over si to faktami ze nemas nikde ekzemy, nemas postihnutie niesi krepy das 2 polky zuvacku a IDES
Hanbím sa
Ono si to ani nevies predstavit ake je to vlastne jednoduche .. ani ja som nepatril k tym co by im to islo od ruky a v podstate som stale hamblivy (ale to je moja povaha) , ale vies jaky je na to recept ? bud sam sebou a ani si nevies predstavit ake je to vlastne lahke a zistis ze to ani neni tak o tom ze si hamblivy (pretoze to dokaze kazda rozumna baba pochopit) , ale o tom ze sa vo svojom vnutry bojis a to sa da prekonat casom to prejde ... pozri sa spätne na mna rok do zadu ake temy som tu mal a pozri teraz .. teda nechcem sa chvalit nooo

Heh, to aj ja fakt počúvam všade. A ja stále odpovedám "O čom? O čom? O čom?". O bežných veciach pre bežných ľudí nedokážem rozprávať a jediné témy, o ktorých dokážem kecať, sú práve také, že by som to dievča skôr odplašil než získal.bolek napísal:Komunikuj, komunikuj, komunikuj. Na toto pravdepodobne ani inú odpoveď nedostaneš. Proste sa bav o tom, čo ťa napadne, o bežných veciach.
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie alkohoíl by som neodporuucal velmi pokial sui vsetci triezvy lebo potom co si o nom pomyslia dpcChobotik napísal:Presne tak chce to prax... Alebo si dat 3-4 poldecaky a uz sa hanbit nebudes
no a proste je pravda to s tou komunikaciou ze je dolezitaa niekedy az priiliš mne sa páčila nedávno jedna HolQa a prostee ona odišla od ostatnýých tak bokom ked sme tam boli partiaa ja som len ku nej prisiel ze co tak samaa no proste sme sa začali rozprávať ani neviem ako to prišlo ja to nejak nevníímam proste si poviem teraz mám šancu a nemám čo stratiť pomysliim si akee by to mohlo byť peknéé a hneď som plnýý energie odvahy len treba byt sám sebouu obcčs polichotit obcas pozlostit viete ako to mysliim
-
Fabo
Hardcore addict
Ja nič, ja len chudá user ktorý by rád upozornil an to, že na vyjadrenie prolongácie samohlásky máme na Slovensku taký znak, dĺžeň, a keď do každého druhého slova natrepeš zdvojené hlásky tak sa to nedá čítať
sorry za OT ale zajtra píšem SJL a asi mi z toho hrabe... dokonca všade píšem s diakritikou
sorry za OT ale zajtra píšem SJL a asi mi z toho hrabe... dokonca všade píšem s diakritikou
-
midnight_man
Guru
S toho si nic nerob, aj ja pisem bez diakrityky, nuz 21 storocie so sebou prinasa vselicoFabo napísal:Ja nič, ja len chudá user ktorý by rád upozornil an to, že na vyjadrenie prolongácie samohlásky máme na Slovensku taký znak, dĺžeň, a keď do každého druhého slova natrepeš zdvojené hlásky tak sa to nedá čítať
pokial su vsetci triezvy tak nie...a neber to tak ze ozrat sa jako parom...nee podla tokoho kolko poharikov na koho zabera(to uz kazdy sam vie) ak nevie treba si dat jeden..pockat 20 min a nic dat druhy..Flinstone napísal:nie alkohoíl by som neodporuucal velmi pokial sui vsetci triezvy lebo potom co si o nom pomyslia dpc
Komunikacia je zakladny pilier vo vztahu 2 a viac ludiFlinstone napísal:no a proste je pravda to s tou komunikaciou ze je dolezitaa niekedy az priiliš ....
-
Flinstone
Light Professional
Mne je jedno aj ked niekoho maaamidnight_man napísal:Komunikacia je zakladny pilier vo vztahu 2 a viac ludihej.. Vynimkou je scenka ked chces pobozkat dievca a ked snou tancujes...tam treba byt ticho
no a akoze to tancovanie no tak mysliim ze na nejakej disco sa ani nedaa rozpraavat kedze sa nepocujete
-
pinacolada
Guru wannabe
-
midnight_man
Guru
jedno ti to bude dovtedy kym ti jej podnapity frajer nepride natiahnut....potom sa budes pytatFlinstone napísal:Mne je jedno aj ked niekoho maaaakoze proste ked nie tak povie nie
no a akoze to tancovanie no tak mysliim ze na nejakej disco sa ani nedaa rozpraavat kedze sa nepocujete
-
Flinstone
Light Professional
ta nech mi pride natiahnut co bojim sa ho ?midnight_man napísal:jedno ti to bude dovtedy kym ti jej podnapity frajer nepride natiahnut....potom sa budes pytatnie kazda holka povie ze je zadana..a tak.... no sak mas sladaky
tam sa pocut...
-
midnight_man
Guru
-
braino.swk
Light Professional