Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Hotovo ... napisana čast z Piktogramom Pero a Krizik :)
Este ma caka sloh ... Ale Bcko bolo velmi lahke :) predpokladam ze ak to bude vsetko dobre tak cca 80%
Ale uvidim na slohu
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Tak mam to za sebou aj ja. Z testu mam zmiesane pocity, aj nasa ucitelka sloviny nam hovorila ze ho len tak prebehla ale ze hrozny bol. A sloh, no temy : Dokaz mojej dospelosti (rozpravanie), Volam sa Jozef Mak (beletrizovany zivotopis), Ako spravne zvladnut stres? (uvaha) a Don Quijote 21.storocia (charakteristika). Pisal som uvahu, cca 2 strany som napisal myslim ze s tym by nemal byt problem. Ale ten zivotopis, ludia v triede nevedeli ze ci to maju pisat ako svoj vymysleni, ci ten Jozef Mak, alebo ako. Mna to velmy netrapilo :) Takze hor sa zajtra na anglinu zajtra, mal by som zvladnut.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

no zasebou to mama j ja..chvalabohu alebo bohuzial? bolo to fakt, ze hrozne..aspon slovencina.. bohu budem dakovat ked tam tych 33% nazbeiram .. ale snad sa tam neco najde.. no percentualny rekord to teda nebude ...potom prisel na radu sloh.. rozdali nam temy.. uvidlei sme beletrizovany zivotopis .. asi 5x sme s aopytali ci to mame pisat seba abo jozefa maka.. ten aministrator nam popvedal, ze samozrejme, ze seba co sa pytame take blbosti a tolko krat pr eboha zivehgo..sme maturanti nename mat take hlupe otazky .. ked sme si vsetci napisali do toho harku 2ka volam sa... tak k nam prisla predsednicka a, ze smaozrejme to mame pisat o nom a nie o sebe.. ti co to uz maju napisane v tom harku to nemozu prepisat tak sme si cela trieda spominali na pribeh jozefa..nieco starsne... na 2 strany som to napisal ..
cokill
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cokill »

No polka za nami.. uvidime co zajtra.. ale este k tym temam.. nieco hrozne.. ja som si vybral rozpravanie.. napisal som krasnu rozpravocku.. ale ten Mak tak z toho sa skoro nikto nevedel vysomarit.. jeden to pisal tak druhy tak.. a nikto nevie ako to ma byt.. najlepsie dnes bolo ked sme sa cez prestavku asi 50 maturantov z nasej skoli stretli v krcme na pol deci.. taky mensi doping a pome pisat sloh.. :P
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Ja co som sa pytal tak skoro vsetci pisali ako svoj zivotopis toho maka. V mojej skupine asi traja a tak co som sa pytal ze ked to niekto pisal tak ze vsetci to brali ako svoj zivotopis. No sranda som zvedavy ako to dopadne
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ludia ako zabite ma - dostal som test dpc a hlava prazdna... tak ale dufam,ze cez 50% sa dostanem aspon... a sloh? no dakujem pekne - na temach som sa len zasmial a do poslednej chvile som nevedel co pisat - nakoniec nejak zvitazila uvaha, hadam mi nestrhnu body za odklon od temy... uvidime... idem si ja oddychnut a potom lahky kuk do angliny...

// cez prestavku sme drtili CSko v informatike - bola sranda aspon :D
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

tak akože u mňa je to katastrofa :-(...
sloh totálna pohodka :-) o strese sa dá toho písať veľmi veľa...
ale k testu sa ani nevyjadrujem... už teraz viem, že ani tých 33% nebude,, takže konečný verdikt ....NEVYHOVEL :cry: ...takže ústna musí byť na 3
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

napodobne tiez mam zmiesane pocity tak snad to dako dobre dopadne snad lol :cry:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ten test bol neprehladny zle polozene otazky niektore a strasne malo casu :?
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

test v poho, skupinova praca je uzasna vec.
no a sloh, uvidime, podla mna to je uplna sr*cka :(
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

hah no sa ukazalo ze aki dokazu byt ludia vynaliezavi a vymysliet si falosne temy na maturitu...
no a temy.. jedina co sa mi zdala normalna bola ta uvaha.. inac toho maka.. ani za svet.. nejak som zo seba vypotil dve strany..
som zvedavy na zajtra :oops: to bude o inom..
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

MP4-23 napísal:ten test bol neprehladny zle polozene otazky niektore a strasne malo casu :?
jasne, hlavne otazka kde bolo napisane, že mas previest časť vety(nepamätam) z N jednotneho čisla do ineho padu jednotneho čisla a cela veta bola v množnom. ROFL :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

test nachu*a , sloh nachu*a .. nemám čo dodať..sprosté tázky, sprosté témy..Jediné čo som si mohol vybrať bola tá úvaha o strese :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

najlepsie, ze zajtra to iste z angliny .. test zo sloviny som ledva stihol a to som otazkam ako tak rozumel..lebo niektore boli fakt perlicky.. a zajtra tolko isto casu na tolko isto otazok len v cudzom jazyku..super
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

takze idem sa vyjadrit, ten test, vela otazok absolutne nezrozumitelnych, aj po piatich precitaniach. Zle polozene otazky. Dost vela ich tam bolo. To mna by zaujimalo aky jazykovedec to pripravoval a pisal. Ale dufam, ze som to napisal dobre.

