
Napísať odpoveď