Sloh 2 temy totalne ale totalne bludy, ako ten zivotopis toho Maka. Ako mozem pisat zivotopis o osobe,ktoru nepoznam a este k tomu o osobe ktora existuje len v literature. A ten don Qujito...dalsi blud. Ta uvaha bola dobra tema, a aj to rozpravanie sa dalo. Pisal som teda rozpravanie, napisal som si koncept na 2 strany za 30 minut.. a celkovo sa mi zvysilo 7 riadkov :)

ale sranda bola, pocas toho cakania od 13 00 do 13 30.. spoluziak o jednej v mobile si naladil SRo dal na sluchatka a temy sme vedeli skor ako prisla ucitelka dat druhej ucitelke.. ta ucitelka prisla o 13 15 a administratorka sa jej pytala ci nam moze napisat uz nazvy a ona ze nie ze az o pol :-D ale my sme tie temy uz vedeli.sranda :-D len to cakanie potom medzi 13 30 a 13 45 bola muka bo ako viete bolo zakazane pisat ;)

PS: co je pravdy na tom, ze ked napisem nad 33 % tak uz horsiu znamku ako 3 na ustnej dostat nemozem. resp celkovo uz horsie ako 3 nemozem dostat? ???
Miskok
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Miskok »

test hroza .. sloh deto xD .. inak pri tej uvahe by som sa bal odklonu od temy, viem, ze za minule roky mali u nas za to viaceri 0 bodov .. radsej som vzal rozpravanie.
legolas45
Amateur
Amateur

test

Príspevok od používateľa legolas45 »

ahojte nema niekto nahodou test ? aby ho sem upol dakujem
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

tak test sa mi zdal celkom oka, bol som spokojny.. ale ked sa tam potom bavili v triede o tych otazkach a ako mali byt tak mi trochu padol hrebienok :)

sloh som pisal o tom strese, dal som skoro na dva a pol strany, myslim ze celkom sa to dalo, uvidime mno..

ta prava sranda zacne zajtra hehe
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ANTIKVARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAT...
test lahucky, ked bude menej jak 70 percent tak ma je*ne ze jaky som debil...neviem co ste mali za problem..vacsina otazok bola lahka len trebalo vediet na co sa pytaju...
sloh...boze..sa hanbim za to co za :censored: som popisal...ak bude 50 perc. budem rad...vybral som si rozpravanie, chcel som uvahu, ale tak nad stresom onanovat sa mi nechcelo

ale mam perfektny zazitok...rano ked sme prisli sme rozoberali ze co moze byt na beletrizovanom zivotopise a niekto povedal ze bud svoj zivotopis alebo vymyslenej postavy..a prisiel iny spoluziak a povedal ze mozu ti dat zivotopis Stefanika, Stura alebo aj napr. Jozef Mak...a ked pred nas polozili temy a tam VOLAM SA JOZEF MAK, sme spustili taky rehot, profak chudak nechapal, no ale cely cas toho "rozhodovania" sa nad temou sme sa rehotali brutalne, ze unik tem bol, on to vedel :lol: :lol:

ODB: veta bola "Vsetci kricia: Nepoziciam!" a ty si mal toto v kurizve dat na Nepožičaj! a samozrejme bolo treba dat znacky priamej reci...
celkovo ten test bol uplne lahucky, pre mna

edit:
Point napísal:ja som tam dal nepozičias :D a samozrejme uvodzovky
hmmmm...teraz som na pochybach ci som sa neoje***** :D
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

pozrite co pisali madari:

Maturanti na školách s vyučovacím jazykom maďarským dostali tieto témy:

* Mobil - najlepší priateľ človeka? (Diskusný príspevok)
* Dievča/chlapec mojich snov (Opis)
* "Život neznamená žiť, ale byť zdravý." (Úvaha)
* Na prahu dospelosti (Rozprávanie)

ci boha...jake vsetky primitivne temy ale hlavne normalne a nie take bludy jak sme mi mali. A ze vraj su diskriminovani, tak teraz je kto diskriminovani ?? haa ? uz nech sa spamataju
Napísať odpoveď